Directory Password protect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2015 15:03:37
Quote Anchor link
Ik heb geen idee wat clean_value precies doet. Het is een eigen gemaakte functie zie ik.

Het script kan je hier vinden:
http://clayweb.nl/downloads/multisess_0.83.rar

Het is wel behoorlijk verouderd, maar het geeft een inzicht om het te kunnen beveiligen. Hoewel ik zelf het liefst alles nu in PHP-sessies zou doen.
Gewijzigd op 01/07/2015 15:04:13 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:45:01
 

01/07/2015 15:50:42
Quote Anchor link
Hartelijk bedankt Aar!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2015 15:59:53
Quote Anchor link
Graag gedaan.
Nog even ter duidelijkheid: Gebruik op eigen risico, ontwikkeling is al tijden gestopt.
Gewijzigd op 01/07/2015 16:00:26 door - Ariën -
 

01/07/2015 16:04:23
Quote Anchor link
Naar iets als dit was ik echt opzoek, zeer simpel hoe je gegevens uit de database haalt.
Wist niet dat het zo makkelijk kon.

Bedankt hiervoor!

Toevoeging op 01/07/2015 16:21:11:

Kan ik ook nog een <a href toevoegen aan deze echo?
Geen idee hoe:S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<br />uw website: " .$get_userdata['website'] ;


Toevoeging op 01/07/2015 16:21:45:

dit zal wel niet werken :
<a href=".$get_userdata['website']">.$get_userdata['website']</a>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2015 16:34:32
Quote Anchor link
Ik zou het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $get_userdata['website']; ?>"><?php echo $get_userdata['website']; ?></a>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/07/2015 20:33:32
Quote Anchor link
Enkele kanttekeningen bij dit script:
- _real_escape_string() functies werken alleen goed als de character encoding goed ingesteld staat, wat niet gebeurt bij het maken van een verbinding met je database

- mysql_functies ... :(

- je tabeldefinities van je SQL-bestand hebben ook geen character sets gedefinieerd, dus tis maar net wat de default van je database is?

- zoals al zo vaak de revu is gepasseerd, in de volgende constructie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if ($someCondition === false) {
    // check failed, redirect
    header('Location: some_url');
}

// SOME IMPORTANT CODE HERE
// ...

?>

Wordt "// SOME IMPORTANT CODE HERE" gewoon uitgevoerd, ook al evalueert $someCondition tot false. Zet na een header("Location: some_url"); altijd een exit. Strict genomen moet some_url ook eigenlijk een volledige URL zijn, en niet een relatieve. En (voor de puristen) het is dus niet location:some_url maar Location: some_url.

- de cookies die je instelt hebben geen pad (4e parameter). Deze zijn dus enkel geldig in de directory waar je deze instelt, ik weet niet of dat heel erg handig is

- als je zomaar klakkeloos $get_userdata['website'] afdrukt (ook bijvoorbeeld in een adminpaneel) ben je mogelijk vatbaar voor crossite scripting; als je op die manier zijn/haar cookies steelt ben je al binnen, want ik zie nergens een IP-controle; ESCAPE DUS ALTIJD OUTPUT; hierbij is het wederom belangrijk dat je de goede character encoding instelt (dus ook voor je -volledige en kloppende- HTML-document)
het escapen voorkomt ook dat dit mogelijk je site-design breekt, stel dat een of andere clown ergens "</div>" invult en je dit niet escaped... need I say more...

- ik zou geen if-statement verwachten die een formulier verwerkt in een bestand genaamd "functions.php" eigenlijk

Misschien ben ik aan het muggeziften, maar als je dit wilt gaan gebruikmaken voor de opslag van klantinformatie moet je hier wellicht nog even over nadenken. Je wilt waarschijnlijk niet dat in het ergste geval je klantinformatie op straat komt te liggen. Of dat iemand de boel op zijn kop zet door in te breken en... creatief met taalgebruik is... die je klanten vervolgens weer te zien krijgen

Als je dit soort dingen gaat bouwen/gebruiken moet je enigszins van de hoed en de rand weten, of een pakket gaan gebruiken die zijn sporen verdiend heeft.

Ik snap dat dit een oud script is enzo (binnenkort 10-jarig feestje als ik de SQL dump mag geloven :)), maar ja, ik zou persoonlijk iets nieuws schrijven.
Gewijzigd op 01/07/2015 20:37:42 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2015 21:40:50
Quote Anchor link
True, het is inderdaad een oud script, en tegenwoordig zou ik het veel beter doen met PHP-sessies. Het ging mij om hem een idee te geven hoe je een inlogsysteem met cookies (redelijk) veilig kan maken. Voor productie raad ik dit ZEKER af, tenzij je de boel grondig doorlicht.

De bedoeling was dat ik nog een IP-check zou inbouwen in de logincheck(), die een gebruikte inlogsessie alleen op een bepaald IP zou toestaan.

Verder over character-encoding... Ook belangrijk, maar het ging hier om de veiligheid, dus dit stukje vind ik wel een beetje muggezifterij om een oud script.
Verder heb ik hem ook gewaarschuwd dat er het één en ander aan rammelt. Uiteraard zijn er nog andere actuele scripts en tutorials op internet als je goed zoekt.
Gewijzigd op 01/07/2015 22:29:29 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.