Contact formulier (Hosting probleem?)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 10:44:25
Quote Anchor link
Goedemorgen allemaal,

Ik heb een probleem met een stuk codering.
Dit is het html gedeelte
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
                        <form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
                            <label for="name">Naam: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft uw naam in</span>
                            </label>
                            <input name="name" id="name" type="text" />
                            <label for="subject">Onderwerp: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft een onderwerp in</span>
                            </label>
                            <input name="subject" id="subject" type="text" />
                            
                            <label for="email">E-Mail: *
                                <span class="error" id="err-email">Vul alsjeblieft uw e-mail in</span>
                                <span class="error" id="err-emailvld">e-mail is niet geldig</span>
                            </label>
                            <input name="email" id="email" type="text" />
                            <label for="message">Commentaar:</label>
                            <textarea name="message" id="message"></textarea>
                            <div id="button-con"><button class="send_message" id="send">Verzenden</button></div>    
                            <div class="error text-align-center" id="err-form">There was a problem validating the form please check!</div>
                            <div class="error text-align-center" id="err-timedout">The connection to the server timed out!</div>
                            <div class="error" id="err-state"></div>
                        </form>
                        <div id="ajaxsuccess">Successfully sent!!</div>    


En dit het php gedeelte
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?php
session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!

// E-mailadres van de ontvanger

$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

// Speciale checks voor naam en e-mailadres

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['name']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['name']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['email']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['message']) || empty($_POST['subject']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }


// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Ingevulde contact formulier " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['name']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['email']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['message']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  // ------
  // van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
  // ------

  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['name']) . ' <' . $_POST['email'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['subject'] = str_replace('\n', '', $_POST['subject']); // Verwijder \n
  $_POST['subject'] = str_replace('\r', '', $_POST['subject']); // Verwijder \r
  $_POST['subject'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['subject'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['subject'], $inhoud_mail, $headers))
  {

      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Het contactformulier is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Het contactformulier is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het contactformulier kon niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>


Als ik met HTML bij de php zet werkt die wel, maar zodra mijn html doorverwijst naar een andere pagina werkt hij niet.
Zou iemand mij op weg kunnen helpen?

Met vriendelijke groet,
Gewijzigd op 20/03/2014 13:12:33 door TonnyBoy Verweij
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:22:10
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

20/03/2014 12:41:43
Quote Anchor link
Staat de PHP-code met session_start() wel helemaal aan het begin?

Voor een PHP-sessie worden sessiecookies gebruikt. En cookies zijn HTTP-headers, die moet worden verzonden vóór HTML-output.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2014 13:01:48
Quote Anchor link
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 10:44:25:
Als ik met HTML bij de php zet werkt die wel, maar zodra mijn html doorverwijst naar een andere pagina werkt hij niet.

Ik heb geen idee wat je hier mee bedoelt.

Wat is "Met html bij de php"?
Waarnaar en hoe verwijs je?
Wat werkt er dan niet? Krijg je een foutmelding?
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 13:10:20
Quote Anchor link
Sorry voor mijn warrige informatie!

Als ik mijn HTML codering met de PHP codering samenvoeg tot 1 bestand dan werkt de code wel.
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.
 
Reshad F

Reshad F

20/03/2014 13:15:38
Quote Anchor link
je moet de formulierverzenden.php in je action hebben staan en niet in je target.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulierverzenden.php" method="post">


en je button als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="button-con"><input type="submit" value="verzenden"></div>


Je verwijst nu niet naar de php gedeelte maar naar formulier.php ( wat waarschijnlijk je form is ) maar dat moet dus leeg zijn als het in hetzelfde bestand staat en anders de naam van het bestand waar het in staat.
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 13:18:51
Quote Anchor link
Reshad F op 20/03/2014 13:15:38:
je moet de formulierverzenden.php in je action hebben staan en niet in je target.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulierverzenden.php" method="post">


en je button als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="button-con"><input type="submit" value="verzenden"></div>


Je verwijst nu niet naar de php gedeelte maar naar formulier.php ( wat waarschijnlijk je form is ) maar dat moet dus leeg zijn als het in hetzelfde bestand staat en anders de naam van het bestand waar het in staat.


Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
                            <label for="name">Naam: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft uw naam in</span>
                            </label>
                            <input name="name" id="name" type="text" />
                            <label for="subject">Onderwerp: *
                                <span class="error" id="err-name">Vul alsjeblieft een onderwerp in</span>
                            </label>
                            <input name="subject" id="subject" type="text" />
                            
                            <label for="email">E-Mail: *
                                <span class="error" id="err-email">Vul alsjeblieft uw e-mail in</span>
                                <span class="error" id="err-emailvld">e-mail is niet geldig</span>
                            </label>
                            <input name="email" id="email" type="text" />
                            <label for="message">Commentaar:</label>
                            <textarea name="message" id="message"></textarea>
                            <div id="button-con"><button class="send_message" id="send">Verzenden</button></div>    
                            <div class="error text-align-center" id="err-form">There was a problem validating the form please check!</div>
                            <div class="error text-align-center" id="err-timedout">The connection to the server timed out!</div>
                            <div class="error" id="err-state"></div>
                        </form
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

20/03/2014 13:45:44
Quote Anchor link
Behalve dat het niet is ingesprongen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2014 14:36:09
Quote Anchor link
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:18:51:
Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
</form

Misschien toch wel?

TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:10:20:
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.


In je html heb je het over formulier.php en niet over formulierverzenden.php
 
TonnyBoy Verweij

TonnyBoy Verweij

20/03/2014 14:38:48
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 20/03/2014 14:36:09:
TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:18:51:
Met mijn HTML is niks verkeerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form name="ajax-form" id="ajax-form" action="formulier.php" method="post">
</form

Misschien toch wel?

TonnyBoy Verweij op 20/03/2014 13:10:20:
Maar als ik mijn HTML op index.html zet en de PHP op formulierverzenden.php
En ik richt mijn php file als target dan doet hij het niet.


In je html heb je het over formulier.php en niet over formulierverzenden.php


Ik noemde het als voorbeeld formulierverzenden.php
Het oorspronkelijke bestand is gewoon formulier.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.