Alternate row color

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/07/2014 11:11:04
Quote Anchor link
Via onderstaande functie haal ik de kalender en klassementen van volleybalcompetities op en voeg ik deze in op onze site.

Ik had echter graag gehad dat bij kalender
-> http://www.bravoc.be/index.php/kalender-heren-1 en bij klassement
-> http://www.bravoc.be/index.php/klassement-heren4
elke rij een andere achtergrondkleur krijgt.

Hoe moet ik dit doen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
<?php
include ('simple_html_dom.php');

function
getGamesHeader(){
    echo "<table class='responsive' id='wedstrijdkalender' cellspacing='1' style='display:table' align='left'>";
    echo "<tr>";
    echo "<th>Datum</th>";
    echo "<th>Uur</th>";
    echo "<th>Sporthal</th>";
    echo "<th>Thuis</th>";
    echo "<th>Uit</th>";
    echo "<th>Uitslag</th>";
    echo "</tr>";
}

function
getGamesFooter(){
    echo "</table>";
}

function
getGameRow($eventStart,$venue,$homeTeam,$otherTeam,$uitslag){
    echo "<tr>";
    echo "<td>".date('d/m/Y', $eventStart -> getTimestamp())."</td>";
    echo "<td>".date('H:i', $eventStart -> getTimestamp())."</td>";
    echo "<td>".$venue."</td>";
    echo "<td>".$homeTeam."</td>";
    echo "<td>".$otherTeam."</td>";
    echo "<td>".$uitslag."</td>";
    echo "</tr>";
}

function
addAVFGames($reeks, $officialTeamName, $clubTeamName, $urlUitslag, $officialReeksNameUitslag) {
    getGamesHeader();
    $url = 'http://www.volley-avf.be/competitie/kalendersClubReeksavf.php';

    // build data for request
    $data_array = array('Stamnummer' => "AA-1887", 'Reeks' => $reeks);
    $data = http_build_query($data_array);

    // load html
    $html = str_get_html(do_post_request($url, $data));
    $tables = $html -> find('table');
    // get specific game table
    $table = $tables[count($tables) - 1];
    $cells = $table -> find("td");
    $i = 0;

    //retreive game nrs
    $officialGameNrs = array();
    foreach ($cells as $cell) {
        if ($i % 6 === 0 && $i > 5) {
            array_push($officialGameNrs, $cell -> innertext);
        }

        $i++;
    }

    //retreive uitslagen by game nrs
    $uitslagen = getAVFUitslag($urlUitslag, $officialReeksNameUitslag, $officialTeamName, $officialGameNrs);

    $i = 0;
    foreach ($cells as $cell) {
        if ($i % 6 === 0 && $i > 5) {
            $homeTeam = $cells[$i + 2] -> innertext;
            if($homeTeam == $officialTeamName){
                $homeTeam = $clubTeamName;
            }

            $otherTeam = $cells[$i + 3] -> innertext;
            if($otherTeam == $officialTeamName){
                $otherTeam = $clubTeamName;
            }

            //$gameTitle = buildGameTitle($officialTeamName, $homeTeam, $otherTeam, $clubTeamName);
            //add AVF to game number (for filter by federation)

            $officialGameNr = "AVF" . $cell -> innertext;

            // get date data
            $dateParts = explode("/", $cells[$i + 1] -> innertext);
            $day = intval(str_replace(" ", "", trim($dateParts[0])));
            $month = intval($dateParts[1]);
            $dateParts2 = explode("<br>", $dateParts[2]);
            $dateParts3 = explode(":", $dateParts2[1]);
            $hour = intval($dateParts3[0]);
            $minute = intval($dateParts3[1]);
            $year = intval($dateParts2[0]);

            // build start and end datetime
            $eventStart = new DateTime();
            $eventStart -> setTimestamp(mktime($hour, $minute, 0, $month, $day, $year));
            $eventEnd = new DateTime();
            $eventEnd -> setTimestamp(mktime($hour + 2, $minute, 0, $month, $day, $year));

            // get place of game
            $venue = $cells[$i + 5] -> innertext;

            // build gameContent text
            //$gameContent = buildGameContent($homeTeam, $otherTeam, $eventStart, $venue, $clubTeamName, $officialTeamName, null, false);

            // set score blanco

            $uitslag = " - ";
            // check if game has score, set score if true
            foreach ($uitslagen as $possibleUitslag) {
                if (substr($possibleUitslag, 0, strpos($possibleUitslag, '=')) == $cell -> innertext) {
                    $uitslag = substr($possibleUitslag, strpos($possibleUitslag, '=') + 1);
                }
            }

            getGameRow($eventStart,$venue,$homeTeam,$otherTeam,$uitslag);

        }

        $i++;
    }

    getGamesFooter();
}

function
getAVFUitslag($url, $reeks, $officialTeamName, $gameNrs) {
    $xml = simplexml_load_file($url);
    $uitslagen = array();
    foreach ($xml->channel->item->description as $description) {
        $games = explode("<br>", $description);
        foreach ($games as $game) {
            $gameParts = explode(" ", $game);
            if (in_array($gameParts[0], $gameNrs)) {
                array_push($uitslagen, str_replace(" ", "", $gameParts[0] . "=" . str_replace("/", "-", substr($game, strpos($game, "/") - 2, 5))));
            }
        }
    }

    return $uitslagen;
}

function
addGewestGames($url, $team, $officialTeamName, $clubTeamName) {
    getGamesHeader();

    // build data for request
    $data_array = array('ploegnr' => $team);
    $data = http_build_query($data_array);

    // load html
    $html = str_get_html(do_post_request($url, $data));
    foreach ($html->find('table') as $element) {
        // get specific game table
        if ($element -> id == 'sa-table') {
            $isFirst = true;
            foreach ($element->find('tr') as $row) {
                if ($isFirst) {
                    $isFirst = false;
                }
else {
                    if (rowIsGameOfTeam($row, $officialTeamName)) {
                        $cells = $row -> find('td');
                        $venueSpan = $cells[2] -> find('span');

                        // get teams
                        $homeTeam = substr($cells[2] -> innertext, 0, strpos($cells[2] -> innertext, "<br>"));
                        if($homeTeam == $officialTeamName){
                            $homeTeam = $clubTeamName;
                        }

                        $otherTeam = $cells[3] -> innertext;
                        if($otherTeam == $officialTeamName){
                            $otherTeam = $clubTeamName;
                        }

                        //add GEW to game number (for filter by federation)
                        $officialGameNr = "GEW" . $cells[0] -> innertext;
                            
                        // get date data
                        $hour = intval(substr($cells[1] -> innertext, 14, -3));
                        $minute = intval(substr($cells[1] -> innertext, 17, 19));
                        $day = intval(substr($cells[1] -> innertext, 0, 2));
                        $month = intval(substr($cells[1] -> innertext, 3, 5));
                        $year = intval(substr($cells[1] -> innertext, 6, 10));

                        // build start and end datetime
                        $eventStart = new DateTime();
                        $eventStart -> setTimestamp(mktime($hour, $minute, 0, $month, $day, $year));
                        $eventEnd = new DateTime();
                        $eventEnd -> setTimestamp(mktime($hour + 2, $minute, 0, $month, $day, $year));

                        // get place of game
                        $venue = $venueSpan[0] -> innertext;


                        // set score
                        $uitslag = $cells[4] -> innertext;

                        // add event
                        getGameRow($eventStart,$venue,$homeTeam,$otherTeam,$uitslag);
                    }
                }
            }
        }
    }

    getGamesFooter();
}

function
rowIsGameOfTeam($row, $teamName) {
    if (strpos($row, $teamName) !== false) {
        return true;
    }

    return false;
}

function
addSportaKlassement($reeks, $officialName, $clubName){
    $url = "http://lap.sporta.be/schrijftoegang/ranking_voan.php?s=47";

    // build data for request
    $data_array = array('afdeling' => $reeks);
    $data = http_build_query($data_array);

    // load html
    $html = str_get_html(do_post_request($url, $data));
    $tables = $html -> find('table');

    // get specific game table
    $tableToUse = null;
    foreach ($tables as $table) {
        $rows = $table -> find('tr');
        if(count($rows) > 10){
            $tableToUse = $table;
            break;
        }
    }

    if ($tableToUse) {
        $rows = $tableToUse -> find("tr");
        echo getTableHeader();
        for($i = 5; $i < count($rows); $i++){
            $cells = $rows[$i] -> find('th');
            if($cells[1]->innertext==$officialName){
                echo getTableRow(true, $cells[0]->innertext, $clubName, $cells[2]->innertext, $cells[3]->innertext + $cells[4]->innertext, $cells[5]->innertext, $cells[6]->innertext, $cells[7]->innertext + $cells[8]->innertext, $cells[9]->innertext, $cells[10]->innertext, $cells[12]->innertext);
            }
else {
                echo getTableRow(false, $cells[0]->innertext, $cells[1]->innertext, $cells[2]->innertext, $cells[3]->innertext + $cells[4]->innertext, $cells[5]->innertext, $cells[6]->innertext, $cells[7]->innertext + $cells[8]->innertext, $cells[9]->innertext, $cells[10]->innertext, $cells[12]->innertext);
            }
        }

        echo getTableFooter();
    }
}

function
addAvfKlassement($reeks, $officialName, $clubName){
    $url = "http://www.volley-avf.be/competitie/klassementavf.php";

    // build data for request
    $data_array = array('Reeks' => $reeks);
    $data = http_build_query($data_array);

    // load html
    $html = str_get_html(do_post_request($url, $data));
    $tables = $html -> find('table');

    // get specific game table
    $tableToUse = null;
    foreach ($tables as $table) {
        $rows = $table -> find('tr');
        $cells = $rows[0] -> find('td');
        if(count($cells)>1){
            if ($cells[1] -> innertext == "Nr") {
                $tableToUse = $table;
                break;
            }
        }
    }

    if ($tableToUse) {
        $rows = $tableToUse -> find("tr");
        echo getTableHeader();
        for($i = 1; $i < count($rows); $i++){
            $cells = $rows[$i] -> find('td');

            if($cells[2]->innertext==$officialName){
                echo getTableRow(true, $cells[1]->innertext, $clubName, $cells[3]->innertext, $cells[4]->innertext, $cells[5]->innertext, $cells[6]->innertext, $cells[7]->innertext, $cells[8]->innertext, $cells[9]->innertext, $cells[10]->innertext);
            }
else {
                echo getTableRow(false, $cells[1]->innertext, $cells[2]->innertext, $cells[3]->innertext, $cells[4]->innertext, $cells[5]->innertext, $cells[6]->innertext, $cells[7]->innertext, $cells[8]->innertext, $cells[9]->innertext, $cells[10]->innertext);
            }
        }

        echo getTableFooter();
    }
}

function
addVvbKlassement($reeks, $officialName, $clubName){
    $xml = simplexml_load_file('http://www.volleyvvb.be/Competitie/rangschikking_xml.php');
    echo getTableHeader();
    foreach ($xml->rangschikking as $rangschikking) {
        if(($rangschikking->reeks == $reeks) AND ($rangschikking->wedstrijdtype == "Hoofd")) {
            if($rangschikking->ploegnaam == $officialName){
                echo getTableRow(true, $rangschikking->volgorde,$clubName,$rangschikking->aantalGespeeldeWedstrijden,$rangschikking->aantalGewonnen30_31,$rangschikking->aantalGewonnen32,$rangschikking->aantalVerloren32,$rangschikking->aantalVerloren30_31,$rangschikking->aantalGewonnenSets,$rangschikking->aantalVerlorenSets,$rangschikking->puntentotaal);
            }
else {
                echo getTableRow(false, $rangschikking->volgorde,$rangschikking->ploegnaam,$rangschikking->aantalGespeeldeWedstrijden,$rangschikking->aantalGewonnen30_31,$rangschikking->aantalGewonnen32,$rangschikking->aantalVerloren32,$rangschikking->aantalVerloren30_31,$rangschikking->aantalGewonnenSets,$rangschikking->aantalVerlorenSets,$rangschikking->puntentotaal);
            }
        }
    }

    echo getTableFooter();
}

function
addGewestKlassement($url, $officialName, $clubName){
    $html = str_get_html(do_post_request($url, null));
    // get specific game table
    foreach ($html->find('table') as $element) {
        if ($element -> id == 'klassement') {
            echo getTableHeader();
            $rows = $element->find("tr");
            for($i = 2; $i < count($rows); $i++){
                $cells = $rows[$i]->find("td");
                if($cells[1]->innertext==$officialName){
                    echo getTableRow(true, $cells[0]->innertext, $clubName, $cells[2]->innertext, $cells[3]->innertext, $cells[4]->innertext, $cells[5]->innertext, $cells[6]->innertext, $cells[7]->innertext, $cells[8]->innertext, $cells[11]->innertext);
                }
else {
                    echo getTableRow(false, $cells[0]->innertext, $cells[1]->innertext, $cells[2]->innertext, $cells[3]->innertext, $cells[4]->innertext, $cells[5]->innertext, $cells[6]->innertext, $cells[7]->innertext, $cells[8]->innertext, $cells[11]->innertext);
                }
            }

            echo getTableFooter();
        }
    }
}

function
do_post_request($url, $data, $optional_headers = null) {
    $params = array('http' => array('method' => 'POST', 'content' => $data));
    if ($optional_headers !== null) {
        $params['http']['header'] = $optional_headers;
    }

    $ctx = stream_context_create($params);
    $fp = @fopen($url, 'rb', false, $ctx);
    if (!$fp) {
        throw new Exception("Problem with $url, $php_errormsg");
    }

    $response = @stream_get_contents($fp);
    if ($response === false) {
        throw new Exception("Problem reading data from $url, $php_errormsg");
    }

    return $response;
}

function
getTableHeader(){
    return "<table id='klassement' cellspacing='0' style='display:table'>
            <tr>
            <th width='5%'>Nr</td>
            <th width='33%'>Ploegnaam</th>
            <th width='8%'>Gesp. wedstr. </th>
            <th width='8%'>Gew. 3/0 of 3/1</th>
            <th width='8%'>Gew. 3/2</th>
            <th width='8%'>Verl. 3/2</th>
            <th width='8%'>Verl. 3/0 of 3/1</th>
            <th width='8%'>Gew. sets</th>
            <th width='8%'>Verl. sets</th>
            <th width='8%'>Punten-totaal</th>
            </tr>"
;
}

function
getTableRow($ownTeam, $nr, $name, $played, $game3_0, $game3_2, $game2_3, $game0_3, $gameWonSet, $gameLostSet, $points){
    $rowContent = "<tr>";

    //check if row is team of our club, yes is set special style
    if($ownTeam){
        $rowContent = "<tr style='font-weight:bold;'>";
    }



    //build row
    $rowContent .=    "<td>$nr</td><td>$name</td>";
    $rowContent .= "<td align='middle'>$played</td>";
    $rowContent .= "<td align='middle'>$game3_0</td>";
    $rowContent .= "<td align='middle'>$game3_2</td>";
    $rowContent .= "<td align='middle'>$game2_3</td>";
    $rowContent .= "<td align='middle'>$game0_3</td>";
    $rowContent .= "<td align='middle'>$gameWonSet</td>";
    $rowContent .= "<td align='middle'>$gameLostSet</td>";
    $rowContent .= "<td align='middle'>$points</td>";
    $rowContent .= "</tr>";
    return $rowContent;
}

function
getTableFooter(){
    return "</table>";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 18:35:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2014 11:18:55
Quote Anchor link
Om en om kleuren dus?
Dat kan je mooi in CSS doen:

http://www.w3.org/Style/Examples/007/evenodd.nl.html
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2014 11:37:41
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

31/07/2014 11:37:58
Quote Anchor link
Perfect, bedankt voor de zéér nuttige tip.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.