$rank++ in sub pagina's [probleem]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Eilander

Marco Eilander

20/12/2014 12:18:41
Quote Anchor link
Hallo,

Ik weet niet precies hoe het heet, dus noem ik het maar "sub pagina's".
Als ik naar de volgende pagina wil, dan begint $rank++ weer vanaf 1, maar ik wil dat het blijft op tellen.

Hoe kan ik dit oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php


    if($data)
    {

    
    
        foreach($data as $row)
        {

        $rank++;

        
            echo '
        <tr class="'
.$class.'">
                    <td style="text-align:right;padding-right:10px;">'
.$getalletje.'</td>
                    <td><a href="stats.php?username='
.$row['username'].'">'.$row['username'].'</a></td>
                    <td>'
.number_format($row[''.$_GET['skill'].'_lvl']).'</td>
                    <td>'
.number_format($row[''.$_GET['skill'].'_xp']).'</td>
                    </tr>
                    </tr>            
            '
;
        }

        

        echo '</table>';
        echo '<ul class="pagination">';
        if($pageNumberStart > 1)
            echo '<li><a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?page=1" title="pagina 1">...</a></li>';

        for($i=$pageNumberStart; $i<=$pageNumberEnd; $i++)
            echo $i == $currentPage ? '<li><strong>'.$i.'</strong></li>' : '<li><a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?page='.$i.'" title="pagina '.$i.'">'.$i.'</a></li>';

        if($pageNumberEnd < $totalPages)
            echo '<li><a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?page='.$totalPages.'" title="pagina '.$totalPages.'">...</a></li>';
        echo '</ul>';
    }

    else
    {    
        echo '<center><p>no users found.</p></center>';
    }

    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:09:40
 
- SanThe -

- SanThe -

20/12/2014 12:23:13
Quote Anchor link
Dan zal je het in een session moeten zetten.
 
Marco Eilander

Marco Eilander

20/12/2014 12:58:21
Quote Anchor link
ik heb nu dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
            $telling = $test++;
            if($currentPage == 1){
            $_SESSION['rank'] = $telling + $currentPage;
            session_write_close();
            }            
            if($currentPage > 1){
            $_SESSION['rank'] = $telling + $currentPage + 2;
            session_write_close();
            }

Al bugt het vanaf pagina 3.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.