Anoniem mailen zonder ip-adres

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »
Eric

Eric

22/02/2004 22:13:00
Quote Anchor link
Weet iemand of dit mogelijk is?
Ik wil een anonieme mail versturen, waarbij de ontvanger zowel een anoniem afzendadres heeft als geen ip-adres.

Ik heb wel een script gevonden wat zoiets bijna doet maar net niet helemaal;als ik nl in de details kijk van het ontvangen bericht(in outlook express), zie ik nog altijd van welke site/afzender de mail afkomstig is. En dat wil ik nou juist niet.....

Wie weet raad?
Voorbeeld van wat ik nu heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php

$email_webmaster
= "[email protected]";
$naam_website = "www.nospam.com";

if ($submit) {

if($naam == "") {
    $ok = "nee";
    $error_naam = "<font color=\"#FF0000\">Je hebt geen naam
ingevuld.!</font><br>"
;
}


if($onderwerp == "") {
    $ok = "nee";
    $error_onderwerp = "<font color=\"#FF0000\">Je moet een onderwerp
invullen.</font><br>"
;
}


if(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email)) {
$ok = "nee";
$error_email = "<font color=\"#FF0000\">Je e-mail adres is
ongeldig.</font><br>"
;
}


if($bericht == "") {
    $ok = "nee";
    $error_bericht = "<font color=\"#FF0000\">Je moet een bericht
invullen.</font>"
;
}


if($ok != "nee") {

$datum = date("d/m/Y");
$tijd = date("H:i");
    
mail("Dit bericht is verstuurd
op $datum om $tijd.

$bericht"
, "From: $naam<[email protected]>");

echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border: solid
#000000; border-width: 1;\">"
;
echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
echo "<tr><td>";
echo "He $naam, je e-mail is succesvol verstuurd. Je krijgt zo snel
mogelijk bericht terug."
;
echo "</td></tr>";
echo "</table>";
  
}

else {
     echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border:
solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "<table width=\"95%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\"
style=\"border: solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "$error_naam $error_onderwerp $error_email $error_bericht";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table><br>";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<tr><td>Naam:</td> <td><input type=\"text\" name=\"naam\"
value=\"$naam\"></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"onderwerp\" value=\"$onderwerp\"></td><tr>"
;    
    echo "<tr><td>E-mail:</td> <td><input type=\"text\" name=\"email\"
value=\"$email\"></td></tr>"
;
    echo "<tr valign=\"top\"><td>Bericht:</td> <td><textarea rows=\"10\"
cols=\"35\" name=\"bericht\">$bericht</textarea></td></tr>"
;
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"submit\"
value=\"Versturen\"> <input type=\"reset\" name=\"reset\"
value=\"Wissen\"></td></tr>"
;
    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";
}
}


else {
     echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border:
solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<tr><td>Naam:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"naam\"></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"onderwerp\"></td><tr>"
;
    echo "<tr><td>E-mail:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"email\"></td></tr>"
;
    echo "<tr valign=\"top\"><td>Bericht:</td> <td><textarea rows=\"10\"
cols=\"35\" name=\"bericht\"></textarea></td></tr>"
;
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"submit\"
value=\"Versturen\"> <input type=\"reset\" name=\"reset\"
value=\"Wissen\"></td></tr>"
;
    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";
}

?>
Gewijzigd op 12/09/2004 12:35:00 door Eric
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:04:27
 
Arend a

Arend a

23/02/2004 02:15:00
Quote Anchor link
Onzin.

Nu krijgt de onvanger het ip-adres van de server door, dit valt altijd te traceren. En vroeg of laat wordt er iemand nie blij van, of komt de server op blacklists en wordt het door het blacklist minnende volk geblocked.

Ook vage (anonieme/niet bestaande) email adressen worden niet zelden geweigerd.

Bovendien: het 'antispam' verhaal vind ik wel grappig. Want dit scriptje kan met een handomdraai misbruikt worden om spam te versturen.

Grtz,

Adje
Gewijzigd op 23/02/2004 02:46:00 door Arend a
 
Marien xD

Marien xD

23/02/2004 09:25:00
Quote Anchor link
Je kan wel zo goed mogelijk je mail adres en ip verbergen maar hoe goed je het ook doet je zal altijd te achterhalen zijn aan je ip adres. De enige oplossing is dan ergens achter een openbare computer iets te versturen (internetcafe, openbare bibliotheek, o.i.d.)

Marien
 
Eric

Eric

23/02/2004 22:38:00
Quote Anchor link
Oke, da's duidelijk. Het is ook niet bedoeld om er misbruik van te maken, maar ik heb slechts 1 spammer die heeeeeeel hardnekkig blijft volhouden. Dus wil ik em een koekje van eigen deeg geven...vandaar....
Ik denk dat ik dat laatste van Marien maar eens ga proberen... ;-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

23/02/2004 22:48:00
Quote Anchor link
Mjah... als je dan echt een koekje van eigen deeg wilt geven dan moet je het met een cronjob gaan doen.. Anders kost het jou elke keer moeite met je script aan te roepen. En weet je... die adressen van spammers zijn toch niet te replyen.

Misschien kan je beter iets met een ping-attack doen.. Of je gebruikt de blacklisten zelf om die spammer te weren.

Of je laat voor wat het is, want als jij gaat spammen naar een spammer krijg je op elk gespammed bericht weer een bounce (want je stuurt naar een spammer en die zet ze eigen adres er echt niet in) en die gaat naar een adres die niet bestaat, dus wordt die weer gebounched en komt het hele zooitje in een mooie loop waardoor Internet alleen maar meer wordt belast met onnodige zooi...

[Edit: Ik weet dat een goede mailserver zo'n loop herkend en hem stopt...]

Elwin
Gewijzigd op 23/02/2004 22:49:00 door Elwin - Fratsloos
 
Arend a

Arend a

24/02/2004 00:29:00
Quote Anchor link
@Elwin
Een goede? Elwin, systeembeheerders die er een ander systeem op nahouden zijn in deze bange tijden hun leven niet zeker, ik denk dat je wel kan stellen dat dergelijke scenarios heutzutage ondenkbaar zijn.

@eric
Voor de rest, Spam: live with it. Neem spamassassing of een ander gezellig spam-detectie systeem, hiervoor hoef je niet scripts te bouwen die poorten voor spammers openzetten, of anderzins geautmatiseerde systemen mollen (ik twijfel hier welke eerder stuk gaat, je eigen systeempje of ergens iets waar een spammer misbruik van heeft gemaakt). Om the offspring even te quoten: LALA why don't you get a job?!

Spammers terug pakken: reken er maar niet op. De meeste gebruiken open relays en ander spul achter gelaten door incompetente systeembeheerders. Kortom: reken er maar niet op, en zie: Spam live with it.

My 5 cents,

Adje
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

24/02/2004 17:36:00
Quote Anchor link
Quote:
@Elwin
Een goede? Elwin, systeembeheerders die er een ander systeem op nahouden zijn in deze bange tijden hun leven niet zeker, ik denk dat je wel kan stellen dat dergelijke scenarios heutzutage ondenkbaar zijn.

You're right! Maar ik wou het zeg maar wat simpel houden, alleen om de nadelen van dat spammen tegen spammen te illustreren.

Bij de weg, mijn mailserver doet er wel twee berichten over.. :D

Elwin
 
Arend a

Arend a

24/02/2004 18:07:00
Quote Anchor link
Mja, verander wat config regels, klaar ben je.
 

10/09/2004 21:05:00
Quote Anchor link
Ga eens hiernaar:

http://www.midget.nl/anoniemail.asp

Hiermee kan je anoniem emailberichten versturen, zonder IP-adres.

Voor alle zekerheid kan je het natuurlijk best gebruiken vanuit een Internetcafé.
 
Micha

Micha

10/09/2004 22:47:00
Quote Anchor link
Beetje late reactie..
Maar dat werkt niet, ip is altijd te achter halen.
 
Rick

Rick

11/09/2004 00:54:00
Quote Anchor link
nou ip is niet altijd te achterhalen hoor, klein beetje aan de tcp stack modden en je hebt een prachtig spoofed ip adres
 
Arend a

Arend a

11/09/2004 01:40:00
Quote Anchor link
Pfff, ga ff niet 3 maanden na dato zitten smartassen plz.
 
St.Chessere

St.Chessere

11/09/2004 10:14:00
Quote Anchor link
of je e-mail via een externe server versturen
 
Vincent elschot

vincent elschot

11/09/2004 11:23:00
Quote Anchor link
het is volkomen onmogelijk om ontraceerbaar email te versturen, er wordt altijd ergens bijgehouden waar het vandaan komt.

Terugspammen heeft geen zin, het enige wat er zal gebeuren is dat jouw emails bouncen en je jezelf van je provider af spamt, of de spammer gaat jou nog harder spammen.

Plaats een klacht bij je provider en laat hen via hun contacten traceren wie _hun netwerk_ zit te vervuilen met die spam.
 
Bram Z

Bram Z

11/09/2004 11:56:00
Quote Anchor link
Je wilt dus terug vechten tegen de spammer ??? je weet toch als he email adres all bestaad dat je terecht komt bij iemand die een spam virus heeft. Dus ga jij iemand spammen die een spam virus heeft :S.
 
Rick

Rick

11/09/2004 13:36:00
Quote Anchor link
Quote:
het is volkomen onmogelijk om ontraceerbaar email te versturen, er wordt altijd ergens bijgehouden waar het vandaan komt.
BS
Dat kan best, doormiddel van IP-Spoofing kom je al een eind, en anders gewoon door middel van trojans op een ander z'n PC
Dan lijkt het net alsof het van een ander vandaan komt, dat jij de schuldige bent zal niemand ooit weten.
 
Arend a

Arend a

11/09/2004 14:16:00
Quote Anchor link
IP-Spoofing wordt tegenwoordig op tal van punten voorkomen en onmogelijk gemaakt. Dat wil niet zeggen dat de honderden manieren van open-relays, proxies, brakkebakken en andere ellende het onmogelijk terug vinden van een afzender mogelijk maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.