activatie mail komt niet aan (bij hotmail)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

K i p

K i p

13/08/2006 14:59:00
Quote Anchor link
Ik heb een inlog systeem gemaakt, alleen de activatie mail komt niet aan bij hotmail (wel bij gmail). En ook niet in mijn spambox bij hotmail. Ik kan de goede headers ook niet krijgen.
Dit is het relevante stuk code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php error_reporting(E_ALL);  
//stel hier de afzender van de activatie mail in:
$emailafzender = "....";
$naamafzender = "....";
$subject = "Activatie mail inlog systeem";
$headers = "From: ".$naamafzender."<".$emailafzender.">";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
$headers .= "Return-Path: ".$emailafzender.""."\r\n";
$headers .= "Reply-To: ".$emailafzender.""."\r\n";
$headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";

$message = 'Bedankt voor je aanmelding. Klik <a href="http://www.....nl/login/activeer.php?code='.$random.'">hier</a> om je account te activeren.';
mail($_POST['email'], $subject, $message, $headers);
?>
Gewijzigd op 25/06/2011 14:24:54 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:29:54
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/08/2006 15:06:00
Quote Anchor link
Kijk anders even naar mijn mailinglist die ik hier gepost heb.

De headers die daat in staan werken.

Ik gok dat jij de phpmailer of zoiets bent vergeten

Edit:

dit dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
                    $headers
.= "X-Priority: 3\n"; //zet priority (3 voor hoge prioriteit)
                    $headers .= "X-MSMail-Priority: High\n"; //header voor het zo snel mogelijk versturen door de mail server
                    $headers .= "X-Mailer: PHP/".phpversion(); //header die aangeeft waarvan gemailt is
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
K i p

K i p

13/08/2006 15:12:00
Quote Anchor link
thx het werkt idd:-D
 

13/08/2006 15:38:00
Quote Anchor link
Offtopic:
//header voor het zo snel mogelijk versturen door de mail server
Klopt niet, het komt alleen, meestal felgekleurd binnen en sommige programma's geven een extra melding als er een bericht met de prioriteit hoog binnenkomt.
 
K i p

K i p

13/08/2006 15:54:00
Quote Anchor link
Ja, hotmail zet er een '!' voor...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.