blokkeer persoon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 18:33:58
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb het volgend script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
  $posted_on = date("M j, Y g:i A");
 if (! isset($_POST['comment'])) {
  $_POST['comment'] = '';  // nu bestaat de variabele ten minste
}

$comment = strip_tags ($_POST['comment']);
if($comment == NULL){
    $error_message = 'You have left a field empty.<br /><br />';
  }
else{
if (LOGGED_IN)
{

    mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."');");
    $error_message = 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
  }
}

?>


Nou moet er dus bij in komen, wanneer in de tabel users bij de persoon blocked op 1 staat, moet er een error_message komen dat hij geen berichten meer mag versturen.

Zou iemand dat misschien in de code willen zetten voor mij?

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:03:04
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 18:41:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (LOGGED_IN) ?>

Hier zul je in moeten zetten of hij een comment mag sturen of niet.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/03/2011 18:46:02
Quote Anchor link
je haalt eerst de gegevens op bijv naam en blocked
dan ga je het fetchen


dan kijk je of blocked gelijk is aan 1
zoja melding geven dat hij geen berichten mag versturen

zo nee verstuur bericht


. verder denk wel aan mysql injection :)

Toevoeging op 17/03/2011 18:47:12:

@yea rupie je mag wel zinnigere antwoorden geven :) het is niet veboden
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

17/03/2011 18:49:47
Quote Anchor link

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo"no comment";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blokked FROM site_news_comments WHERE blokked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        if($controlle == FALSE)
        {

            $posted_on = NOW();
            $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
            $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."'");
            if($query == TRUE)
            {

                echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
            }

            else
            {
                echo"ERROR";
            }
        }

        else
        {
            echo"This person blocked you, you cant send a comment";
        }

    }
}

else
{
//form
}
?>



even aangepast
Gewijzigd op 17/03/2011 18:57:35 door Robert dat ben ik
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/03/2011 18:51:39
Quote Anchor link
Ik zou nu meteen gaan testen :D Overigens een controle op submit doe je met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 18:55:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (!isset($_POST['comment']))
{

    echo"U bent vergeten een bericht in te vullen";
}

?>

Wat is dit, controleer je of de websitemaker wel een veld die comment heet in zijn formulier heeft gezet? gebruik empty()

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$controlle
= mysql("SELECT blokked FROM site_news_comments WHERE blokked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
?>

sinds wanneer gebruiken we deze functie?

Overigens kun je NOW() gewoon direct in de query zetten ipv een var aan te maken.
En waarom mysql_real_escape_string in de ene query wel op $_SESSION[id] en de andere keer niet?
Gewijzigd op 17/03/2011 18:56:38 door Yea Rupie
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

17/03/2011 18:56:43
Quote Anchor link
ik had het al aangepast :P

en ja een NOW(); kun je in een var zetten ja misschien handig je weet nooit :P
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:10:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo"U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
$result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
        if($controlle == FALSE)
        {

            $posted_on = date("M j, Y g:i A");
            $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
            $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."');");
                        if($query == TRUE) { echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />'; }
        }

        else
        {
            echo'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b></div>
    </div>
  </div>
</div>
'
;

        }

        else
        {

{

//formulier
?>


maar ik krijg een error: unexected t_else
op de else boven het formulier.
Gewijzigd op 17/03/2011 19:18:11 door Henke van der bunt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2011 19:15:17
Quote Anchor link
gebruik double-quotes om je variabele i.p.v. single-quotes.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:18:26
Quote Anchor link
heb m veranderd nu ^
 
Jelmer -

Jelmer -

17/03/2011 19:23:40
Quote Anchor link
Let op je if-else constructies. Die sluiten bij jou niet op elkaar aan. Als je heel consistent bent met inspringen en haakjes op de open en sluit-accolades op een nieuwe regel zetten, zie je zo wat er mis gaat.

Dit is hem, maar dan wat meer gefixt volgens mij.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        $result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            if($controlle == FALSE)
            {

                //$posted_on = date("Y-m-d H:i:s");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', NOW());");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b>';
            }
        }
    }
}

else
{
    //formulier
}
?>


edit: SanThe's punt verwerkt
Gewijzigd op 17/03/2011 19:37:33 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2011 19:27:52
Quote Anchor link
NOW() is sql en geen php, dus kan niet in een $var staan.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:39:51
Quote Anchor link
werkt niet, ik krijg
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #43' at line 1

Toevoeging op 17/03/2011 19:40:01:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        $result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            if($controlle == FALSE)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."')");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b>';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>
    </div>
  </div>
</div> '
;
}

?>
Gewijzigd op 17/03/2011 19:40:14 door Henke van der bunt
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2011 20:06:13
Quote Anchor link
Je voert een query uit en over dat resultaat voer je nog een keer een query uit.

$controlle = mysql_query("....");
$result = mysql_query($controlle) ...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 20:38:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."' AND  blocked=1");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controll))
        {

            if($controlle == 0)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."')");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'De Ferbo staff heeft bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


ik heb nu dit.
als blocked op 1 staat dan werkt hij goed.
staat hij op 0 dan gebeurt er helemaal niks!

Hoe kan dat?
Gewijzigd op 17/03/2011 21:32:38 door Henke van der bunt
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 22:08:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($controlle == 0)
?>


Geeft deze functie wel een 0 terug?

probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(!$controlle)
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.