docx inladen in php file maar geen plaatjes te zien uit de docx file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Corne ridder

corne ridder

29/03/2015 21:10:22
Quote Anchor link
Hallo
ik heb een script gevonden waar mee ik een docx file in kan lezen in een php page
alleen als ik in de docx file een plaatje heb staan laat hij die niet zien

wie o wie kan mijn helpen

dit is het script
zie iemand wat er fout staat waarom hij de foto`s niet laat zien

alvast bedankt
Corne


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
function kv_read_word($input_file){    
     $kv_strip_texts = '';
         $kv_texts = '';     
    if(!$input_file || !file_exists($input_file)) return false;
        
    $zip = zip_open($input_file);
        
    if (!$zip || is_numeric($zip)) return false;
    
    
    while ($zip_entry = zip_read($zip)) {
            
        if (zip_entry_open($zip, $zip_entry) == FALSE) continue;
            
        if (zip_entry_name($zip_entry) != "word/document.xml") continue;
 
        $kv_texts .= zip_entry_read($zip_entry, zip_entry_filesize($zip_entry));
            
        zip_entry_close($zip_entry);
    }

    
    zip_close($zip);
        
 
    $kv_texts = str_replace('</w:r></w:p></w:tc><w:tc>', " ", $kv_texts);
    $kv_texts = str_replace('</w:r></w:p>', "\r\n", $kv_texts);
    $kv_strip_texts = nl2br(strip_tags($kv_texts,));
 
    return $kv_strip_texts;
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$kv_texts
= kv_read_word('telecom.docx');
if($kv_texts !== false) {        
    echo nl2br($kv_texts);    
}

else {
}

?>
Gewijzigd op 29/03/2015 21:10:58 door Corne ridder
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:02:34
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/03/2015 22:44:46
Quote Anchor link
Dit geprobeerd?

Zat in top 3 google resultaten van de zoekopdracht "php read docx images" trouwens.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.