Databases van CD naar PHPMyAdmin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Hollander

Koen Hollander

24/08/2012 15:47:05
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb bij de bieb een boek geleend: http://www.phphulp.nl/php/boek/het-complete-boek-php-53/105/

Ik heb er een CD bij gekregen met voorbeelden er op, maar het programma Xampp staat er helemaal op. Wie weet hoe ik toch de databases naar mijn PHPMyAdmin kan verplaatsen? Ik heb namelijk geen zin in het verwijderen van xampp en weer installeren.

Groet,

Koen Hollander
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:12:10
 
Flip --

Flip --

24/08/2012 15:53:55
Quote Anchor link
je kan gewoon je huidige xampp gebruiken en dan naar localhost/xampp/ gaan voor phpmyadmin
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/08/2012 15:57:41
Quote Anchor link
Dat weet ik ook wel, maar ik heb een CD waar de map xampp in staat en in die map weer de map phpmyadmin. Ik weet dat ik ooit zag waar de databases opgeslagen werden maar waar zijn ze nu opgeslagen?
 
Eddy E

Eddy E

24/08/2012 16:06:28
Quote Anchor link
Je kan de databases toch gewoon exporteren (inclusief data) en zo (handmatig) overzetten naar je eigen database?
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/08/2012 16:16:38
Quote Anchor link
Maar als ik een map aanmaak die bijvoorbeeld 'phpmyadmin2' heet krijg ik de volgende foutcode's:
Quote:
Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143

Deprecated: Function eregi() is deprecated in D:\xampp\htdocs\phpmyadmin2\libraries\select_lang.lib.php on line 143


Welkom op phpMyAdmin 2.10.1


phpMyAdmin probeerde met de MySQL server te verbinden maar de server weigerde de verbinding. Controleer de host, de gebruikersnaam en het wachtwoord in config.inc.php en zorg er voor dat deze overeenkomen met de informatie die u van de Beheerder van de MySQL server kreeg.

Fout
MySQL retourneerde:

Non-static method PMA_Config::isHttps() should not be called statically

Open new phpMyAdmin window
 
John D

John D

24/08/2012 16:53:27
Quote Anchor link
kennelijk een oud boek en oude php versie, Deprecated geeft aan dat het een verouderde functie betreft. Zoek hoe de inhoud van de database op ceedee staat, misschien staan er wel textfiles die na installatie ingelezen worden. Kan je misschien alleen de text files oppakken en inlzen in je eigen db?
Gewijzigd op 24/08/2012 16:53:45 door John D
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/08/2012 18:49:32
Quote Anchor link
John D op 24/08/2012 16:53:27:
kennelijk een oud boek en oude php versie, Deprecated geeft aan dat het een verouderde functie betreft. Zoek hoe de inhoud van de database op ceedee staat, misschien staan er wel textfiles die na installatie ingelezen worden. Kan je misschien alleen de text files oppakken en inlzen in je eigen db?


In geen enkel tekst bestand staan databases voor de inhoud van de CD, als er een .txt bestand was stond daar enkel een database van phpmyadmin zelf.(om phpmyadmin te laten werken)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.