einde forum? :(

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/04/2013 23:36:21
Quote Anchor link
Ola allemaal,

Ik mocht het eigenlijk niet doorvertellen, maar uit "betrouwbare bronnen" heb ik vernomen dat Bas dit forum gaat verkopen aan een extern bedrijf. Bedoeling is dat het forum wel blijft bestaan, maar dat het voortaan geld ("een kleine bijdrage") gaat kosten om lid te zijn. Wat mij betreft is dat het einde van dit forum. Als het zover komt zal ik op zoek gaan naar een ander forum. Ik weet niet of het helpt, maar als hier nu heel veel reacties komen dat we het er niet mee eens zijn, dan gaat het misschien niet door en blijft het een gratis forum. Alhoewel ik er een hard hoofd in heb. Anyhow, niet geschoten is altijd mis... dus plaats hier even een reactie als je wilt dat het forum gratis blijft.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:32:08
 
Wouter J

Wouter J

01/04/2013 23:48:48
Quote Anchor link
lijkt me totaal niet handig om dingen die je in het geheim zijn gegeven openbaar te maken. Wij noemen dat een klokkenluider. Sorry, maar je daalt behoorlijk in reputatie bij mij met deze actie...

En wat maken reacties uit aan het verkopen van een forum? Of gaan we afspreken dat we allemaal 10 keer per dag op 1 van die advertenties gaan klikken, zodat bas wat geld ontvangt?
 
Php knipper

php knipper

02/04/2013 00:27:48
Quote Anchor link
@wouter J
eigenlijk is dat wel intresant om te weten (ookal zou ik mijn mond houden over dingen die mij vertrouwelijk zijn toegestopt). Zoveel kost het toch niet om een site als phphulp online te houden, toch ?

daarbij is dit voor iedereen hier (vooral voor de gene die meestal de hulp geven) vrijwilligerswerk, en niemand gaat geld geven om vrijwilliger te worden.

-->denk niet dat het waar is, sorry
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2013 00:40:08
Quote Anchor link
Een late 1 april grap?
 
Php knipper

php knipper

02/04/2013 00:40:36
Quote Anchor link
ha ha ha ha ha
had er niet bij stil gestaan dat het 1 april was, zelfs als ik op 2 april jarig ben
ha ha ha
Gewijzigd op 02/04/2013 00:46:14 door php knipper
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/04/2013 00:45:25
Quote Anchor link
Jasper DS op 02/04/2013 00:40:08:
Een late 1 april grap?

+1

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

P.S. Wouter... bedankt voor de aardige reactie ;)
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2013 01:00:11
Quote Anchor link
Hehe, sorry dat ik het verklapte Ozzie!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/04/2013 01:04:00
Quote Anchor link
Haha, maakt niet uit hoor... het was ook wel heel erg op de valreep! Ik was het bijna vergeten! En tja, iemand moet het hier toch een beetje gezellig houden hè :-)))

Offtopic:

... maar volgend jaar niet meer doen hè :)
 
Wouter J

Wouter J

02/04/2013 09:28:50
Quote Anchor link
PHP knipper gefeliciteerd!
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

03/04/2013 16:58:27
Quote Anchor link
+1


Had wat geweest als dit waar was geweest ;)
 
- Raoul -

- Raoul -

03/04/2013 16:59:29
Quote Anchor link
Het zou me dan ook overigens, als het echt zou zijn, sterk lijken dat iemand voor PHPhulp zou betalen :P
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/04/2013 17:04:04
Quote Anchor link
jeez ik had al zowat een database schema ingevuld voor een nieuw forum whaahahaa

PHP knipper, alsnog gefeliciteerd.
 
Wouter J

Wouter J

03/04/2013 17:18:24
Quote Anchor link
Raoul, waarom? Van de nederlandse forums waar ik op kom (sitemasters en html-site) is PHPhulp echt wel de leukste community. Ik weet niet hoe het met Tweakers en Pfz zit, maar ik denk toch zeker wel dat dit in de top van het lijstje 'nederlandse webscripting communities' staat.
Gewijzigd op 03/04/2013 17:18:46 door Wouter J
 
Eddy E

Eddy E

03/04/2013 18:25:56
Quote Anchor link
Precies. Zou toch wat zijn als die op mijn verjaardag verkocht zou worden.

Proud to be a member of one of the best dutch webscripting coummunities-forum....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.