eregi foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patty lauren

patty lauren

18/10/2014 20:21:00
Quote Anchor link
Hallo wie kan me helpen dit aan te passen want ik snap er niets van. Het moet nu preg_match zijn maar het lukt me niet. Ik ben jullie echt dankbaar gr patty

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/u341825911/public_html/addurl.php on line 89 Deprecated:

if(!$error){ if(!preg_match("http://",$url)){ $error = "Please add \"http://\" in front of your URL."; } }




Function eregi() is deprecated in /home/u341825911/public_html/addurl.php on line 103

$res = eregi(cfg("recip_regex"),fetchURL($url))?1:0;
Gewijzigd op 18/10/2014 21:31:08 door Patty lauren
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:24:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2014 20:25:41
Quote Anchor link
Beste Patty,

Meerdere mensen hebben hier hulp nodig met programmeerkwesties op het forum, en daarbij is het ook gebruikelijk om een duidelijke titel aan je topic te geven. Zou je daarom een titel kunnen aangeven die je probleem omschrijft?

Alvast bedankt!
 
Ivo P

Ivo P

19/10/2014 09:33:09
Quote Anchor link
Ik denk dat strpos() hier meer op z'n plek is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
If(!strpos($url, 'http') !== 0) {
 Echo 'http ontbreekt aan begin';
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.