Betaling formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »
Joos Josie

Joos Josie

18/08/2014 15:35:34
Quote Anchor link
Goedemiddag dames en heren,

Ik heb een probleem met een template die ik had gekocht. Ik moet zelf een payment gateway instellen en dit wist ik niet. Nu leer ik snel en ben ik er een klein beetje handig in geworden, maar dit is totaal nieuw en heb geen idee waar ik moet beginnen. Ook van google word ik niet echt wijzer.
Dit is de code:
------------------------------------------------------------------------------
<form action="pay/index.php" method="get" class="order" id="a-order">
<div class="inner">
<span class="close" id="order-close"></span>
<h1 class="title">Plaats een bestelling</h1>
<fieldset class="order-ship">
<h4 class="headline">Informatie voor verzending</h4>
<span class="wrap wrap-half">
<label class="wrap-lbl">Voornaam</label>
<input class="wrap-input" value="Jane">
</span>
<span class="wrap wrap-half wrap-2nd">
<label class="wrap-lbl">Achternaam</label>
<input class="wrap-input" value="Doe">
</span>
<div class="wrap">
<label class="wrap-lbl">Adres</label>
<input class="wrap-input is-error" value="">
</div>
<div class="wrap">
<label class="wrap-lbl">Address #2</label>
<input class="wrap-input" value="">
</div>
<span class="wrap wrap-half">
<label class="wrap-lbl">Stad</label>
<input class="wrap-input" value="">
</span>
<span class="wrap wrap-half wrap-2nd">
<label class="wrap-lbl">Provincie</label>
<span class="wrap-select wrap-select-full">
<select>
<option></option>
<option></option>
</select>
</span>
</span>
<span class="wrap wrap-half">
<label class="wrap-lbl">Land</label>
<span class="wrap-select wrap-select-full">
<select>
<option>Nederland</option>
</select>
</span>
</span>
<span class="wrap wrap-half wrap-2nd">
<label class="wrap-lbl">Post Code</label>
<input class="wrap-input" value="">
</span>
<span class="wrap wrap-half">
<label class="wrap-lbl">Telefoonnummer</label>
<input class="wrap-input" value="">
</span>
<div class="wrap">
<label class="wrap-lbl">E-mail</label>
<input class="wrap-input" value="">
</div>
</fieldset>
<fieldset class="order-pay">
<h4 class="headline">Betalingswijze</h4>
<div class="wrap">
<label class="wrap-lbl">Kies uw methode om af te rekenen</label>
<input class="wrap-radio" type="radio" name="payment" id="ideal">
<label class="wrap-pay wrap-pay-visa" for="visa"></label>
<input class="wrap-radio" type="radio" name="payment" id="amex">
<label class="wrap-pay wrap-pay-amex" for="amex"></label>
<input class="wrap-radio" type="radio" name="payment" id="paypal">
<label class="wrap-pay wrap-pay-paypal" for="paypal"></label>
</div>
<div class="wrap">
<label class="wrap-lbl">Name (as it appears on yout credit card)</label>
<input class="wrap-input" value="">
</div>
<span class="wrap wrap-cc">
<label class="wrap-lbl">Card number (no dashes or spaces)</label>
<input class="wrap-input" value="">
</span>
<span class="wrap wrap-cvv">
<label class="wrap-lbl">Security Code</label>
<input class="wrap-input" value="">
</span>
<span class="wrap wrap-half">
<label class="wrap-lbl">Expiration Date</label>
<span class="wrap-select wrap-select-full">
<select>
<option>January</option>
</select>
</span>
</span>
<span class="wrap wrap-half wrap-2nd">
<label class="wrap-lbl"></label>
<span class="wrap-select wrap-select-full">
<select>
<option>2013</option>
</select>
</span>
</span>
<div class="order-summary">
<h4 class="headline">Order Summary</h4>
<div class="order-row">
<label class="order-row-name">Subtotal</label>
<label class="order-row-amount">×3 items</label>
<span class="order-row-price">$50.99</span>
</div>
<div class="order-row">
<label class="order-row-name">Shipping cost:</label>
<span class="order-row-price">FREE</span>
</div>
<div class="order-row order-row-total">
<label class="order-row-name">Total:</label>
<span class="order-row-price">$152.97</span>
</div>
</div>
<input class="btn order-btn" type="button" value="Checkout">
</fieldset>
</div>
</form>
------------------------------------------------------------------------------

Er moeten 2 dingen gebeuren: De informatie ingevoerd in bovenstaande moet door worden gestuurd naar de betalingssysteem (pay.nl werk ik mee) én de 'order summery' moet linken met wat er daadwerkelijk word ingevoerd, want nu staat er gewoon precies wat ik in zou typen.

Wie o wie kan en wil me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 02:21:59
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

18/08/2014 15:40:37
Quote Anchor link
Heb je al naar de plug-ins van pay.nl gekeken?
 
Joos Josie

Joos Josie

18/08/2014 15:42:03
Quote Anchor link
Ja, maar het is geen joomla, wordpress of opencart. Het is een HTML pagina. De php voor betaling zelf die ik van pay.nl heb ingesteld werkt. Het is nu gewoon het feit dat de informatie van het formulier moet worden doorgestuurd naar de index.php waar de betaling start. En de 'order summary' moet kloppen

Gr,
Gewijzigd op 18/08/2014 15:43:22 door Joos Josie
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

18/08/2014 15:45:20
Quote Anchor link
Dan wordt het maatwerk. Je kunt daarvoor op dit forum een vacature plaatsen als je er zelf niet uitkomt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.