$url in HTML

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels Rietveld

Niels Rietveld

23/11/2014 19:19:17
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik heb het volgende scriptje, alleen werkt de $url niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$urls
= array("style1.css",
              "style2.css");
$url = $urls[array_rand($urls)];

{;
?>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="/stylesheets/.$url."/>
</head>


Deze beide codes zitten in 1 file, index.php.
Heb $url zonder punten geprobeerd, ook met punt er voor of enkel erachter of zonder of haakjes.

Als ik de pagina open blijft de link /stylesheets/($url) en verandert dit niet naar /stylesheets/style1.css of /stylesheets/style2.css

Wie kan mij helpen, want wat doe ik fout?
- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 24/11/2014 11:39:46 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:32:44
 
Bart V B

Bart V B

23/11/2014 19:47:00
Quote Anchor link
Wat dacht je van ECHOOOOOOOOOO...! ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="/stylesheets/<?php echo $url;?>"/>
</head>
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

23/11/2014 19:49:09
Quote Anchor link
Oeps.. Dankje
 
Bart V B

Bart V B

23/11/2014 19:50:24
Quote Anchor link
Graag gedaan. Men neemt een kopje koffie..
O nee, dat is op maandag... :)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/11/2014 22:06:40
Quote Anchor link
Hahaha, volgens mij hebben we dat allemaal wel eens een keer :-)
 
Niels Rietveld

Niels Rietveld

23/11/2014 22:08:11
Quote Anchor link
Haha, inderdaad. Dat ik dit niet door had :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.