dropdown menu probleem [opgelost]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Marco Eilander

Marco Eilander

02/08/2015 00:50:27
Quote Anchor link
Probleem is inmiddels opgelost.

Hallo,

ik probeer mijn menu te stijlen, maar het werkt niet zoals het zou moeten.
Ook werken bij mij de first-child en de last-child niet (geen idee hoe dat komt.)


Dit is het nu :
Afbeelding


html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css"/>
<div id='cssmenu' style="margin-top:20px;">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
   <li class='has-sub'><a href='#'><span>Community</span></a>
      <ul>
         <li><a href="">Statistics</a></li>
         <li><a href="hiscores.php">HiScores</a></li>
         <li><a href="npc-list.php">NPC list</a></li>
      </ul>
   </li>
   <li class='has-sub'><a href='#'><span><b>sulanum</b></span></a>
      <ul>
        <li><a href="inventory.php">Inventory</a></li>
         <li><a href="myskills.php">Skills</a></li>
          <li><a href="shop.php">Shop</a></li>
          <li><a href="">Account settings</a></li>
          <li><a href="logout.php">Log out</a></li>
      </ul>
   </li>  
  
   <li class='has-sub'><a href='#'><span>komt nog</span></a>
      <ul>
        <li><a href="city.php">City</a></li>
        <li><a href="fight.php">Fight</a></li>
        <li><a href="slayer.php">Slayer tasks</a></li>
        <li><a href="travel.php">Travel</a></li>
      </ul>
   </li>
</ul>
</div>        



css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
#cssmenu ul,
#cssmenu li,
#cssmenu span,
#cssmenu a {
  margin: 0;
  padding: 0;
  position: relative;
}
#cssmenu {
  position:relative;
  top:-20px;
  left:-7px;
  margin:0 auto;
  height:60px;
  width: 1000px;
}
#cssmenu:after,
#cssmenu ul:after {
  content: '';
  display: block;
  clear: both;
}
#cssmenu a {
  background: rgba(0,0,0,0.0);
  color: #ffffff;
  display: block;
  font-family: Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif;
  padding: 19px 20px;
  text-decoration: none;
}

#cssmenu a:nth-child(even){

border-right:1px solid #39444B;
}

#cssmenu a:nth-child(odd){
border-left:1px solid #39444B;

}
#cssmenu ul {
  list-style: none;
}
#cssmenu > ul > li {
  display: inline-block;
  float: left;
  margin: 0;
}
#cssmenu.align-center {
  text-align: center;
}
#cssmenu.align-center > ul > li {
  float: none;
}
#cssmenu.align-center ul ul {
  text-align: left;
}
#cssmenu.align-right > ul {
  float: right;
}
#cssmenu.align-right ul ul {
  text-align: right;
}
#cssmenu > ul > li > a {
  color: #ffffff;
  font-size: 12px;
}
#cssmenu.align-right  ul  li  a :last-child{
  color: #ffffff;
  font-size: 12px;

}

#cssmenu > ul > li:hover:after {
  content: '';
  display: block;
  width: 0;
  height: 0;
  position: absolute;
  left: 50%;
  bottom: 0;


}
#cssmenu > ul > li:first-child > a {

}
#cssmenu.align-right > ul > li:first-child > a,
#cssmenu.align-center > ul > li:first-child > a {
  border-radius: 0;
  -moz-border-radius: 0;
  -webkit-border-radius: 0;
}
#cssmenu.align-right > ul > li:last-child > a {
  border-radius: 0 5px 0 0;
  -moz-border-radius: 0 5px 0 0;
  -webkit-border-radius: 0 5px 0 0;
}
#cssmenu > ul > li.active > a,
#cssmenu > ul > li:hover > a {
  color: #ffffff;
  box-shadow: inset 0 0 3px #000000;
  background: rgba(0,0,0,0.5);
}
#cssmenu .has-sub {
  z-index: 1;
}
#cssmenu .has-sub:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu .has-sub ul {
  display: none;
  position: absolute;
  width: 200px;
  top: 100%;
  left: 0;
}
#cssmenu.align-right .has-sub ul {
  left: auto;
  right: 0;
}
#cssmenu .has-sub ul li {
  *margin-bottom: -1px;
  

}
#cssmenu .has-sub ul li a:first-child {

}
#cssmenu ul li a{
border-bottom:1px solid #39444B;
border-top:1px solid #39444B;
}
#cssmenu ul li a:last-child{
border-right:1px solid #39444B;
}
#cssmenu .has-sub ul li a {
  background: url('images/background-main.jpg');
  font-size: 11px;
  filter: none;
  display: block;
  line-height: 120%;
  padding: 10px;
  color: #ffffff;
}
#cssmenu .has-sub ul li:hover a {
  *background: #0c7fb0;
}
#cssmenu .has-sub ul{
margin-top:-1px;
}
#cssmenu ul ul li:hover > a {
  color: #ffffff;
  
}
#cssmenu .has-sub .has-sub:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul {
  display: none;
  position: absolute;
  left: 100%;
  top: 0;
}
#cssmenu.align-right .has-sub .has-sub ul,
#cssmenu.align-right ul ul ul {
  left: auto;
  right: 100%;
}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul li a {
  background: #0c7fb0;

}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul li a:hover {
  background: #0a6d98;
  
}
#cssmenu ul ul li{


}
#cssmenu ul ul li.last > a,
#cssmenu ul ul li:last-child > a,
#cssmenu ul ul ul li.last > a,
#cssmenu ul ul ul li:last-child > a,
#cssmenu .has-sub ul li:last-child > a,
#cssmenu .has-sub ul li.last > a {


}


Hopelijk komen jullie eruit, wat ik ook doe, het werkt niet.
Alles moet een border hebben van 1 pixel, maar mogen niet zorgen voor 2 pixel borders zoals bij home en community.
Ook moet er een border zichtbaar zijn boven "inventory" en "sulanum".

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 02/08/2015 11:10:05 door Marco Eilander
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:58:18
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/08/2015 12:09:18
Quote Anchor link
Fijn dat het is opgelost.

Het kan handig zijn om je oplossing te delen, zodat andere mensen hier ook iets aan hebben.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.