Create Event Mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

DavY -

DavY -

26/07/2015 12:51:21
Quote Anchor link
Hi allemaal,

Ik stuit steeds op hetzelfde probleem, namelijk dat ik elke keer error 500 krijgt in phpmyadmin, als ik volgende query wilt uitvoeren:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
DROP EVENT IF EXISTS anope_maxusage_update;
delimiter |
CREATE EVENT `anope_maxusage_update` ON SCHEDULE EVERY 1 MINUTE STARTS '2014-09-01 00:00:00'
DO BEGIN
    UPDATE anope_maxusage SET `count` = (SELECT `servers` FROM `anope_currentusage` LIMIT 1) WHERE `type` = 'servers' AND `count` < (SELECT `servers` FROM `anope_currentusage` LIMIT 1);
    UPDATE anope_maxusage SET `count` = (SELECT `channels` FROM `anope_currentusage` LIMIT 1) WHERE `type` = 'channels' AND `count` < (SELECT `channels` FROM `anope_currentusage` LIMIT 1);
    UPDATE anope_maxusage SET `count` = (SELECT `users` FROM `anope_currentusage` LIMIT 1) WHERE `type` = 'users' AND `count` < (SELECT `users` FROM `anope_currentusage` LIMIT 1);
    UPDATE anope_maxusage SET `count` = (SELECT `operators` FROM `anope_currentusage` LIMIT 1) WHERE `type` = 'operators' AND `count` < (SELECT `operators` FROM `anope_currentusage` LIMIT 1);
END | delimiter ;
?>


Weet iemand waar dit aan ligt? Ik heb even informatie gezocht en dat eerst dat het kwam doordat ik een oude versie van phpmyadmin had ivm DELIMITER, maar dat bleek dus niet zo te zijn en Event Scheduler staat gewoon aan in mysql.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:14:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2015 14:57:54
Quote Anchor link
Heb je de server in eigen beheer?
En kan je anders de query runnen via mysqli_query() ?
 
DavY -

DavY -

29/07/2015 03:21:03
Quote Anchor link
Bedankt Aar, het is inmiddels opgelost. Beetje dom dat ik daar niet aangedacht hebt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.