CSS laad niet na refreshen wel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

John Macintosh

John Macintosh

01/09/2015 19:21:00
Quote Anchor link
Hoi mensen ik het een probleem met mijn CSS.

Namelijk Css laad aan het begin niet maar naar refreshen wel
Weet iemand raad
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:24:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/09/2015 19:23:08
Quote Anchor link
Kan je wat meer vertellen, heb je een voorbeeld? Bestaat het bestand wel? Hoe zit jet het je caching?
 
John Macintosh

John Macintosh

01/09/2015 19:30:01
Quote Anchor link
Mijn HTML pagina ziet er als volgt uit.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title></title>
<link href="css/styles3.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen"/>
</head>

<body>
<div id="wrapper">

de pagina wordt zonder css geladen maar ik paginabron optie staat hij er wel in
na het drukken op F5 staat alles wel goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/09/2015 19:42:04
Quote Anchor link
Ik zie hier niks mis in. Heb je geen zichtbaar voorbeeld?
Wel mist er een title, maar dat staat er los van.
 
John Macintosh

John Macintosh

02/09/2015 12:38:48
Quote Anchor link
www.binddesign.nl/final
als je naar collectie gaat en op een product klikt daar gaat het mis

Toevoeging op 02/09/2015 12:40:01:

het is overigens een school opdracht dit volgende week ingeleverd moet worden.
Het zou super zijn als jullie mij advies kunnen geven.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/09/2015 12:58:01
Quote Anchor link
John Macintosh op 02/09/2015 12:38:48:
als je naar collectie gaat ...


Waar?
 
John Macintosh

John Macintosh

02/09/2015 13:00:37
Quote Anchor link
www.binddesign.nl/final

Ontwerpen > collectie
 
- SanThe -

- SanThe -

02/09/2015 13:06:28
Quote Anchor link
Ik had het al gevonden.

Kijk eens in de broncode.
Je sluit op diverse plaatsen de <img-tag niet af.
Ook op de hoofdpagina.
Gewijzigd op 02/09/2015 13:07:31 door - SanThe -
 
John Macintosh

John Macintosh

02/09/2015 13:19:02
Quote Anchor link
Thnx zou dat serieus de fout zijn?

Toevoeging op 02/09/2015 13:55:02:

Vreemd bij collectie het eerste product heb ik alles netjes afgelopen maar krijg nog steeds de zelfde fout
 
Jan de Laet

Jan de Laet

02/09/2015 14:00:57
 
- SanThe -

- SanThe -

02/09/2015 14:12:39
Quote Anchor link
Ik heb het idee dat er na het klikken een XMLHttpRequest wordt verzonden.
Kan dat?
Firefox 40.0.3 geeft dat in de webconsole aan. En dan haalt ie geen css file op.

Toevoeging op 02/09/2015 14:15:50:

Ik zie nog steeds img die niet zijn afgesloten.
Op de hoofdpagina => <img src="img/menu/arrow_W.png"
Op collectie => <img src="img/menu/arrow_B.png"
Enz.

Toevoeging op 02/09/2015 14:22:17:

Inderdaad zoals Jan de Laet zegt:

html: http://validator.w3.org/
css: http://jigsaw.w3.org/css-validator/
Gewijzigd op 02/09/2015 14:27:33 door - SanThe -
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

02/09/2015 14:26:19
Quote Anchor link
Je gebruikt verschillende CSS-bestanden per pagina, onder andere css/styles.css, css/styles1.css met een 1 en style.css zonder s. Kan natuurlijk de bedoeling zijn (hoewel ik dat niet zou aanbevelen), maar misschien verklaart dit wat van de fouten?
 
John Macintosh

John Macintosh

02/09/2015 14:27:57
Quote Anchor link
thnx mensen voor het meedenken

Toevoeging op 02/09/2015 15:21:52:

Hoi mensen nog even een korte vraag.
Ik ben nu bezig met het valideren van de code maar blijf toch met een vraag zitten.
Local werkt de site perfect zonder enkele problemen.
Maar zodrag ik de site online zet lijkt het erop of hij geen css mee krijgt.
Maar na het refreshen dus wel.
Licht het dan eigenlijk wel aan de validatie?
 
- SanThe -

- SanThe -

02/09/2015 15:42:17
Quote Anchor link
- SanThe - op 02/09/2015 14:12:39:
Ik heb het idee dat er na het klikken een XMLHttpRequest wordt verzonden.
Kan dat?
Firefox 40.0.3 geeft dat in de webconsole aan. En dan haalt ie geen css file op.


Zit er Ajax in?
 
John Macintosh

John Macintosh

02/09/2015 15:44:14
Quote Anchor link
nee, er zit geen ajax in
 
Jan de Laet

Jan de Laet

02/09/2015 16:37:23
Quote Anchor link
Als je een half minuutje wacht, verandert het beeld ook (bij Chrome).
Ik zou proberen zoveel mogelijk de HTML en CSS foutjes eruit halen en dan nog eens kijken.

Kijk bijvoorbeeld eens wat je hebt staan in topnav en vbutton.
Gewijzigd op 02/09/2015 16:43:35 door Jan de Laet
 

02/09/2015 16:53:52
Quote Anchor link
Oke, wat ik zie is dat de CSS wel geladen wordt, met een heleboel images en stijlinformatie.
Na refreshen verandert er niets bij mij.

1 plaatje wordt niet geladen:
http://www.binddesign.nl/images/spriteimg.png

Is dat wat je mist? Je hebt kans dat jij hem wel ziet na de 1e keer in je browser vanwege de cache, misschien helpt het als je die eerst leeg gooit?

Overigens, bij het laden van de pagina zijn er 23 initiële HTTP requests, ik gok zo dat het een tikje vertragend kan werken, al zit ik op glasvezel...

Hee, die requests voor CSS en JS zijn dubbel uitgevoerd, en waar Firefox dan op wacht is een timeout van de webserver. Ik denk dat-ie (Apache 2 op Debian) anders is geconfigureerd dan je localhost.

En IE11 geeft een syntax error op application.js bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
e.querySelectorAll("*,:x")

Dat kan ook niet de bedoeling zijn. Net zo min als dat de broncode van de HTML niet valideert, de laatste <img> tag wordt niet afgesloten.
Ik hoop dat dit een aantal aanknopingspunten biedt om een oplossing te vinden voor het probleem.
Gewijzigd op 02/09/2015 17:09:43 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.