email redirect werkt niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Net Jong

Net Jong

08/07/2015 15:52:32
Quote Anchor link
Hoi,
Je leest er veel over, maar ik kan nog niet de juiste oplossing vinden.
Script php , een contact formulier, waarin de invuller een automatisch antwoord kreeg, de gegevens naar een data base gingen en in mijn email box een mail aankwam werkte prima maar nu niet meer.
De database en mail in mijn box nog wel maar de contact persoon krijgt geen bevestiging.
Het script moet veranderd , is er iemand die een duidelijk voorbeeld heeft wat er nu precies moet worden aangepast? Voor allerlei aanmeldingen zo'n soort formulier gemaakt... html achterwege gelaten.
Waar gaat het nu mis??
Bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
<?php
session_start();        
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Zorgen dat de array met errors leeg is.
    $_SESSION['errors'] = array();
    $_SESSION['input'] = array();

    // Velden in het formulier definiëren
    $formuliervelden = array(
    
      'Vn1' => 'text',
      'Tus1' => 'text',
      'An1' => 'text',        
      'Email1' => 'text',        
      'Bridgekofferkleur' => 'radio',
     'Datum' => 'text',
      'Ophalen' => 'text',
      'Reactie' =>'textarea',
    );

    
    // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden.
        $no_check = array( 'Tus1','Ophalen','Reactie');
    // Loop alle elementen uit de $_POST array langs
    
        foreach($formuliervelden as $veld => $type)
    {

            if($type == 'select')
          {

            if(empty($_POST[$veld]) && !in_array($veld, $no_check))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 's.v.p.  speelsterkte  "'.$veld.'" aangeven';

            }
            
            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
                }

            
        elseif($type == 'radio')
           {

            if(empty($_POST[$veld]) && !in_array($veld, $no_check))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'Kies een optie bij "'.$veld.'"';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
           }
    

        else
        {
            if(isset($_POST[$veld]))
            {

                // Spaties voor en achter input verwijderen
                $value = trim($_POST[$veld]);
                
                // Ingevulde waarden in een sessievariabele zetten.
                $_SESSION['input'][$veld] = $value;
                
                // Controle van verschillende velden.
                // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden overslaan.

                if(in_array($veld, $no_check))
                {

                    continue;
                }

                
                              
                  else
                {
                    if(empty($value))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'Je bent vergeten het veld '.$veld.' in te vullen.';            
                    }
                }
              }

            else
            {
                $errors[] = 'Het veld '.$veld.' ontbreekt aan het formulier';
            }
        }        
    }

  
        
        // Verwerk het formulier als er geen fouten opgetreden zijn.
    if(empty($_SESSION['errors']))
    {

        // Verwerk het formulier:
        // vb. Schrijf gegevens naar een database

        
include('contactdb.php');

    $Vn1                =    mysql_real_escape_string($_POST['Vn1']);
    $Tus1               =    mysql_real_escape_string($_POST['Tus1']);
    $An1                =    mysql_real_escape_string($_POST['An1']);  
    $Email1             =    mysql_real_escape_string($_POST['Email1']);    
    $Bridgekofferkleur  =    mysql_real_escape_string($_POST['Bridgekofferkleur']);        
    $Datum              =    mysql_real_escape_string($_POST['Datum']);      
    $Ophalen                =    mysql_real_escape_string($_POST['Ophalen']);
    $Reactie            =    mysql_real_escape_string($_POST['Reactie']);

    
    //  Schrijf gegevens naar een database
    
$sql = "
     INSERT INTO bridgekoffer
    (
      Vn1,
      Tus1,
      An1,        
      Email1,
      Bridgekofferkleur,
      Datum,
      Ophalen,  
      Reactie
    
    )
       VALUES
      
    (
       '"
.$Vn1."',
       '"
.$Tus1."',
       '"
.$An1."',  
       '"
.$Email1."',      
       '"
.$Bridgekofferkleur."',       
       '"
.$Datum."',
       '"
.$Ophalen."',
       '"
.$Reactie."'    
    )
     "
;

    if(!$res = mysql_query($sql))
   {

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
   }

        
        // ....
    
            if(empty($_SESSION['errors']))
  
      $ontvanger = "[email protected]";

    $onderwerp = "Reservering bridgekoffer  ";

     $_POST['Alles']= " ".$_POST['Vn1']." ,".$_POST['Tus1']." ,".$_POST['An1']." ,".$_POST['Email1']." ";

     Mail($ontvanger, $onderwerp, $_POST['Alles']);
    
    {

$site = "mijnsite.com";  
$sql = "SELECT * FROM bridgekoffer WHERE Email1='".$_POST['Email1']."'";
$resultaat = mysql_query($sql)  or die (mysql_error());
$aantal = mysql_num_rows($resultaat);
$rij = mysql_fetch_object($resultaat);
$Email1 =($rij->Email1);
$headers = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
           'Reply-To:[email protected]' . "\r\n" .
           'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

if ($aantal == '0') {
echo "Dit emailadres is bij ons niet bekend!";
}
else

{

$bericht = "Beste ".$Vn1."".$Tus1."".$An1.",\n\n
Er is zojuist op "
.$site." met dit emailadres, een bridgekoffer reservering binnen gekomen \n\n
Koffer:          "
.$Bridgekofferkleur."\n
Voor de volgende datum:  "
.$Datum." \n
U zou de koffer ophalen op :  "
.$Ophalen." \n
Veel plezier !\n
Met vriendelijke groet; N.\n"
;

mail($Email1,"Reservering bridgekoffer",$bericht,"From: ".$site." <no_reply@".$site.">");
echo "Er is een  bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd, zoniet, dan hebben wij geen juist email adres, wilt u dan contact met ons opnemen! ";
       }
      
    }    

    
   {

        // Stuur gebruiker door naar een volgende pagina.
        $content[] = '<p><b>Veel plezier.</b></p>';
        $content[] = '<ul>';

        foreach($_SESSION['input'] as $key => $value)
        {

            $content[] = '<li>'.$key.': '.$value.'</li>';
        }

        $content[] = '</ul>';

        
        unset($_SESSION['input']);
        
    }
  }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:37:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 16:04:24
Quote Anchor link
Wat gebeurt er nu wel als de gebruiker het formulier naar behoren invult?
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 16:10:00
Quote Anchor link
De gebruiker krijgt geen reactie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 16:13:19
Quote Anchor link
Een lege pagina dus?

Verder is je script vatbaar voor hacking via SQL-injection.
Gewijzigd op 08/07/2015 16:14:14 door - Ariën -
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 16:13:53
Quote Anchor link
Wat er wel werkt is dat de gegevens in de database komen en dat er een mail in mijn email box binnen komt. Maar de invuller ziet daar niets van..

Toevoeging op 08/07/2015 16:25:13:

Ook geen lege pagina, geen reactie terug, normaal werd "bericht" automatisch teruggezonden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 16:26:41
Quote Anchor link
Dus geen bevestiging (Er is een bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd.....) op het scherm nadat de mail verstuurd is, als ik goed begrijp?
Of is het de bevestigingsmail die niet aankomt bij de gebruiker?
Gewijzigd op 08/07/2015 16:27:43 door - Ariën -
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 16:38:57
Quote Anchor link
De echo staat wel in beeld, maar er komt geen bevestigingsmail aan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 16:42:12
Quote Anchor link
Je doet niks met je $headers in je mailfunctie.
Gewijzigd op 08/07/2015 16:42:23 door - Ariën -
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 16:45:10
Quote Anchor link
... Dat zou best kunnen, het heeft echter altijd zo gewerkt... hoe zou het script dan nu moeten zijn?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2015 17:02:18
Quote Anchor link
Zo een constructie moet wel helpen. Je stuurt de juiste headers mee die ervoor zorgen dat je mail niet zo snel in de spam-box komen, en je kijkt of de mail-functie een FALSE uitspuugt, als de mail niet verstuurd kan worden door een technisch probleem.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// Geef GELDIGE adressen op
// Een korte benaming voor jouw website

$website_naam = 'Mijn Site';
// Jouw eigen geldige emailadres
$eigen_emailadres = 'mijn_emailadres@mijn_domein.nl';
// Een geldig emailadres voor errors
$error_emailadres = 'mijn_emailadres@mijn_domein.nl';
// De naam van de verzender
$naam_verzender = 'Afzender';
// Het geldige emailadres van de afzender
$email_verzender = 'emailadres_van_verzender@zijn_domein.nl';
// Een geldig emailadres of helemaal leeg laten
$bcc_emailadres = 'geldig_emailadres@geldig_domein.nl';
// HTML mail? True/False
$html = true;

// De headers samenstellen
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . "\r\n" : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\r\n";
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . "\r\n";
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n" : '';



if(mail($Email1,"Reservering bridgekoffer",$bericht,$headers)) {
    echo "Er is een  bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd, zoniet, dan hebben wij geen juist email adres, wilt u dan contact met ons opnemen! ";
}
else {
    echo "De mail kon door een technische fout aan onze kant niet verstuurd worden. Onze excuses.";
}

?>

Bij voorkeur gebruik ik altijd phpMailer. Deze kan gebruik maken van elke willekeurige SMTP-server, die de mails aanneemt en aflevert, en is tevens makkelijker te debuggen.
Gewijzigd op 08/07/2015 17:02:36 door - Ariën -
 
Net Jong

Net Jong

08/07/2015 18:45:21
Quote Anchor link
Hallo, alvast bedankt voor je voorstel.
Moet helaas nu weg, ga het morgen uitwerken.

Toevoeging op 09/07/2015 09:59:32:

Hallo, helaas krijg je als invuller nog geen email.

Naam verzender = de als ingevulde naam van de invuller.. dus 'Achternaam'?
Email verzender is de invuller, die heeft zijn email adres ingevuld, die heeft meestal geen mijn domein naam.nl adres. 'Email' dus je hebt daar geen vaste waarde staan, want die wisselt.

Via bcc krijg ik wel de ingevulde mail binnen... maar dan weer op mijn eigen adres.

Waar gaat het nog mis? Stuur hierna de php op. Want om te lezen is het moeilijk.



Toevoeging op 09/07/2015 09:59:51:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// Geef GELDIGE adressen op
// Een korte benaming voor jouw website

$website_naam = 'site.com';
// Jouw eigen geldige emailadres
$eigen_emailadres = '[email protected]';
// Een geldig emailadres voor errors
$error_emailadres = '[email protected]';
// De naam van de verzender
$naam_verzender = 'Achternaam';
// Het geldige emailadres van de afzender
$email_verzender = 'Email1';
// Een geldig emailadres of helemaal leeg laten
$bcc_emailadres = '[email protected]';
// HTML mail? True/False
$html = true;

// De headers samenstellen
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . "\r\n" : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\r\n";
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . "\r\n";
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n" : '';



if(mail($Email1,"Reservering bridgekoffer",$bericht,$headers)) {
    echo "Er is een  bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd, zoniet, dan hebben wij geen juist email adres, wilt u dan contact met ons opnemen! ";
}
else {
    echo "De mail kon door een technische fout aan onze kant niet verstuurd worden. Onze excuses.";
}

?>
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

09/07/2015 10:13:09
Quote Anchor link
Net Jong op 09/07/2015 09:59:32:
Naam verzender = de als ingevulde naam van de invuller.. dus 'Achternaam'?
Email verzender is de invuller, die heeft zijn email adres ingevuld, die heeft meestal geen mijn domein naam.nl adres. 'Email' dus je hebt daar geen vaste waarde staan, want die wisselt.

Daar gaat het hoogstwaarschijnlijk fout: jouw mailserver kan geen e-mail verzenden met het e-mailadres van iemand anders als de afzender. Dan zou je server op [email protected] namelijk kunnen e-mailen alsof er mail afkomstig is van [email protected] of [email protected]. Dergelijke mail wordt dus veelal aangemerkt als vervalst (door een spamfilter bijvoorbeeld) of gewoon geweigerd door je eigen mailserver (omdat die anders voor spam kan worden misbruikt).

Kortom: stel het afzenderadres in op een geldig e-mailadres voor je hosting.
 
Net Jong

Net Jong

09/07/2015 10:19:47
Quote Anchor link
Mailserver heeft dit altijd gedaan, maar dus waarschijnlijk veranderd.

Maar dat afzender adres wordt gepost , dus wat kan ik daar dan invullen, het moet naar de afzender toe zijn email adres weet ik niet...
Dus wat voor geldig email adres kan ik invullen, zodat het bij de afzender terecht komt?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

09/07/2015 10:23:03
Quote Anchor link
Gebruik het algemene e-mailadres van de site als de afzender.

Het e-mailadres van de invuller gebruik je vervolgens niet voor de From (afzender) maar de To (geadresseerde). Dat is het eerste argument $to in de PHP-functie mail().
 
Net Jong

Net Jong

09/07/2015 11:32:56
Quote Anchor link
Hallo,

Dat from en to had ik zoals je kunt zien op de php. daarboven, zo ingevuld.
Maar er komt dus geen mail binnen .
Dus mijn probleem is er nog steeds..
Heb je zo'n soort script wat bij jouw wel werkt ?
Alvast bedankt!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/07/2015 11:56:44
Quote Anchor link
Kijk eens naar een class als swiftmailer of phpmailer.
 
Eddy E

Eddy E

09/07/2015 11:58:42
Quote Anchor link
Welke code heb je nu?
Gewoon je complete code nog een keer, met (daarnaast) vermelding in welke regel we moeten kijken.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2015 12:06:22
Quote Anchor link
In jouw voorbeeld is dit geen correct emailadres:

$email_verzender = 'Email1';

Dus dat werkt niet.
 
Net Jong

Net Jong

09/07/2015 12:08:09
Quote Anchor link
Hoi,
Had niet gezien dat er reacties waren van andere.
PHP mailer ... ff naar gekeken. Maar al dat nooit nodig gehad.
Misschien ligt de oorzaak wel bij de hosting, dat die het niet meer toe staat.

Het probleem is dat je na het invullen van een formulier ( gebruik dit giga veel, ... niet alleen voor huidig formulier ) dat de invuller automatisch reactie krijgt, met een mededeling in zijn email box
Het ingevulde bericht komt wel binnen in mijn email box, en gaat ook naar de database.
Ben nu aan het typen.. dus laatste reactie kan ik niet lezen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// Geef GELDIGE adressen op
// Een korte benaming voor jouw website

$website_naam = 'site.com';
// Jouw eigen geldige emailadres
$eigen_emailadres = '[email protected]';
// Een geldig emailadres voor errors
$error_emailadres = '[email protected]';
// De naam van de verzender
$naam_verzender = 'Achternaam';
// Het geldige emailadres van de afzender
$email_verzender = 'Email1';
// Een geldig emailadres of helemaal leeg laten
$bcc_emailadres = '[email protected]';
// HTML mail? True/False
$html = true;

// De headers samenstellen
$headers     = 'From: ' . $website_naam . ' <' . $eigen_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam_verzender . ' <' . $email_verzender . '>' . "\r\n";
$headers    .= 'Return-Path: Mail-Error <' . $error_emailadres . '>' . "\r\n";
$headers    .= ($bcc_emailadres != '') ? 'Bcc: ' . $bcc_emailadres . "\r\n" : '';
$headers    .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\r\n";
$headers    .= 'X-Priority: Normal' . "\r\n";
$headers    .= ($html) ? 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" : '';
$headers    .= ($html) ? 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n" : '';



if(mail($Email1,"Reservering bridgekoffer",$bericht,$headers)) {
    echo "Er is een  bevestigings mail, naar uw email-adres gestuurd, zoniet, dan hebben wij geen juist email adres, wilt u dan contact met ons opnemen! ";
}
else {
    echo "De mail kon door een technische fout aan onze kant niet verstuurd worden. Onze excuses.";
}

?>


Is er een oplossing?



Toevoeging op 09/07/2015 12:09:02:

Email1 is het geposte adres.. ik heb geen adres van de invuller...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/07/2015 12:10:14
Quote Anchor link
Net Jong op 09/07/2015 12:08:09:
Email1 is het geposte adres.. ik heb geen adres van de invuller...


Dat is getest of dat een geldig emailadres is?
Gewijzigd op 09/07/2015 12:11:40 door - SanThe -
 
Net Jong

Net Jong

09/07/2015 12:12:50
Quote Anchor link
$formuliervelden = array(

'Vn1' => 'text',
'Tus1' => 'text',
'An1' => 'text',
'Email1' => 'text',

De input is Email1...

$email_verzender = '????';
Wat moet er dan staan volgen jouw?


Toevoeging op 09/07/2015 12:22:48:

Vroeger had ik wel scripts met email check er in , maar gebruik dat jaren al niet meer..
Is dat het probleem ?
Heb je een up to date email check script ?


Toevoeging op 09/07/2015 14:23:28:

Iedereen bedankt voor de reacties.
Heb het zelfde script op een andere website getest, een andere hosting.
Daar kwam de mail binnen. Heb de hosting gevraagd, naar een oplossing.

Nog wel een ander probleem, maar daar maar een nieuwe topic van..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.