Andere fotogallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

20/01/2011 17:29:35
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een foto website, www.wildnature.nl en de gallery is van lightbox, http://wildnature.nl/?p=galleryvogelsomgeving bijv.

Nou vind ik het wat onhandig en heb ik liever zoiets: http://www.juzaphoto.com/eng/galleries/flora-italy_trebbia_valley.htm

Kan iemand mij daarbij helpen hoe ik dat moet doen? Ben nog een echte beginner dus.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:24:20
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

20/01/2011 17:43:31
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies?
Wil je een andere domeinnaam, of een andere locatie

Toevoeging op 20/01/2011 17:46:07:

(ik ben ook een groentje, maar misschien kan ik je helpen)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

20/01/2011 17:52:19
Quote Anchor link
Wat jij wil, is stukken simpeler dan die light box.

Het is gebaseerd op:

<a href="#004863"/>klik</a>
...
<a name="004863">
<img src="..."/>


Klik je op zo'n link, dan gaatde pagina scrollen tot het punt waarop <a name="004863"> bovenaan je pagina komt.
 
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

20/01/2011 17:52:28
Quote Anchor link
Nee hoe de gallery werkt. Nu klik je op een foto en vergroot ie uit, maar ik wil zoals op de gelinkte site dat je gewoon naar beneden scrollt of op de miniatuur klikt en dat ie dan naar die foto zelf 'scrollt'
 
Milo S

Milo S

20/01/2011 18:00:50
Quote Anchor link
Dan krijg je dus zo iets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Naamloos document</title>
    </head>
    
    <body>
    
        <!-- Bar met miniaturen -->
        <div class="miniatuur_bar">
            <a href="#00001"><img src="" alt="" /></a>
            <a href="#00002"><img src="" alt="" /></a>
            <a href="#00003"><img src="" alt="" /></a>
            <a href="#00004"><img src="" alt="" /></a>
        </div>
        
        <!-- Blok met uitvergrote foto's -->
        <div class="content">
            <a name="00001"><img src="" alt="" /></a>
            <a name="00002"><img src="" alt="" /></a>
            <a name="00003"><img src="" alt="" /></a>
            <a name="00004"><img src="" alt="" /></a>
        </div>
    
    </body>
</html>


Dit had je in de broncode kunnen zien, maargoed.
 
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

20/01/2011 19:48:17
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties! kwam niet in mij op om de bronpagina te bekijken. Maar wat vul je dan hier #00001 in?
 
Jasper DS

Jasper DS

20/01/2011 19:49:28
Quote Anchor link
de link van waar de afbeelding staat
Gewijzigd op 20/01/2011 19:49:49 door Jasper DS
 
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

20/01/2011 21:44:53
Quote Anchor link
Ik probeer het maar het lukt nog niet echt, ben echt nog maar net begonnen dus vind het nogal ingewikkeld allemaal. op deze pagina test ik het, http://wildnature.nl/?p=galleryamfibien
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/01/2011 10:36:04
Quote Anchor link
Gewoon doen wat we je aanraden en wat nadenken.
Zo-iets dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div class="miniatuur_bar">
    <a href="#00001"><img src=".../klein/kikker.jpg" alt="Kikker" /></a>
    <a href="#00002"><img src=".../klein/vlinder.jpg" alt="Vlinder" /></a>
    <a href="#00003"><img src=".../klein/vogel.jpg" alt="" /></a>
</div>

<!-- Blok met uitvergrote foto's -->
<div class="content">
    <a name="00001"></a><img src=".../groot/kikker.jpg" alt="" /> <br/>
    <a name="00002"></a><img src=".../groot/vlinder.jpg" alt="" /> <br/>
    <a name="00003"></a><img src=".../groot/vogel.jpg" alt="" /> <br/>
</div>


Je hebt hier 4 soorten elementen.
1) de thumbnail. Zie dat die de juiste src (source = bron) heeft. kikker, vlinder, vogel naast mekaar
2) De grote foto. Zie dat die de juiste src heeft. kikker, vlinder, vogel onder mekaar
3) Omheen (Een Belg zou hier meestal "rond" zeggen) de thumbnail zet je een link in de trend <a href="#ankerpunt"> (thumbnail) </a>
4) het anker: <a name="ankerpunt"></a> (hier komt dan de grote foto)

Bij jou zie ik maar 1 grote foto, ik zie links met als href de src van een afbeelding (met een # voor); dat is niet de bedoeling.
Gewijzigd op 21/01/2011 12:42:25 door Kris Peeters
 
Thijs  Broekkamp

Thijs Broekkamp

21/01/2011 15:15:42
Quote Anchor link
Super bedankt, het lukt nu wel!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.