Carousel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 16:39:43
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een carousel op mijn website op 1 pagina werkt het maar op de andere pagina werkt hij niet en daar krijg ik de foutmelding jQuery("#mycarousel").jcarousel is not a function

dat komt uit dit stukje script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1

    });
});


Zou iemand mij aub kunnen helpen ik probeer al een week dit probleem op telossen
Gewijzigd op 16/03/2011 16:40:41 door Nawien Nawien
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:15:09
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

16/03/2011 16:43:25
Quote Anchor link
Laad je het javascript bestand wel goed in, op die 2e pagina?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

16/03/2011 16:47:41
Quote Anchor link
zo te zien is jcarousel een plugin, dan moet je op die pagina ook het js bestand van die plugin oproepen
 
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 16:48:46
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 16/03/2011 16:43:25:
Laad je het javascript bestand wel goed in, op die 2e pagina?


ja dat weet ik juist niet ik ben een noob met javascript maar ik zal wel alles geven wat ermee te maken heeft
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/search.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/javascript.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.2.3.pack.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.3.1.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery.jcarousel.pack.js"></script>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script>


jQuery(document).ready(function() {
                                
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1,

    });
});

</script>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
   <div style=" margin-left: 460px; margin-top: -109px;  "id="scroll">

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

        <div id="wrap" style="margin-right:0 auto;">

        <div id="leftline"></div>
        <div id="rightline"></div>

          <ul id="mycarousel" class="jcarousel-skin-tango">
          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product &bull;</span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje">&bull;</span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje">&bull;</span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje">&bull;</span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje">&bull;</span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product </span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje"></span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje"></span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje"></span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje"></span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

                    </ul>

      </div>

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

  </div>


op deze volgorde staat hij in mijn pagina

Toevoeging op 16/03/2011 16:51:35:

Vincent Huisman op 16/03/2011 16:47:41:
zo te zien is jcarousel een plugin, dan moet je op die pagina ook het js bestand van die plugin oproepen


he maar op de andere pagina gebruik ik precies dezelfde scripts die ik hieronder heb gepost en daar werkt het maar op deze pagina kan hij die function niet vinden.

Toevoeging op 16/03/2011 17:02:24:

ik ben nu wel al een stukje verder onder de code van de carousel heb ik nog meer javascript code staan en dat werkt niet samen op de een of andere manier want als ik de carousel javascript eronder zet werkt me carousel wel maar de andere javascript weer niet hoe kan ik die oplossen?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/03/2011 17:05:10
Quote Anchor link
jQuery(document).ready(function() {

Werkt dat ook? Wat men traditioneel doet, is
$(document).ready(function() {

Dito voor de andere plaatsen waar je die jQuery( schrijft.


Ik zie trouwens ook een parse error
.jcarousel({
visible: 1,
scroll: 1,
});

Die laatste komma mag niet. In php mag je wel een trailing komma gebruiken bij arrays
bv. $a = array('foo', 'bar', 'hello', );

In javascript mag dat niet.
 
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 17:10:38
Quote Anchor link
Kris Peeters op 16/03/2011 17:05:10:
jQuery(document).ready(function() {

Werkt dat ook? Wat men traditioneel doet, is
$(document).ready(function() {

Dito voor de andere plaatsen waar je die jQuery( schrijft.


Ik zie trouwens ook een parse error
.jcarousel({
visible: 1,
scroll: 1,
});

Die laatste komma mag niet. In php mag je wel een trailing komma gebruiken bij arrays
bv. $a = array('foo', 'bar', 'hello', );

In javascript mag dat niet.


Nope
$(document).ready(function() {
werkt ook niet hij gaat gewoon niet samen met de javascript code die eronder staat op de een of ander manier dat comatje heb ik trouwens weggehaald ;)


Toevoeging op 17/03/2011 09:01:38:

Maar hoe kan het dan dat die 2 scripts niet met elkaar kunnen werken?
ik stuur hierbij gelijk de hele code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/>
<title>Plupload - Queue widget example</title>
<!-- Load Queue widget CSS and jQuery -->
<link rel="stylesheet" href="css/jquery-ui.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/jquery.ui.plupload.css" type="text/css" />
        
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/templates/corporatemenu/css/menu.css" />

<link href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />        
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/skin.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/jquery.jcarousel.css" />
<link href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/style_carucel.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script type="text/javascript" language="javascript">
function clearText(field){
    if (field.defaultValue == field.value) field.value = '';
    else if (field.value == '') field.value = field.defaultValue;

}
</script>


<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/search.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/javascript.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.2.3.pack.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.3.1.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery.jcarousel.pack.js"></script>

<script>


jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1

    });
});

</script>



<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.9/jquery-ui.min.js" type="text/javascript"></script>

<!-- Thirdparty intialization scripts, needed for the Google Gears and BrowserPlus runtimes -->

<script type="text/javascript" src="../js/gears_init.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://bp.yahooapis.com/2.4.21/browserplus-min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="../js/plupload.full.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../js/jquery.ui.plupload.min.js"></script>
<!--<script type="text/javascript" src="http://getfirebug.com/releases/lite/1.2/firebug-lite-compressed.js"></script>-->


<script type="text/javascript">

// Convert divs to queue widgets when the DOM is ready
$(function() {
    $("#uploader").plupload({
        // General settings
        runtimes : 'flash,html5,browserplus,silverlight,gears,html4',
        url : 'upload.php',
        max_file_size : '1000mb',
        max_file_count: 20, // user can add no more then 20 files at a time
        chunk_size : '1mb',
        unique_names : false,
        multiple_queues : true,

        // Resize images on clientside if we can
        resize : {width : 320, height : 240, quality : 90},
        
        // Rename files by clicking on their titles
        rename: false,
        
        
        // Sort files
        sortable: true,
        
        

        // Specify what files to browse for
        filters : [
            {title : "Image files", extensions : "jpg,gif,png"},
            {title : "Zip files", extensions : "zip,avi"}
        ],

        // Flash settings
        flash_swf_url : '../js/plupload.flash.swf',

        // Silverlight settings
        silverlight_xap_url : '../js/plupload.silverlight.xap',
        
        preinit : {
           UploadFile: function(up, file) {
              
                var klant = $("#klant").val();
                
               // You can override settings before the file is uploaded
                up.settings.url = 'upload.php?klant=' + klant;
                // up.settings.multipart_params = {param1 : 'value1', param2 : 'value2'};
            }
        }
        
        

    });

    // Client side form validation
    $('form').submit(function(e) {
        var uploader = $('#uploader').plupload('getUploader');

        // Validate number of uploaded files
        if (uploader.total.uploaded == 0) {
            // Files in queue upload them first
            if (uploader.files.length > 0) {
                // When all files are uploaded submit form
                uploader.bind('UploadProgress', function() {
                    if (uploader.total.uploaded == uploader.files.length)
                        $('form').submit();
                });

                uploader.start();
            } else
                alert('You must at least upload one file.');

            e.preventDefault();
        }
    });

});

function mkdir (klant)
{
    
$.ajax({
   type: "POST",
   url: "some.php",
   data: "name=" + klant,
   success: function(msg){
     alert( msg );
     $("#klant").val(klant);
   },
   error : function() { alert("error");
   }
 });    
    
}
</script>



</head>
<body>
<div style="background-color: white;" id="container">

  <div id="menu">
    <table style="width:984px; height:40px; float:left;border:0px; font-size:11px; font-weight:bold; background-color:none; position:relative; z-index:300;" cellspacing="0" cellpadding="0"><form><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/">Teeuwen</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/30/reclamebureau.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/30/reclamebureau.html">Reclamebureau</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/934/webdesign.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/934/webdesign.html">Webdesign</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/14/drukwerk.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/14/drukwerk.html">Drukwerk</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/51/kopieren.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/51/kopieren.html">Kopieren</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/27/grootformaat.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/27/grootformaat.html">Grootformaat</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/28/buitenreclame.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/28/buitenreclame.html">Buitenreclame</a></td><td align="center" valign="middle" id="search" style="width:160px; height:27px;"><input id="zoeken" type="text" name="zoek" style="width:110px;margin-top:11px; margin-left:33px;" onkeypress="return handleEnter(this, event);" onfocus="searchscript(form.zoek.value);" onkeyup="show('searchbox');searchscript(form.zoek.value);" /><div id="searchbox"></div></td></tr></table>
    </div>
          <div style="background-color: #F6F6F6;" id="submenu" >


            <div id="pagename">Teeuwen</div>

            <div id="innersubmenu">

            
                        <div class="subLink" id="menucontainer">
                        <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 " href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/64/mvo.html">MVO</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/65/sinds-1931.html">Sinds 1931</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1041/van-idee-tot-product.html">Van idee tot product</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1042/onze-vak-mensen.html">Onze vak mensen</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1043/vacatures.html">Vacatures</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1044/contact.html">Contact</a>
                            </div>

                    <!-- <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=134&pagina=69">
                    MVO                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=137&pagina=69">
                    Sinds 1931                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=138&pagina=69">

                    Van idee tot product                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=139&pagina=69">
                    Onze vak mensen                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=287&pagina=69">
                    Vacatures                    </a>

                

                    <a class="sublink" href="offerte.php?pagina=69&from=index.php" id="offerte">Contact</a> -->

            
            
            </div>
<br />
<br />
<br /><div style="margin: 0 auto; width: 450px;">
    <div style="position: absolute; z-index: 1; margin-left: -50px; margin-top: 80px; ">
<div style="background-color: #E0EEEE; height: 234px; width: 645px; margin-top: -69px; margin-left:-218px; ">

  <div style="margin: 0 auto; width: 450px;">
    <div style="position: absolute; z-index: 1; margin-top: 20px; ">
 
  <label>
    <input type="text" name="klantnaam;" onchange="mkdir(this.value);" onFocus="clearText(this);" onBlur="clearText(this);" id="klantnaam;" value="klantnaam" style="width: 350px;   margin-left: 150px; margin-top:80px; color: #E0EEEE; "/>
  </label>
</p>
    </div>
</div>



    <form  method="post" action="upload.php">

<input type="hidden" name="klant" value="" id="klant" />

  <div id="uploader">
        <p>You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support.</p>
    </div>
</form>


</form>
</div></div>
    </div>

 
</div>
</div></div>
  
   <div style="height: 234px; float:right; margin-right: 460px; margin-top: -598px; cursor: pointer" onclick="document.location.href='/templates/corporatemenu/plupload/download.php'"><br />
<img id="img1" alt="" title="" src="/dynamic/media/1/images/downloadknopoverlay.png" onmouseover="mouseOverImage()" onmouseout="mouseOutImage()" style="border: medium none"height="234"  width="340" /></div>
<div style="height: 234px; float:right; margin-right: 460px; margin-top: -343px; cursor: pointer" onclick="document.location.href='/templates/corporatemenu/plupload/examples/jquery_ui_widget.php'"><img id="img2" alt="" title="" src="/dynamic/media/1/images/uploadknopoverlay.png" onmouseover="mouseOverImage2()" onmouseout="mouseOutImage2()" style="border: medium none" height="234" width="340" /></div>  <script language="javascript" type="text/javascript">
    function mouseOverImage()
    {
        document.getElementById("img1").src = "/dynamic/media/1/images/downloadknop.png";
    }
 
    function mouseOutImage()
    {
        document.getElementById("img1").src = "/dynamic/media/1/images/downloadknopoverlay.png";
    }
</script>  

<script language="javascript" type="text/javascript">
    function mouseOverImage2()
    {
        document.getElementById("img2").src = "/dynamic/media/1/images/uploadknop.png";
    }
 
    function mouseOutImage2()
    {
        document.getElementById("img2").src = "/dynamic/media/1/images/uploadknopoverlay.png";
    }
</script>
   <div style=" margin-left: 460px; margin-top: -109px;  "id="scroll">

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

        <div id="wrap" style="margin-right:0 auto;">

        <div id="leftline"></div>
        <div id="rightline"></div>

          <ul id="mycarousel" class="jcarousel-skin-tango">
          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product &bull;</span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje">&bull;</span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje">&bull;</span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje">&bull;</span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje">&bull;</span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product </span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje"></span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje"></span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje"></span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje"></span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

                    </ul>

      </div>

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

  </div>




</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.