Cookie op de juiste plaats?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Hollander

Koen Hollander

16/04/2014 20:37:58
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Weet iemand waar ik mijn cookie moet plaatsen zodat hij goed werkt? Ik kan hem niet niet aanmaken vanwege "Cannot modify header information - headers already sent by..."

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
include "config.php";
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
$query_login = mysqli_query($con,"SELECT * FROM users WHERE username='".mysqli_real_escape_string($con, $_POST['username'])."' AND password='".mysqli_real_escape_string($con, sha1($_POST['password']))."'");
if (mysqli_num_rows($query_login) == 1) {
$row_login = mysqli_fetch_assoc($query_login);
$_SESSION['username'] = $row_login['username'];
$_SESSION['id'] = $row_login['id'];
setcookie(
  "private_key",
  $row_login['private_key'],
  time() + (10 * 365 * 24 * 60 * 60)
);

Header("Location: home.php");
}
else {
echo "Gegevens foutief!";
}
}

?>

<form method="post" autocomplete="off">
Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"><br>
Wachtwoord: <input type="password" name="password"><br>
<input type="submit" value="Inloggen!">
</form>


Weet iemand waar mijn cookie en header-location moet, zodat ik geen error krijg en dat de gebruiker met succes wordt ingelogd?
(Dus, de cookie private_key en de header-location naar home.php)

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:26:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/04/2014 20:40:10
Quote Anchor link
Bovenaan je output, zoals overal op internet wordt geadviseerd?
De plek van de output wordt ook in de error vermeld, lees maar goed.
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 08:25:53
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.