Data uitfilteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Ruhl

Kevin Ruhl

28/07/2014 11:53:01
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een programma in PHP dat data uit een website moet filteren. Nu zit ik met een probleem.
Ik heb bijvoorbeeld deze line:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td class="maintxt" width="200"><a href="profile.php?x=Stranger">Stranger</a></td><td class="maintxt" width="200">Godfather (96.76%)</td><td class="maintxt" width="200"><i><a href="clanprofile.php?x=Ettertjes">Ettertjes</a></i></td>
Hiervan wil ik de data "Stranger" in een variable zetten en de data "Godfather". Wat is de beste manier om dit uit deze string te filteren?

Met vriendelijke groet,
iRoot121
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:41:48
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

28/07/2014 17:14:38
Quote Anchor link
Kijk eens naar PHP Simple HTML DOM Parser

http://simplehtmldom.sourceforge.net/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.