Betalingssysteem vervangen ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Simone Joosten

Simone Joosten

25/11/2014 07:06:59
Quote Anchor link
Hallo ik heb een code in mijn config.php zitten van ringtonio helaas is deze niet meer bruikbaar en zou ik deze graag omzetten naar targetpay.

de code waar het omgaat is :
$this->betalen_rtlo = 74177; // Je RT layout code!
$this->betalen_test = 0; // Klaar met testen? Zet hem dan op 0 en hij word actief!
$this->betalen_landcode = 31; // Landcode.

En dit stukje code heb ik nog in functions.php staan :


function vipcontrole ($sCode) {
## Hierin kan je de betalingsvoorwaarden aanpassen, als de betaling goed is dan return je 1 of true (return 1;) anders return false;
## Parameter $sCode bevat de ingevulde code door de gebruiker

$url = "http://www.ringtonio.nl/mp?test=".$this->r['cfg']->betalen_test."&co=".$this->r['cfg']->betalen_landcode."&rtlo=".$this->r['cfg']->betalen_rtlo."&code=".urlencode($sCode);
$result = @implode("", file($url));

if (!$result)
return false; // Het ging mis
else {
if (substr($result,0,2)=="OK") return true;
else return false;

Kan iemand mij uitleggen welk gedeelte ik moet vervangen voor targetpay ?

Groetjes
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:45:34
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

25/11/2014 07:55:22
Quote Anchor link
>> Kan iemand mij uitleggen welk gedeelte ik moet vervangen voor targetpay ?

Nou, onder andere www.ringtonio.nl in de URL: hier moet je natuurlijk een link van TargetPay aanroepen.

TargetPay heeft verschillende voorbeelden op haar site staan inclusief een zip-bestand met PHP-klassen.

Ik heb zelf een repo geschreven die onder andere iDEAL-betalingen via TargetPay afhandelt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

25/11/2014 10:06:43
Quote Anchor link
Een betaal provider vereist altijd een op maat gemaakte aansluiting. Dat is nooit enkel een kwestie van enkele configuratie instellingen. Daarbij tevens het advies om een beveiligde vetbinding over https op te zetten.

Misschien een vacature plaatsen?
 
Simone Joosten

Simone Joosten

26/11/2014 16:17:41
Quote Anchor link
Ja Frank dat kan ik wel doen, maar heb niks om te investeren, dus ben eigenlijk mee op zoek naar iemand die mij vrijwillig wat adviezen kan geven :(
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

26/11/2014 16:23:37
Quote Anchor link
Post eens de relevante code?
Misschien kunnen we je dan even helpen.
 
Simone Joosten

Simone Joosten

26/11/2014 17:53:25
Quote Anchor link
Ik heb alleen deze code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

$this
->methode            = 'Multiviews'; // Multiviews/Mod_rewrite?
        $this->cookie            = 'ddoop6_verhalen';
        
        ## Forum
        $this->topics                = 10; // Topics per pagina in et forum
        $this->reacties                = 10; // Reacties per pagina in een topic
        
        ## Beheerpaneel

        $this->cms_cookie            = 'CMSoop_ee';
        $this->wachtwoorden           = array ( 'Admin' => 'riccardo73');
        $this->cms_maxsize            = 10000000; // in bytes
        $this->cms_extensies        = array ('jpg', 'JPG', 'jpeg', 'JPEG', 'gif', 'GIF', 'png', 'PNG');
          
        ## Hoeveel rijen naast elkaar?
        $this->rij_overzicht          = 3; // Categorieen overzicht
        $this->aantal_rij_index              = 3; // Categorieen overzicht index
        $this->aantal_rij_cat          = 3; // Subcategorieen overzicht categorie
        $this->hoogte_afb_cat        = 30;
        $this->breedte_afb_cat        = 30;
        
        ## Subcategorie / Subsubcategorie
        $this->aantal_subcat          = 9; // aantal producten per pagina
        
        ## Ad bekijekn

        $this->afb_breed            =    250; // Hoe breed maximaal bij het bekijken van een advertentie
        $this->afb_hoog                =    200; // Hoe breed maximaal bij het bekijken van een advertentie
        
        ## Nieuw account

        $this->max_lengte_gebruiker    =    33; // Hoeveel tekens maximaal?
        
        ## Nieuwe advertentie

          $this->max                    = 1000000; // Hoeveel bytes max.? Plaatje
          $this->extensies              = array ('jpg', 'png', 'jpeg', 'gif');

        ## Ringtonio gegevens
        $this->betalen_rtlo        = 74177;            // Je RT layout code!
        $this->betalen_test        = 0;                // Klaar met testen? Zet hem dan op 0 en hij word actief!
        $this->betalen_landcode     = 31;         // Landcode.
    }
}

?>



Toevoeging op 26/11/2014 17:55:16:

En functions.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php
class Functions {
    var
$r = array ();

    function
__construct($registry) {
        $this->r = $registry;
    }

    function
redirect ($rTitel, $rBericht, $rLink, $rTime = null) {
        $this->r['tpl']->assign ("head", "meta", '<meta http-equiv="Refresh" content="'.(isset ($rTime) ? $rTime : 3).'; URL='.$this->r['cfg']->adres_met.'/'.$rLink.'" />');
        $this->r['tpl']->parse ("index", "head");

        $this->r['tpl']->assign ("Redirect", "time", $rTime);
        $this->r['tpl']->assign ("Redirect", "titel", $rTitel);
        $this->r['tpl']->assign ("Redirect", "bericht", $rBericht);
        $this->r['tpl']->assign ("Redirect", "link", "<a href=\"".$this->r['cfg']->adres_met."/".$rLink."\"> hier </a>");
        $this->r['tpl']->parse ("index", "Redirect", "content");
    }

    function
inkort ($txt, $length)
    {

        if(strlen($txt) > $length) $txt = substr($txt, 0, $length)."...";
        return $txt;
    }
    function
url ($sInput, $sInkort = NULL) {
        if(isset ($sInkort)) return $this->inkort (htmlspecialchars (stripslashes (trim (str_replace ("?", "", $sInput)))), $sInkort);
        else return htmlspecialchars (stripslashes (trim (str_replace ("?", "", $sInput))));
    }
    function
strip ($sInput, $sInkort = NULL) {
        if(isset ($sInkort)) return $this->inkort (htmlspecialchars (stripslashes (trim ($sInput))), $sInkort);
        else return htmlspecialchars (stripslashes (trim ($sInput)));
    }

    function
sleutel ($tekens = 10)
    {
    
        $sleutel = "";    
        $array = array ("a", "b", "c", "d", "e", "f", "g", "h", "i", "j", "k", "l", "m", "n", "o", "p", "q", "r", "s", "t", "v", "x", "y", "z", 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0) ;
    
        for ($i = 0; $i < $tekens; $i++)
            $sleutel .= $array[rand (0, 33)];
                
        return strtoupper ($sleutel) ;
    }

    function
removeEvilTags($source)
    {

        return preg_replace ('/<(.*?)>/ie', "'<'.removeEvilAttributes ('\\1').'>'", $source);
    }

    function
removeEvilAttributes($tagSource)
    {

        global $cfg;
        return stripslashes (preg_replace ("/".$cfg['main']['tags']."/i", 'VERBODEN', $tagSource));
    }

    function
haal_ip()
    {

           ## Bedankt PhpExperience!
            if (getenv("HTTP_CLIENT_IP") && strcasecmp(getenv("HTTP_CLIENT_IP"), "unknown"))
                   $ip = getenv("HTTP_CLIENT_IP");
               elseif (getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR") && strcasecmp(getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR"), "unknown"))
                   $ip = getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR");
               elseif (getenv("REMOTE_ADDR") && strcasecmp(getenv("REMOTE_ADDR"), "unknown"))
                   $ip = getenv("REMOTE_ADDR");
               elseif (isset($_SERVER['REMOTE_ADDR']) && $_SERVER['REMOTE_ADDR'] && strcasecmp($_SERVER['REMOTE_ADDR'], "unknown"))
                   $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
               else
                   $ip = "Onbekend";

           ## Het IP teruggeven
           return $ip;

    }

    function
email ($sNaar, $sTitel, $sBericht) {
        mail ($sNaar, $sTitel, $sBericht, "From: ".$this->r['cfg']->site_naam."<".$this->r['cfg']->site_email.">\nReturn-path: ".$this->r['cfg']->site_email);
    }

    function
error_form ($sForm, $sError) {
        foreach ($_POST AS $key => $content) $this->r['tpl']->assign ($sForm, 'V'.$key, $content);
        foreach ($sError AS $key => $content) {
            $this->r['tpl']->assign ($sForm, $key, '<font color="red">*</font>');
            $this->r['tpl']->assign ("Error_Area_R", "sFout", $content);
            $this->r['tpl']->Parse ("Error_Area", "Error_Area_R");
        }

        $this->r['tpl']->Parse ($sForm, "Error_Area");
    
        $this->r['tpl']->Parse ("index", $sForm, "content");
    }

    function
youtube_vriendelijk($input){
        ## Tnx Bas @ Web-resource.nl
          $verwerk = ereg_replace("http://[^<>[:space:]]+[[:alnum:]/].youtube.com/", "http://youtube.com/", $input);
          $verwerk = ereg_replace("&feature=[^<>[:space:]]+[[:alnum:]/]", '', $verwerk);
          $verwerk = str_replace("http://youtube.com/watch?v=", md5('@!@@'), $verwerk);
          $verwerk  = ereg_replace(md5('@!@@')."[^<>[:space:]]+[[:alnum:]/]", '<br /><object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/\\0&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/\\0&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object><br />', $verwerk);
          $output = str_replace(md5('@!@@'), '', $verwerk);
         return $output;
    }

    function
vipcontrole ($sCode) {
        ## Hierin kan je de betalingsvoorwaarden aanpassen, als de betaling goed is dan return je 1 of true (return 1;) anders return false;
        ## Parameter $sCode bevat de ingevulde code door de gebruiker


        $url = "http://www.ringtonio.nl/mp?test=".$this->r['cfg']->betalen_test."&co=".$this->r['cfg']->betalen_landcode."&rtlo=".$this->r['cfg']->betalen_rtlo."&code=".urlencode($sCode);
        $result = @implode("", file($url));

        if (!$result)
            return false; // Het ging mis
        else {
            if (substr($result,0,2)=="OK") return true;
            else return false;
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 26/11/2014 19:34:40 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2014 19:38:14
Quote Anchor link
Die VIP-controle functie moet worden aangepast, de rest is niet echt relevant.

Wat voor dienst neem je bij Targetpay af?
Pincode-lijn? Pay-per-call? Pay-per-minute?
Zie ook: https://www.targetpay.com/info/0900-docu
Gewijzigd op 26/11/2014 19:41:16 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.