[css] diversen tekst grote op website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick van Kampen

Patrick van Kampen

26/06/2009 12:49:00
Quote Anchor link
Je ziet her en der wel eens een website waardoor je met een knopje de tekstgrote van de standaard website kan aanpassen. Ik neem aan dat dit met waardes vanuit een CSS bestand werkt.

Heb al even gegoogled en hier op het forum gezocht en de scripts doorgebladerd maar niets kunnen vinden, weet ook niet precies waarnaar ik moet zoeken of hoe dit genoemd word.

Tips?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:34:48
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

26/06/2009 13:07:00
Quote Anchor link
onclick="document.body.style.font-size = 15" zoiets?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

26/06/2009 13:34:00
Quote Anchor link
Je kan ook de link href aanpassen met JavaScript.. je kiest dan een ander CSS bestand.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
-- in the <head> --

<link id="css1" href="normal.css" type="text/css" rel="stylesheet">
<!-- or in linked script, below link elm -->
<script>
if(screen.width <= 800)
  document.getElementById('css1').href = 'screen800.css';
</script>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.