Accordion Menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »
John Cena

John Cena

08/09/2010 14:39:29
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een menu gemaakt waarbij als ik op een kopje klik het menu uit moet kloppen naar beneden.
Echter, als ik op kopje 1 ram klapt kopje 3 uit, kopje 2 klapt kopje 4 uit.

Wat doe ik fout?

Javascript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script type="text/javascript">
           ddaccordion.init({
        headerclass: "headerbar", //Shared CSS class name of headers group
        contentclass: "submenu", //Shared CSS class name of contents group
        revealtype: "click", //Reveal content when user clicks or onmouseover the header? Valid value: "click", "clickgo", or "mouseover"
        mouseoverdelay: 200, //if revealtype="mouseover", set delay in milliseconds before header expands onMouseover
        collapseprev: true, //Collapse previous content (so only one open at any time)? true/false
        defaultexpanded: [], //index of content(s) open by default [index1, index2, etc] [] denotes no content
        onemustopen: false, //Specify whether at least one header should be open always (so never all headers closed)
        animatedefault: false, //Should contents open by default be animated into view?
        persiststate: true, //persist state of opened contents within browser session?
        toggleclass: ["", "selected"], //Two CSS classes to be applied to the header when it's collapsed and expanded, respectively ["class1", "class2"]
        togglehtml: ["", "", ""], //Additional HTML added to the header when it's collapsed and expanded, respectively  ["position", "html1", "html2"] (see docs)
        animatespeed: "slow", //speed of animation: integer in milliseconds (ie: 200), or keywords "fast", "normal", or "slow"
        oninit:function(headers, expandedindices){ //custom code to run when headers have initalized
            //do nothing
        },
        onopenclose:function(header, index, state, isuseractivated){ //custom code to run whenever a header is opened or closed
            //do nothing
        }
    })
    
    </script>


Extern bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
var ddaccordion={
    ajaxloadingmsg: '<img src="loading2.gif" /><br />Loading Content...', //customize HTML to output while Ajax content is being fetched (if applicable)

    headergroup: {}, //object to store corresponding header group based on headerclass value
    contentgroup: {}, //object to store corresponding content group based on headerclass value

    preloadimages:function($images){
        $images.each(function(){
            var preloadimage=new Image()
            preloadimage.src=this.src
        })
    },

    expandone:function(headerclass, selected){ //PUBLIC function to expand a particular header
        this.toggleone(headerclass, selected, "expand")
    },

    collapseone:function(headerclass, selected){ //PUBLIC function to collapse a particular header
        this.toggleone(headerclass, selected, "collapse")
    },

    expandall:function(headerclass){ //PUBLIC function to expand all headers based on their shared CSS classname
        var $headers=this.headergroup[headerclass]
        this.contentgroup[headerclass].filter(':hidden').each(function(){
            $headers.eq(parseInt($(this).attr('contentindex'))).trigger("evt_accordion")
        })
    },

    collapseall:function(headerclass){ //PUBLIC function to collapse all headers based on their shared CSS classname
        var $headers=this.headergroup[headerclass]
        this.contentgroup[headerclass].filter(':visible').each(function(){
            $headers.eq(parseInt($(this).attr('contentindex'))).trigger("evt_accordion")
        })
    },

    toggleone:function(headerclass, selected, optstate){ //PUBLIC function to expand/ collapse a particular header
        var $targetHeader=this.headergroup[headerclass].eq(selected)
        var $subcontent=this.contentgroup[headerclass].eq(selected)
        if (typeof optstate=="undefined" || optstate=="expand" && $subcontent.is(":hidden") || optstate=="collapse" && $subcontent.is(":visible"))
            $targetHeader.trigger("evt_accordion")
    },

    ajaxloadcontent:function($targetHeader, $targetContent, config, callback){
        var ajaxinfo=$targetHeader.data('ajaxinfo')

        function handlecontent(content){ //nested function
            if (content){ //if ajax content has loaded
                ajaxinfo.cacheddata=content //remember ajax content
                ajaxinfo.status="cached" //set ajax status to cached
                if ($targetContent.queue("fx").length==0){ //if this content isn't currently expanding or collapsing
                    $targetContent.hide().html(content) //hide loading message, then set sub content's HTML to ajax content
                    ajaxinfo.status="complete" //set ajax status to complete
                    callback() //execute callback function- expand this sub content
                }
            }
            if (ajaxinfo.status!="complete"){
                setTimeout(function(){handlecontent(ajaxinfo.cacheddata)}, 100) //call handlecontent() again until ajax content has loaded (ajaxinfo.cacheddata contains data)
            }
        } //end nested function

        if (ajaxinfo.status=="none"){ //ajax data hasn't been fetched yet
            $targetContent.html(this.ajaxloadingmsg)
            $targetContent.slideDown(config.animatespeed)
            ajaxinfo.status="loading" //set ajax status to "loading"
            $.ajax({
                url: ajaxinfo.url, //path to external menu file
                error:function(ajaxrequest){
                    handlecontent('Error fetching content. Server Response: '+ajaxrequest.responseText)
                },
                success:function(content){
                    content=(content=="")? " " : content //if returned content is empty, set it to "space" is content no longer returns false/empty (hasn't loaded yet)
                    handlecontent(content)
                }
            })
        }
        else if (ajaxinfo.status=="loading")
            handlecontent(ajaxinfo.cacheddata)
    },

    expandit:function($targetHeader, $targetContent, config, useractivated, directclick, skipanimation){
        var ajaxinfo=$targetHeader.data('ajaxinfo')
        if (ajaxinfo){ //if this content should be fetched via Ajax
            if (ajaxinfo.status=="none" || ajaxinfo.status=="loading")
                this.ajaxloadcontent($targetHeader, $targetContent, config, function(){ddaccordion.expandit($targetHeader, $targetContent, config, useractivated, directclick)})
            else if (ajaxinfo.status=="cached"){
                $targetContent.html(ajaxinfo.cacheddata)
                ajaxinfo.cacheddata=null
                ajaxinfo.status="complete"
            }
        }
        this.transformHeader($targetHeader, config, "expand")
        $targetContent.slideDown(skipanimation? 0 : config.animatespeed, function(){
            config.onopenclose($targetHeader.get(0), parseInt($targetHeader.attr('headerindex')), $targetContent.css('display'), useractivated)
            if (config.postreveal=="gotourl" && directclick){ //if revealtype is "Go to Header URL upon click", and this is a direct click on the header
                var targetLink=($targetHeader.is("a"))? $targetHeader.get(0) : $targetHeader.find('a:eq(0)').get(0)
                if (targetLink) //if this header is a link
                    setTimeout(function(){location=targetLink.href}, 200) //ignore link target, as window.open(targetLink, targetLink.target) doesn't work in FF if popup blocker enabled
            }
        })
    },

    collapseit:function($targetHeader, $targetContent, config, isuseractivated){
        this.transformHeader($targetHeader, config, "collapse")
        $targetContent.slideUp(config.animatespeed, function(){config.onopenclose($targetHeader.get(0), parseInt($targetHeader.attr('headerindex')), $targetContent.css('display'), isuseractivated)})
    },

    transformHeader:function($targetHeader, config, state){
        $targetHeader.addClass((state=="expand")? config.cssclass.expand : config.cssclass.collapse) //alternate btw "expand" and "collapse" CSS classes
        .removeClass((state=="expand")? config.cssclass.collapse : config.cssclass.expand)
        if (config.htmlsetting.location=='src'){ //Change header image (assuming header is an image)?
            $targetHeader=($targetHeader.is("img"))? $targetHeader : $targetHeader.find('img').eq(0) //Set target to either header itself, or first image within header
            $targetHeader.attr('src', (state=="expand")? config.htmlsetting.expand : config.htmlsetting.collapse) //change header image
        }
        else if (config.htmlsetting.location=="prefix") //if change "prefix" HTML, locate dynamically added ".accordprefix" span tag and change it
            $targetHeader.find('.accordprefix').html((state=="expand")? config.htmlsetting.expand : config.htmlsetting.collapse)
        else if (config.htmlsetting.location=="suffix")
            $targetHeader.find('.accordsuffix').html((state=="expand")? config.htmlsetting.expand : config.htmlsetting.collapse)
    },

    urlparamselect:function(headerclass){
        var result=window.location.search.match(new RegExp(headerclass+"=((\\d+)(,(\\d+))*)", "i")) //check for "?headerclass=2,3,4" in URL
        if (result!=null)
            result=RegExp.$1.split(',')
        return result //returns null, [index], or [index1,index2,etc], where index are the desired selected header indices
    },

    getCookie:function(Name){
        var re=new RegExp(Name+"=[^;]+", "i") //construct RE to search for target name/value pair
        if (document.cookie.match(re)) //if cookie found
            return document.cookie.match(re)[0].split("=")[1] //return its value
        return null
    },

    setCookie:function(name, value){
        document.cookie = name + "=" + value + "; path=/"
    },

    init:function(config){
    document.write('<style type="text/css">\n')
    document.write('.'+config.contentclass+'{display: none}\n') //generate CSS to hide contents
    document.write('a.hiddenajaxlink{display: none}\n') //CSS class to hide ajax link
    document.write('<\/style>')
    jQuery(document).ready(function($){
        ddaccordion.urlparamselect(config.headerclass)
        var persistedheaders=ddaccordion.getCookie(config.headerclass)
        ddaccordion.headergroup[config.headerclass]=$('.'+config.headerclass) //remember header group for this accordion
        ddaccordion.contentgroup[config.headerclass]=$('.'+config.contentclass) //remember content group for this accordion
        var $headers=ddaccordion.headergroup[config.headerclass]
        var $subcontents=ddaccordion.contentgroup[config.headerclass]
        config.cssclass={collapse: config.toggleclass[0], expand: config.toggleclass[1]} //store expand and contract CSS classes as object properties
        config.revealtype=config.revealtype || "click"
        config.revealtype=config.revealtype.replace(/mouseover/i, "mouseenter")
        if (config.revealtype=="clickgo"){
            config.postreveal="gotourl" //remember added action
            config.revealtype="click" //overwrite revealtype to "click" keyword
        }
        if (typeof config.togglehtml=="undefined")
            config.htmlsetting={location: "none"}
        else
            config.htmlsetting={location: config.togglehtml[0], collapse: config.togglehtml[1], expand: config.togglehtml[2]} //store HTML settings as object properties
        config.oninit=(typeof config.oninit=="undefined")? function(){} : config.oninit //attach custom "oninit" event handler
        config.onopenclose=(typeof config.onopenclose=="undefined")? function(){} : config.onopenclose //attach custom "onopenclose" event handler
        var lastexpanded={} //object to hold reference to last expanded header and content (jquery objects)
        var expandedindices=ddaccordion.urlparamselect(config.headerclass) || ((config.persiststate && persistedheaders!=null)? persistedheaders : config.defaultexpanded)
        if (typeof expandedindices=='string') //test for string value (exception is config.defaultexpanded, which is an array)
            expandedindices=expandedindices.replace(/c/ig, '').split(',') //transform string value to an array (ie: "c1,c2,c3" becomes [1,2,3]
        if (expandedindices.length==1 && expandedindices[0]=="-1") //check for expandedindices value of [-1], indicating persistence is on and no content expanded
            expandedindices=[]
        if (config["collapseprev"] && expandedindices.length>1) //only allow one content open?
            expandedindices=[expandedindices.pop()] //return last array element as an array (for sake of jQuery.inArray())
        if (config["onemustopen"] && expandedindices.length==0) //if at least one content should be open at all times and none are, open 1st header
            expandedindices=[0]
        $headers.each(function(index){ //loop through all headers
            var $header=$(this)
            if (/(prefix)|(suffix)/i.test(config.htmlsetting.location) && $header.html()!=""){ //add a SPAN element to header depending on user setting and if header is a container tag
                $('<span class="accordprefix"></span>').prependTo(this)
                $('<span class="accordsuffix"></span>').appendTo(this)
            }
            $header.attr('headerindex', index+'h') //store position of this header relative to its peers
            $subcontents.eq(index).attr('contentindex', index+'c') //store position of this content relative to its peers
            var $subcontent=$subcontents.eq(index)
            var $hiddenajaxlink=$subcontent.find('a.hiddenajaxlink:eq(0)') //see if this content should be loaded via ajax
            if ($hiddenajaxlink.length==1){
                $header.data('ajaxinfo', {url:$hiddenajaxlink.attr('href'), cacheddata:null, status:'none'}) //store info about this ajax content inside header
            }
            var needle=(typeof expandedindices[0]=="number")? index : index+'' //check for data type within expandedindices array- index should match that type
            if (jQuery.inArray(needle, expandedindices)!=-1){ //check for headers that should be expanded automatically (convert index to string first)
                ddaccordion.expandit($header, $subcontent, config, false, false, !config.animatedefault) //3rd last param sets 'isuseractivated' parameter, 2nd last sets isdirectclick, last sets skipanimation param
                lastexpanded={$header:$header, $content:$subcontent}
            }  //end check
            else{
                $subcontent.hide()
                config.onopenclose($header.get(0), parseInt($header.attr('headerindex')), $subcontent.css('display'), false) //Last Boolean value sets 'isuseractivated' parameter
                ddaccordion.transformHeader($header, config, "collapse")
            }
        })
        $headers.bind("evt_accordion", function(e, isdirectclick){ //assign CUSTOM event handler that expands/ contacts a header
                var $subcontent=$subcontents.eq(parseInt($(this).attr('headerindex'))) //get subcontent that should be expanded/collapsed
                if ($subcontent.css('display')=="none"){
                    ddaccordion.expandit($(this), $subcontent, config, true, isdirectclick) //2nd last param sets 'isuseractivated' parameter
                    if (config["collapseprev"] && lastexpanded.$header && $(this).get(0)!=lastexpanded.$header.get(0)){ //collapse previous content?
                        ddaccordion.collapseit(lastexpanded.$header, lastexpanded.$content, config, true) //Last Boolean value sets 'isuseractivated' parameter
                    }
                    lastexpanded={$header:$(this), $content:$subcontent}
                }
                else if (!config["onemustopen"] || config["onemustopen"] && lastexpanded.$header && $(this).get(0)!=lastexpanded.$header.get(0)){
                    ddaccordion.collapseit($(this), $subcontent, config, true) //Last Boolean value sets 'isuseractivated' parameter
                }
         })
        $headers.bind(config.revealtype, function(){
            if (config.revealtype=="mouseenter"){
                clearTimeout(config.revealdelay)
                var headerindex=parseInt($(this).attr("headerindex"))
                config.revealdelay=setTimeout(function(){ddaccordion.expandone(config["headerclass"], headerindex)}, config.mouseoverdelay || 0)
            }
            else{
                $(this).trigger("evt_accordion", [true]) //last parameter indicates this is a direct click on the header
                return false //cancel default click behavior
            }
        })
        $headers.bind("mouseleave", function(){
            clearTimeout(config.revealdelay)
        })
        config.oninit($headers.get(), expandedindices)
        $(window).bind('unload', function(){ //clean up and persist on page unload
            $headers.unbind()
            var expandedindices=[]
            $subcontents.filter(':visible').each(function(index){ //get indices of expanded headers
                expandedindices.push($(this).attr('contentindex'))
            })
            if (config.persiststate==true && $headers.length>0){ //persist state?
                expandedindices=(expandedindices.length==0)? '-1c' : expandedindices //No contents expanded, indicate that with dummy '-1c' value?
                ddaccordion.setCookie(config.headerclass, expandedindices)
            }
        })
    })
    }
}

//preload any images defined inside ajaxloadingmsg variable
ddaccordion.preloadimages(jQuery(ddaccordion.ajaxloadingmsg).filter('img'))


Menu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<div class="nav">

            <h3 class="headerbar"><a href="#">Home</a></h3>

<h3 class="headerbar"><a href="#">Team</a></h3>

<h3 class="headerbar"><a href="index.php?id=95&sub_id=22">Werkzaamheden</a></h3>

<ul class="submenu">

<li><a href="index.php?id=95&sub_id=21">Luchthaven</a></li>

<li><a href="index.php?id=95&sub_id=23">Afvalverwerking</a></li>

<li><a href="index.php?id=96&sub_id=13">Jacht</a></li>

<li><a href="index.php?id=98">Demonstraties</a></li>

</ul>

<h3 class="headerbar"><a href="#">Roofvogels</a></h3>

<ul class="submenu">

<li><a href="">Buizerd</a></li>

<li><a href="">Harris Hawk</a></li>

</ul>

<h3 class="headerbar"><a href="index.php?id=97">Links</a></h3>

<h3 class="headerbar"><a href="index.php?page_id=1&sub_id=14">Contact</a></h3>

</ul>        

    </div>
Gewijzigd op 24/09/2010 12:20:52 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:31:07
 
Johan Dam

Johan Dam

08/09/2010 14:42:36
Quote Anchor link
Is dit allemaal relevante code?? heb je niet ergens een online voorbeeld hiervan?
 
John Cena

John Cena

08/09/2010 14:48:25
Quote Anchor link
Niet echt relevant misschien, maar ik ben geen held hiermee.
Geen online voorbeeld nee, im sorry!
 
Johan Dam

Johan Dam

08/09/2010 14:51:23
Quote Anchor link
Krijg je foutmeldingen in de java console? (ctrl + shift + j in firefox)
 
Niek s

niek s

08/09/2010 14:55:57
Quote Anchor link
Verwacht je nou dat wij al die code gaan doorlezen & debuggen?

Wat dacht je er van om alleen relevante code te plaatsen, voor zo ver dat mogelijk is.
Of meer informatie geven waar we moeten kijken (ongeveer)

want hier zal niemand zin in hebben ;-)
 
John Cena

John Cena

08/09/2010 14:59:14
Quote Anchor link
Nee, heb geen foutmeldingen :-)

@reactie boven mij, ik weet het niet. Niet mijn eigen werk, heb het via een tutje gedaan ;)

Toevoeging op 08/09/2010 15:37:05:

http://www.chilion.nl/valk/ is de online versie
Gewijzigd op 08/09/2010 15:00:42 door John Cena
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.