couldn't fetch mysqli error in shoutbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/07/2014 00:48:30
Quote Anchor link
Kijk eens naar bcrypt, en verder moet je bij een vergeten wachtwoord een unieke code als URL mailen, waarmee de gebruiker het wachtwoord kan aanpassen, waarna de unieke code weer verwijderd wordt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:31:21
 
Fabian W

Fabian W

26/07/2014 19:40:04
Quote Anchor link
De shoutbox werkt geweldig op de pc,
maar nu heb ik gehoord dat hij het op de ipad niet doet.
Hij geeft dan geen toetsenbord.
Is er iets wat ik daaraan kan doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:42:43
Quote Anchor link
Hoe zien je inputvelden eruit?
 
Fabian W

Fabian W

26/07/2014 19:43:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div id="write">
       <input type="text" id="shout_message" placeholder="Message" name="message"><br/>
       <input type="text" id="shout_name" name="name" placeholder="Name" ><input id="shout_button" type="button" value="Shout">
 </div>
Gewijzigd op 26/07/2014 19:48:18 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:48:03
Quote Anchor link
Gebruik een <br /> op lijn 2. Misschien dat de iPad (Safari?) zich erin verslikt?
Even valideren via http://validator.w3.org kan geen kwaad.
Gewijzigd op 26/07/2014 19:52:03 door - Ariën -
 
Fabian W

Fabian W

26/07/2014 19:49:45
Quote Anchor link
link is dood
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:52:12
Quote Anchor link
Try again...;-)
 
Fabian W

Fabian W

26/07/2014 19:54:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:57:11
Quote Anchor link
Misschien dat hij over de struikelt, en anders weet ik eht ook niet.

Als je een linkje hebt, kunnen anderen eens kijken op hun iPad.
 
Fabian W

Fabian W

26/07/2014 19:58:15
Quote Anchor link
Dit is de site.
Shoutbox kan geopend worden met 3 streepjes rechtsbovenin

dutchdance.bl.ee
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 20:01:43
Quote Anchor link
Op mijn telefoon (Samsung Galaxy SII) is hij veel te lang waardoor ik al niet bij de verzendknop kom. maar daar werkt het on-screen toetsenbord wel.

Gaat het om de Safari-browser op de iPad/iPhone?
 
Fabian W

Fabian W

26/07/2014 20:02:32
Quote Anchor link
Ik denk het

(dan moet ik ook wat aan de lengte doen)

Toevoeging op 26/07/2014 20:03:24:

Ik ben op het moment trouwens bezig met het testen van dat soort dingen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 20:06:30
Quote Anchor link
Fabian W op 26/07/2014 20:02:32:
Ik denk het

Daar kunnen we weinig mee. ;-)
Laat iemand de site eens bezoeken, en check je log-files eens. In iede rgeval gebruikt Safari de WebKit-render-engine.
 
Fabian W

Fabian W

26/07/2014 20:08:47
Quote Anchor link
iig bedankt! ;-)

Toevoeging op 26/07/2014 20:48:45:

idd Safari dus

Toevoeging op 26/07/2014 20:52:22:

(ik dacht dat IE de webkit engine gebruikte)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 20:58:10
Quote Anchor link
Nee, die gebruikt hun eigen Trident engine.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.