adres opslaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

24/04/2014 12:48:27
Quote Anchor link
>>Bedoel je "huisnummer" in plaats van "postcode"? In jouw voorbeeld staat wel een postcode.

Ik mis het huisnummer (en ook de toevoeging) in de tabel Address

>>Het gaat er namelijk van uit dat één postcode verwijst naar één plaats in één staat of provincie van één land. In sommige landen is dat inderdaad zo, maar in Nederland natuurlijk niet.

Huh, als je naar Nederlandse begrippen zou modelleren, is het veel beperkter toepasbaar.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:06:53
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

24/04/2014 13:09:17
Quote Anchor link
Een plaats ligt altijd in een staat/provincie en een staat/provincie ligt vervolgens altijd in een land. Daarop is bijvoorbeeld ook ISO 3166-2 gebaseerd: NL-NB is altijd Noord-Brabant in Nederland.

De drie foreign keys in de tabel ZipCodes kun je daarom ook zó modelleren:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
ZipCodes
+-------------+
| ZipCode     |   Cities
+-------------+   +------------------------+
| CityID (FK) |---| CityID                 |
+-------------+   +------------------------+   StatesOrProvinces
                  | CityName               |   +---------------------+
                  | StateOrProvinceID (FK) |---| StateOrProvinceID   |
                  +------------------------+   +---------------------+   Countries
                                               | StateOrProvinceName |   +-------------+
                                               | CountryCode (FK)    |---| CountryCode |
                                               +---------------------+   +-------------+
                                                                         | CountryName |
                                                                         +-------------+


Maar goed, volgens de Wet van de Maximale Ellende krijg je vroeg of laat natuurlijk altijd iemand die op een tropisch eiland woont dat helemaal geen postcodes kent omdat het postvliegtuig maar twee keer per jaar post bezorgt bij vijf hutten.
 
Ivo P

Ivo P

24/04/2014 13:13:49
Quote Anchor link
of bijvoorbeeld al in Suriname

https://www.postnl.nl/zakelijk/Images/adressering_internationale_postzendingen_internet_tcm210-576351.pdf

geeft toch best wat verschillende opties met best wat landen zonder postcode
Gewijzigd op 24/04/2014 13:18:52 door Ivo P
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

24/04/2014 21:55:39
Quote Anchor link
Ward, 5NF?
Ik wilde die opmerking ook al plaatsen ...

Wel grappig trouwens, uit Ivo's link:
Quote:
Structuur van de postbode

90-58-91?
 
Niels Pullens

Niels Pullens

09/12/2014 11:04:38
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 22/04/2014 19:26:11:
Heeft PostNL een api?, daar lopen ze niet met te koop ...

Maar ik vraag me meer af hoe jij omgaat met het factuur adres.


Beste Ger,

De PostNl Api is er wel degelijk, maar zoals jij al geconstateerd had, nog niet (goed) te vinden op internet. Ik werk bij PostNl en mijn opdracht is om er oa voor te zorgen dat de PostNL api goed te vinden is en eenvoudig(er) te gebruiken.
Ik zou daarom graag in contact met je komen en zo mogelijk een aantal vragen aan je voor te leggen. Vragen zullen zijn in de trant van:
Heb je ervaring met (open) api’s?
Wat verwacht je van een api beschrijving op internet?
Ik hoor graag van je.
Mocht iemand anders dan Ger hier een mening over hebben, dan kom ik ook graag in contact met jou.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/12/2014 11:14:28
Quote Anchor link
Beste Niels,

Niets voor niets is dit een forum, een openbare ruimte waar gediscussieerd kan worden. Je kunt je vragen dus gewoon aan iedereen hier stellen en daar zijn geen privé-berichten voor nodig.

Wat je ook even kunt doen, misschien nog wel beter, is even een nieuw topic aanmaken in de Koffiehoek met als titel bijvoorbeeld "PostNL API". Op deze manier kan er wellicht een interessante discussie tot stand komen.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

09/12/2014 11:35:41
Quote Anchor link
Als developer én vaste klant van PostNL Zakelijk vind ik het een gezonde ontwikkeling dat PostNL in contact wil treden met de Nederlandse PHP-gemeenschap. Niels, zou je hiervoor een nieuw forumtopic willen openen?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/12/2014 11:40:18
Quote Anchor link
Ward van der Put op 09/12/2014 11:35:41:
Als developer én vaste klant van PostNL Zakelijk vind ik het een gezonde ontwikkeling dat PostNL in contact wil treden met de Nederlandse PHP-gemeenschap. Niels, zou je hiervoor een nieuw forumtopic willen openen?

Zeker, zeer positief. Een nieuw topic kan zowel voor ons (als PHP'ers) als voor PostNL zeer waardevol zijn. Lijkt me ook handig als hier dan t.z.t. namens PostNL een mooie tutorial verschijnt over hoe de API via PHP geimplementeerd kan worden. Erg nuttig.
 
Niels Pullens

Niels Pullens

12/12/2014 11:05:53
Quote Anchor link
Bedankt voor de postieve reacties. Ik heb zojuist een topic aangemaakt in de Koffiehoek (PostNL API)en benieuwd naar jullie evt. reacties.
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.