Anoniem mailen zonder ip-adres

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »
Eric

Eric

22/02/2004 22:13:00
Quote Anchor link
Weet iemand of dit mogelijk is?
Ik wil een anonieme mail versturen, waarbij de ontvanger zowel een anoniem afzendadres heeft als geen ip-adres.

Ik heb wel een script gevonden wat zoiets bijna doet maar net niet helemaal;als ik nl in de details kijk van het ontvangen bericht(in outlook express), zie ik nog altijd van welke site/afzender de mail afkomstig is. En dat wil ik nou juist niet.....

Wie weet raad?
Voorbeeld van wat ik nu heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php

$email_webmaster
= "[email protected]";
$naam_website = "www.nospam.com";

if ($submit) {

if($naam == "") {
    $ok = "nee";
    $error_naam = "<font color=\"#FF0000\">Je hebt geen naam
ingevuld.!</font><br>"
;
}


if($onderwerp == "") {
    $ok = "nee";
    $error_onderwerp = "<font color=\"#FF0000\">Je moet een onderwerp
invullen.</font><br>"
;
}


if(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email)) {
$ok = "nee";
$error_email = "<font color=\"#FF0000\">Je e-mail adres is
ongeldig.</font><br>"
;
}


if($bericht == "") {
    $ok = "nee";
    $error_bericht = "<font color=\"#FF0000\">Je moet een bericht
invullen.</font>"
;
}


if($ok != "nee") {

$datum = date("d/m/Y");
$tijd = date("H:i");
    
mail("Dit bericht is verstuurd
op $datum om $tijd.

$bericht"
, "From: $naam<[email protected]>");

echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border: solid
#000000; border-width: 1;\">"
;
echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
echo "<tr><td>";
echo "He $naam, je e-mail is succesvol verstuurd. Je krijgt zo snel
mogelijk bericht terug."
;
echo "</td></tr>";
echo "</table>";
  
}

else {
     echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border:
solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "<table width=\"95%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\"
style=\"border: solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "$error_naam $error_onderwerp $error_email $error_bericht";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table><br>";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<tr><td>Naam:</td> <td><input type=\"text\" name=\"naam\"
value=\"$naam\"></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"onderwerp\" value=\"$onderwerp\"></td><tr>"
;    
    echo "<tr><td>E-mail:</td> <td><input type=\"text\" name=\"email\"
value=\"$email\"></td></tr>"
;
    echo "<tr valign=\"top\"><td>Bericht:</td> <td><textarea rows=\"10\"
cols=\"35\" name=\"bericht\">$bericht</textarea></td></tr>"
;
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"submit\"
value=\"Versturen\"> <input type=\"reset\" name=\"reset\"
value=\"Wissen\"></td></tr>"
;
    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";
}
}


else {
     echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border:
solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<tr><td>Naam:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"naam\"></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"onderwerp\"></td><tr>"
;
    echo "<tr><td>E-mail:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"email\"></td></tr>"
;
    echo "<tr valign=\"top\"><td>Bericht:</td> <td><textarea rows=\"10\"
cols=\"35\" name=\"bericht\"></textarea></td></tr>"
;
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"submit\"
value=\"Versturen\"> <input type=\"reset\" name=\"reset\"
value=\"Wissen\"></td></tr>"
;
    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";
}

?>
Gewijzigd op 12/09/2004 12:35:00 door Eric
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:56:55
 
Arend a

Arend a

23/02/2004 02:15:00
Quote Anchor link
Onzin.

Nu krijgt de onvanger het ip-adres van de server door, dit valt altijd te traceren. En vroeg of laat wordt er iemand nie blij van, of komt de server op blacklists en wordt het door het blacklist minnende volk geblocked.

Ook vage (anonieme/niet bestaande) email adressen worden niet zelden geweigerd.

Bovendien: het 'antispam' verhaal vind ik wel grappig. Want dit scriptje kan met een handomdraai misbruikt worden om spam te versturen.

Grtz,

Adje
Gewijzigd op 23/02/2004 02:46:00 door Arend a
 
Marien xD

Marien xD

23/02/2004 09:25:00
Quote Anchor link
Je kan wel zo goed mogelijk je mail adres en ip verbergen maar hoe goed je het ook doet je zal altijd te achterhalen zijn aan je ip adres. De enige oplossing is dan ergens achter een openbare computer iets te versturen (internetcafe, openbare bibliotheek, o.i.d.)

Marien
 
Eric

Eric

23/02/2004 22:38:00
Quote Anchor link
Oke, da's duidelijk. Het is ook niet bedoeld om er misbruik van te maken, maar ik heb slechts 1 spammer die heeeeeeel hardnekkig blijft volhouden. Dus wil ik em een koekje van eigen deeg geven...vandaar....
Ik denk dat ik dat laatste van Marien maar eens ga proberen... ;-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

23/02/2004 22:48:00
Quote Anchor link
Mjah... als je dan echt een koekje van eigen deeg wilt geven dan moet je het met een cronjob gaan doen.. Anders kost het jou elke keer moeite met je script aan te roepen. En weet je... die adressen van spammers zijn toch niet te replyen.

Misschien kan je beter iets met een ping-attack doen.. Of je gebruikt de blacklisten zelf om die spammer te weren.

Of je laat voor wat het is, want als jij gaat spammen naar een spammer krijg je op elk gespammed bericht weer een bounce (want je stuurt naar een spammer en die zet ze eigen adres er echt niet in) en die gaat naar een adres die niet bestaat, dus wordt die weer gebounched en komt het hele zooitje in een mooie loop waardoor Internet alleen maar meer wordt belast met onnodige zooi...

[Edit: Ik weet dat een goede mailserver zo'n loop herkend en hem stopt...]

Elwin
Gewijzigd op 23/02/2004 22:49:00 door Elwin - Fratsloos
 
Arend a

Arend a

24/02/2004 00:29:00
Quote Anchor link
@Elwin
Een goede? Elwin, systeembeheerders die er een ander systeem op nahouden zijn in deze bange tijden hun leven niet zeker, ik denk dat je wel kan stellen dat dergelijke scenarios heutzutage ondenkbaar zijn.

@eric
Voor de rest, Spam: live with it. Neem spamassassing of een ander gezellig spam-detectie systeem, hiervoor hoef je niet scripts te bouwen die poorten voor spammers openzetten, of anderzins geautmatiseerde systemen mollen (ik twijfel hier welke eerder stuk gaat, je eigen systeempje of ergens iets waar een spammer misbruik van heeft gemaakt). Om the offspring even te quoten: LALA why don't you get a job?!

Spammers terug pakken: reken er maar niet op. De meeste gebruiken open relays en ander spul achter gelaten door incompetente systeembeheerders. Kortom: reken er maar niet op, en zie: Spam live with it.

My 5 cents,

Adje
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

24/02/2004 17:36:00
Quote Anchor link
Quote:
@Elwin
Een goede? Elwin, systeembeheerders die er een ander systeem op nahouden zijn in deze bange tijden hun leven niet zeker, ik denk dat je wel kan stellen dat dergelijke scenarios heutzutage ondenkbaar zijn.

You're right! Maar ik wou het zeg maar wat simpel houden, alleen om de nadelen van dat spammen tegen spammen te illustreren.

Bij de weg, mijn mailserver doet er wel twee berichten over.. :D

Elwin
 
Arend a

Arend a

24/02/2004 18:07:00
Quote Anchor link
Mja, verander wat config regels, klaar ben je.
 

10/09/2004 21:05:00
Quote Anchor link
Ga eens hiernaar:

http://www.midget.nl/anoniemail.asp

Hiermee kan je anoniem emailberichten versturen, zonder IP-adres.

Voor alle zekerheid kan je het natuurlijk best gebruiken vanuit een Internetcafé.
 
Micha

Micha

10/09/2004 22:47:00
Quote Anchor link
Beetje late reactie..
Maar dat werkt niet, ip is altijd te achter halen.
 
Rick

Rick

11/09/2004 00:54:00
Quote Anchor link
nou ip is niet altijd te achterhalen hoor, klein beetje aan de tcp stack modden en je hebt een prachtig spoofed ip adres
 
Arend a

Arend a

11/09/2004 01:40:00
Quote Anchor link
Pfff, ga ff niet 3 maanden na dato zitten smartassen plz.
 
St.Chessere

St.Chessere

11/09/2004 10:14:00
Quote Anchor link
of je e-mail via een externe server versturen
 
Vincent elschot

vincent elschot

11/09/2004 11:23:00
Quote Anchor link
het is volkomen onmogelijk om ontraceerbaar email te versturen, er wordt altijd ergens bijgehouden waar het vandaan komt.

Terugspammen heeft geen zin, het enige wat er zal gebeuren is dat jouw emails bouncen en je jezelf van je provider af spamt, of de spammer gaat jou nog harder spammen.

Plaats een klacht bij je provider en laat hen via hun contacten traceren wie _hun netwerk_ zit te vervuilen met die spam.
 
Bram Z

Bram Z

11/09/2004 11:56:00
Quote Anchor link
Je wilt dus terug vechten tegen de spammer ??? je weet toch als he email adres all bestaad dat je terecht komt bij iemand die een spam virus heeft. Dus ga jij iemand spammen die een spam virus heeft :S.
 
Rick

Rick

11/09/2004 13:36:00
Quote Anchor link
Quote:
het is volkomen onmogelijk om ontraceerbaar email te versturen, er wordt altijd ergens bijgehouden waar het vandaan komt.
BS
Dat kan best, doormiddel van IP-Spoofing kom je al een eind, en anders gewoon door middel van trojans op een ander z'n PC
Dan lijkt het net alsof het van een ander vandaan komt, dat jij de schuldige bent zal niemand ooit weten.
 
Arend a

Arend a

11/09/2004 14:16:00
Quote Anchor link
IP-Spoofing wordt tegenwoordig op tal van punten voorkomen en onmogelijk gemaakt. Dat wil niet zeggen dat de honderden manieren van open-relays, proxies, brakkebakken en andere ellende het onmogelijk terug vinden van een afzender mogelijk maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.