2 aparte bevestiging berichten laten mailen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan de wit

johan de wit

17/12/2014 09:34:56
Quote Anchor link
Goedemorgen allemaal,

Hoe kan je 2 bevestiging berichten versturen?
Bericht 1 is bedank bericht voor de klanten en bericht 2 is de bestelling wat de verkoper krijgt.
Gewijzigd op 17/12/2014 10:52:13 door Johan de wit
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:16:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2014 09:56:26
Quote Anchor link
Met de mail() functie van PHP, of via PHPmailer.
Gewijzigd op 17/12/2014 09:57:07 door - Ariën -
 
Johan de wit

johan de wit

17/12/2014 09:58:30
Quote Anchor link
Dank je wel ik zal er naar kijken. Wat ben je snel zeg, top!

Toevoeging op 17/12/2014 10:53:01:

Ik zie alleen maar contact formulieren en geen bestelling bevestigingen.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

17/12/2014 11:21:55
Quote Anchor link
Je kunt één mail verzenden met een BCC naar de verkoper.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2014 11:25:49
Quote Anchor link
Johan de wit op 17/12/2014 09:58:30:
Dank je wel ik zal er naar kijken. Wat ben je snel zeg, top!

Toevoeging op 17/12/2014 10:53:01:

Ik zie alleen maar contact formulieren en geen bestelling bevestigingen.

Maar het gaat om dát je mailt, niet om wát je mailt. Je zult zelf moeten inbouwen dat er een bevestiging in de mail wordt geplaatst.

Als het om twee dezelfde mails gaat die naar twee verschillende adressen moeten worden gestuurd, dan voldoet de BCC methode wel.
 
Johan de wit

johan de wit

17/12/2014 14:20:35
Quote Anchor link
Bcc is niet moeilijk maar het gaat om 2 verschilende inhouden.
 
G P

G P

17/12/2014 14:37:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
mail('[email protected]', 'Bedankt voor uw bestelling', 'Hier je bericht');
mail('[email protected]', 'Nieuwe bestelling', 'Deze klant heeft hulp gevraagd bij PHPHulp');
?>
 
Johan de wit

johan de wit

18/12/2014 04:58:49
Quote Anchor link
Dank je gp dat is duidelijker.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.