datePicker + xx dagen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Roland -

- Roland -

26/01/2015 14:38:15
Quote Anchor link
ik wil met datePicker alleen vanaf overmorgen (of x dagen) kunnen selecteren


beforeShowDay: function(dag) {


nu = new Date();
nu.setDate(nu.getDate() + 2 ) ;
if ( dag < nu ) {

return [ false ,


dit lijkt te werken. Maar als ik op W3Schools.com naar setDate() kijk lijkt het als of het voor andere zaken bedoelt is.

Klopt de code ?
(en klopt ie ook rond eind vd maand ? etc.
Gewijzigd op 26/01/2015 14:41:02 door - Roland -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:32:36
 
Ivo P

Ivo P

26/01/2015 14:43:22
 
- Roland -

- Roland -

26/01/2015 14:49:03
Quote Anchor link
met beforeShowDay kun je ook een class mee geven


return [ false ,'nietmogelijkclass', 'dit kunt u niet selecteren']
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.