automatisch mail versturen in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels schouten

niels schouten

28/03/2015 12:18:04
Quote Anchor link
Weet iemand misschien een kleine code om via PHP een mail te versturen? Dus als je naar een website gaat met die code dat er een email verstuurd wordt naar jouw e-mailadres. Bedankt alvast!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:57:21
 
- SanThe -

- SanThe -

28/03/2015 12:26:17
Quote Anchor link
Niels schouten op 28/03/2015 12:18:04:
Dus als je naar een website gaat met die code ,,,


Wat bedoel je hiermee?
 
- Roland -

- Roland -

28/03/2015 12:28:25
Quote Anchor link
Of bedoel je gewoon een check.... was er bezoek ?

mail($to,$subject,$msg);
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/03/2015 12:30:38
Quote Anchor link
Al gekeken naar de mail functie in php? Zo ja, waar loop je op vast?
Of zoek/kijk naar swiftmailer of phpmailer.
 
John D

John D

28/03/2015 16:43:54
Quote Anchor link
Zoek op phpmailer. Het is te downloaden en je include dat in je php script. Er is prima documentatie en er zijn genoeg voorbeelden te vinden. Krijg je het niet aan de praat dan kan je hier kleine stukjes code plaatsen en helpen we je op gang.
 
Niels schouten

niels schouten

04/04/2015 17:14:03
Quote Anchor link
sorry, kon niet eerder reageren. Ik gebruik nu de mail functie. Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.