Bestanden laden laat site crashen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

26/07/2014 22:05:57
Quote Anchor link
Hallo,

Voor een spelletje gebruik ik een Loader object om bestanden in te laden (in dit geval 648 geluidsbestandjes).

Maar omdat er zoveel ingeladen moet worden crasht de website en loopt de browser vast (als het te lang duurt). Hoe los ik dit op?

Dit is het Loader object:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
/**
 * @class Loader
 * @param {Client} parent
 */
var Loader = function Loader(parent)
{
    /**
     * @returns {Array}
     */
    this._imageDataList;

    /**
     * @returns {Uint}
     */
    this._imagesLoaded;

    /**
     * @returns {Array}
     */
    this._soundDataList;

    /**
     * @returns {Uint}
     */
    this._soundsLoaded;

    /**
     * @returns {Client}
     */
    this.parent;

    /**
     * @constructor
     */
    {
        /* Initialize image data list */
        this._imageDataList = [];

        /* Initialize images loaded */
        this._imagesLoaded = 0;

        /* Initialize sound data list */
        this._soundDataList = [];

        /* Initialize sounds loaded */
        this._soundsLoaded = 0;

        /* Initialize parent */
        this.parent = parent;
    };
};

/**
 * @method _loadImage
 * @syntax Loader._loadImage(imageData)
 * @param {Object} imageData
 * @returns {Loaded}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadImage = function(imageData)
{
    /* Initialize self */
    var self = this;

    /* Create image */
    var image = jQuery('<img>');

    /* Set source */
    image.attr('src', imageData.path + imageData.name + '.' + imageData.extension);

    /* Set data path */
    image.attr('data-path', imageData.path);

    /* Set data name */
    image.attr('data-name', imageData.name);

    /* Set data extension */
    image.attr('data-extension', imageData.extension);

    /* Add event listener */
    image.one('load', function()
    {
        /* Increase images loaded */
        self._imagesLoaded++;

        /* Add asset */
        self.parent.assets.addImage(jQuery(this));
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadSound
 * @syntax Loader._loadSound(soundData)
 * @param {Object} soundData
 * @returns {Loaded}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadSound = function(soundData)
{
    /* Initialize self */
    var self = this;

    /* Create sound */
    var sound = jQuery('<audio>');

    /* Loop trough list of extensions */
    for (var i = soundData.extensions.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Create source */
        var source = jQuery('<source>');

        /* Set source */
        source.attr('src', soundData.path + soundData.name + '.' + soundData.extensions[i]);

        /* Set data extension */
        source.attr('data-extension', soundData.extensions[i]);

        /* Append source to sound */
        sound.append(source);
    }

    /* Set data path */
    sound.attr('data-path', soundData.path);

    /* Set data name */
    sound.attr('data-name', soundData.name);

    /* Add event listener */
    sound.one('canplaythrough', function()
    {
        /* Increase sounds loaded */
        self._soundsLoaded++;

        /* Add asset */
        self.parent.assets.addSound(jQuery(this));
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadImages
 * @syntax Loader._loadImages()
 * @returns {Loader}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadImages = function()
{
    /* Loop trough image data list */
    for (var i = this._imageDataList.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Load image */
        this._loadImage(this._imageDataList[i]);
    }

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadSounds
 * @syntax Loader._loadSounds()
 * @returns {Loader}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadSounds = function()
{
    /* Loop trough sound data list */
    for (var i = this._soundDataList.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Load sound */
        this._loadSound(this._soundDataList[i]);
    }

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method addImage
 * @syntax Loader.addImage(path, name, extension)
 * @param {String} path
 * @param {String} name
 * @param {String} extension
 * @returns {Loaded}
 * @public
 */
Loader.prototype.addImage = function(path, name, extension)
{
    /* Add image data to image data list */
    this._imageDataList.push(
    {
        path: path,
        name: name,
        extension: extension
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method addSound
 * @syntax Loader.addSound(path, name, extension)
 * @param {String} path
 * @param {String} name
 * @param {Array} extensions
 * @returns {Loaded}
 * @public
 */
Loader.prototype.addSound = function(path, name, extensions)
{
    /* Add sound data to sound data list */
    this._soundDataList.push(
    {
        path: path,
        name: name,
        extensions: extensions
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method progress
 * @syntax Loader.progress()
 * @returns {Uint}
 * @public
 */
Loader.prototype.progress = function()
{
    /* Calculate total */
    var total = (this._imageDataList.length + this._soundDataList.length);

    /* Calculate total loaded */
    var totalLoaded = this._imagesLoaded + this._soundsLoaded;

    /* Return progress */
    return ((100 / total) * totalLoaded).toFixed(2);
};

/**
 * @method run
 * @syntax Loader.run()
 * @returns {Loader}
 * @public
 */
Loader.prototype.run = function()
{
    /* Load images */
    this._loadImages();

    /* Load sounds */
    this._loadSounds();

    /* Return this */
    return this;
};
Gewijzigd op 26/07/2014 23:26:35 door Lord Gaga
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:02:16
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/07/2014 01:36:47
Quote Anchor link
Geen idee hoe je het oplost, maar ik kan me wel voorstellen dat een browser crasht als er 648 geluidsbestanden moeten worden ingeladen. Kun je ze niet in "gedeeltes" inladen? Bijv. afhankelijk van het leven waar je in zit? En heb je echt 648 geluiden nodig op 1 pagina?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 11:16:16
Quote Anchor link
Ik heb het nodig voor een Habbo fansite, Habbo had vroeger een trax player waarbij je met verschillende stukjes muziek, zelf een lied in elkaar kon zetten. Dit wil ik dus proberen te maken.

En ik heb nog eens goed gekeken en ik denk inderdaad dat de browser crasht omdat er in 1 keer 648 requests worden gedaan. Zou het helpen als ik een queue maak en de bestanden 1 voor 1 laadt? Dan wordt het volgende bestand pas geladen als het vorige bestand het event 'load' fired.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/07/2014 12:00:13
Quote Anchor link
Als het hele korte geluidsfragmenten zijn dan zou ik die achter elkaar zetten in één audio bestand en kijken of ik fragmenten er van kan afspelen.

Ik heb hier iets gevonden:
https://developer.mozilla.org/nl/docs/Web/Guide/HTML/Using_HTML5_audio_and_video#Seeking_through_media
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 13:36:38
Quote Anchor link
Ze zijn (precies) rond de 1 en 6 seconden volgens mij. Als ik hier 1 bestand van maak, laadt deze dan sneller dan als ik ze apart laad?

Edit:
Het werkt in Chrome, maar Firefox stopt al met laden na 2 bestanden, ook als ik maar 10 bestanden wil downloaden. Ik download ze 1 voor 1 (de volgende wordt geladen bij sound.one('canplaythrough', function() { // download nieuwe });

Weet iemand nog een andere manier die wél in alle browsers werkt?
Gewijzigd op 27/07/2014 16:35:33 door Lord Gaga
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

27/07/2014 17:04:16
Quote Anchor link
Waarom laad je ze niet pas in wanneer mensen ze selecteren? Kan me niet voorstellen dat er een enorme vertraging plaatsvindt wanneer de duur van de fragmenten 1 tot 6 seconden is.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 19:59:17
Quote Anchor link
Dat zou kunnen, maar ik heb ook nog afbeeldingen die ik wél van te voren moet laden. Dit zijn er ook nogal wat en Firefox crasht of wordt heel traag wanneer ik afbeeldingen preload. Doe ik misschien iets verkeerd? Heeft iemand een tutorial / voorbeeld / plugin die ik kan gebruiken?
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

27/07/2014 21:09:04
Quote Anchor link
Afbeeldingen gewoon inladen met CSS geprobeerd? Moeten we heel veel zijn wil dat voor grote vertraging zorgen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

28/07/2014 10:44:52
Quote Anchor link
Ik zou zeggen probeer mijn idee gewoon eens. Je hoeft enkel even ergens een wat groter geluidsbestand te downloaden en dit dan opnemen in je webpagina en dan een fragment ervan laten afspelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.