deleten van 2 x id met een zelfde periodeID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter wier

peter wier

23/10/2014 21:36:44
Quote Anchor link
Weet niet wat ik fout doe maar in mijn tabel periode staat 2 keer de zelfde periode maar met een verschillende taal_id nu wil ik deze door een script delete_perioden samen deleten
Maar nu vervalt alleen de taal_id 1 en taal_id 2 blijft staan Wat doe ik fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
include("engine.php");
if(isset($_GET['id']) AND ctype_digit($_GET['id'])){
  $db->query("DELETE FROM perioden WHERE periodeId = '".mysql_real_escape_string($_GET['id']). "' LIMIT 1");
  
  header("Location: ../index.php?p=periodes_manage");
}

else{
  header("Location: ../index.php");
}

$db->close();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:02:37
 

23/10/2014 21:54:59
Quote Anchor link
Ik denk de LIMIT 1, hij mag maar 1 record uitvoeren.
 
Peter wier

peter wier

23/10/2014 22:15:44
Quote Anchor link
Hallo Rickert,

Jap en daarvoor moest ik nog even aangeven dat het
<a href="javascript:void(0);" onclick="_periodes_delete('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$periodeID?>
','
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$id?>
'); return false">

Bedankt het werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.