300px naast center

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:43:02
Quote Anchor link
Ik vroeg me af hoe ik een afbeelding 300px naast het center zet?
Kaniemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:25:01
 

17/12/2010 18:45:25
Quote Anchor link
Welk center?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:47:48
Quote Anchor link
Gewoon pagina Center daar wil ik hem 300pixeltjes naar links
 

17/12/2010 18:52:38
Quote Anchor link
img {
position: absolute;
left: -300px;
}

Ik heb geen flauw idee waarover je het hebt, kan je wat duidelijker zijn?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:54:27
Quote Anchor link
Sorry,

Op de webstie www.markvoorttry.nl staat de mooie plaatje bovenaan precies center.
maar ik wou hem graag 300pixels naar links zetten kan dit en wat is de simpelste code?
 

17/12/2010 18:56:23
Quote Anchor link
Ik zou als ik jou was eerst eens wat doen aan je html. Meerdere keren html tags binnen je html? Dat kan niet.
Verder is het niet handig om tabellen te gebruiken voor de lay-out, ze zijn daar ook niet voor bedoeld.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:57:36
Quote Anchor link
Dit is ook niet mijn site:P
Maar weet je dan misschien het antwoord op mijn vraag?
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:02:04
Quote Anchor link
Oftewel: kop in het zand steken?
Ga eerst wat doen aan je HTML, voordat je je gaat bezighouden met de positionering van je contentgedeelte.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:04:00
Quote Anchor link
Julie hebben nog niks gezien van m'n html.
mag ik misschien antwoord op m'n vraag? zeg nee ik snap het.
 

17/12/2010 19:06:26
Quote Anchor link
Nee hoor, wij hebben je html niet gezien.
Dit:
Afbeelding
is niet de html van die pagina.
En zit ook niet vol met fouten...
Ook is er geen probleem...
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:06:34
Quote Anchor link
De url die je geeft staat dit in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>Index</title>


</head>


<body style="width: 900px; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<div style="text-align: center; width: 1632px;"><img style="width: 900px; height: 199px;" alt="" src="Header.jpg"><br>

<table style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(0, 0, 0); width: 900px; height: 49px; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

  <tbody>

    <tr>

      <td style="background-color: rgb(0, 0, 0);"><strong></strong><br>

      </td>

    </tr>

  </tbody>
</table>

<br>

</div>

</body>
</html>
<p align="center"><html>
<head>
  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
 http-equiv="content-type">
  <title></title>
</head>
<body

 style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);"
 alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<table
 style="width: 896px; height: 600px; text-align: left;"
 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tbody>
    <tr>
      <td style="height: 530px; background-color: rgb(0, 0, 0);"></td>
    </tr>
  </tbody>
</table>
<br>
</body>
</html></p>
 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>ok</title>


</head>
<body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">


<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="text-align: left;">
<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="width: 1581px; text-align: center;"><img style="width: 293px; height: 100px;" alt="" src="banner.jpg"></div>

</div>


</body>
</html>


Dit levert een aantal vragen op:
- waarom inline styling en geen stylesheet?
- waarom twee keer een html tag openen?

Het antwoord op je vraag is dit:
margin: 0 auto;
left: -300px;

En niet die center tags gebruiken.
Gewijzigd op 17/12/2010 19:08:17 door Justin S
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:07:35
Quote Anchor link
Stefan groot op 17/12/2010 18:57:36:
Dit is ook niet mijn site:P

Maar ik zou het erg leuk vinden als ik een antwoord zou krijgen.
 

17/12/2010 19:08:53
Quote Anchor link
Toch kan je niet om ons punt heen. Je kunt niet goed stylen / positioneren als je html rammelt.
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:09:23
Quote Anchor link
Als het niet jouw site is, waarom werk je er dan aan? Waarom stel je de vraag dan? En zelfs als het jouw site niet is, waarom adviseer je diegene van wie de site wel is niet om opnieuw te beginnen?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:09:26
Quote Anchor link
Snel ff wat van een schoolvriend gekapt want julie wouden een voorbeeld van wat ik bedoelde.

Maar wat ik graag zou willen is hoe ik een plaatje 300px links van m'n center zou zetten.

Toevoeging op 17/12/2010 19:10:23:

Ik adviseer hem vast wel als ik m'n antwoord maar zou krijgen, zou ik erg blij mee zijn.

Toevoeging op 17/12/2010 19:11:20:

sorry en hartstikke bedankt justin;)

kom hier voorlopig niet meer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 19:26:27
Quote Anchor link
stefan groot:
kom hier voorlopig niet meer.

Snel op je teentjes getrapt?
Als jij een vraag niet duidelijk stelt kunnen wij niks anders doen dan raden...

En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

17/12/2010 20:01:24
Quote Anchor link
moet het per sé 300 px zijn?
waarom is je pagina trouwens zo breed??

ik zou je pagina minder breed maken en gewoon ongeveer kijken waar je je banner wilt,
en dan gewoon wat uitproberen met "style:position-left='200px'"
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..
Gewijzigd op 17/12/2010 20:03:18 door Jason van der Zeeuw
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:09:26
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw:
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..

1) Dit is CSS
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.
3) postion-left?? Dat zal nooit werken.
 
Fromzon ngl

Fromzon ngl

17/12/2010 20:16:22
Quote Anchor link
Begrijpt er nu niemand hier wat deze jongen bedoeld?

1) Stel je het "centrum punt" van een pagina voor, hij wil een afbeelding die start als je 300 pixels van dit punt naar links beweegt
2) De site die hij heeft opgegeven was om uit te leggen wat hij bedoelde met het "centrum punt" - Het is totaal niet zijn code, wat hij zelf ook al heeft duidelijk gemaakt. Waarom blijven jullie er dan zo op doordrammen?


Geen wonder dat hij op zijn teentjes is getrapt, als mensen 13 posts lang geen moeite nemen om hem te begrijpen....

Het antwoord op zijn vragen moet ik helaas schuldig blijven.
Gewijzigd op 17/12/2010 20:21:29 door Fromzon ngl
 
Victor Php

Victor Php

17/12/2010 20:20:35
Quote Anchor link
Wouter J op 17/12/2010 20:09:26:
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.


Stylesheet is ook nog is hartstikke effectief.
Anders moet je het in 30 pagina's veranderen..
Met een stylesheet doe je alles in één keer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:21:05
Quote Anchor link
@fromzon, heb je mijn bericht gelezen?
Wouter J:
En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.

En vul eens bij margin-left een negatieve margin in en wat krijg je?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.