erigi in function check_referer($referers) werkt niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Willem L

Willem L

05/07/2015 18:52:11
Quote Anchor link
Ben nu een tijdje aan het proberen en zoeken
om de eregi functie te vervangen door de juiste functie.
Maar is volgens mij te hoog gegrepen voor me.
Mogelijk dat iemand kan helpen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
function check_referer($referers)
{
  // If there are any referrers in the list ...
  if (count($referers))
  {
   $found = false;

   // Use the browsers referrer header.
   $temp = explode("/",getenv("HTTP_REFERER"));
   $referer = $temp[2];

   if ($referer=="")
   {
      $referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
      list($remove,$stuff)=split('//',$referer,2);
      list($home,$stuff)=split('/',$stuff,2);
      $referer = $home;
   }

   // Check agains list.
   for ($x=0; $x < count($referers); $x++)
   {
       if (eregi ($referers[$x], $referer))
       {
          $found = true;
       }
   }

   // Refererer is blank.
   if ($referer =="")
   $found = false;

   if (!$found)
   {
      // You might alter this to print some sort of error of your own.
      echo "<b>You are submitting entry from an <b>unauthorized domain.</b><br><br>";
   }

   return $found;

   }
   else
   {
      return true;
   }
}
Gewijzigd op 05/07/2015 18:54:04 door Willem L
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:02:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2015 19:11:38
Quote Anchor link
Het is niet zo moeilijk als het lijkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
     if (preg_match("/".$referers[$x]."/", $referer)) {
?>


Gewoon om de pattern een paar slashes als delimiter.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/07/2015 20:06:03
Quote Anchor link
- heb je een specificatie (of op zijn minst een omschrijving) van wat dit zou moeten doen (eventueel met wat voorbeelden)? het ziet er namelijk nogal wollig uit

- enige historie? waar komt deze code vandaan, waar/waarvoor wordt deze gebruikt?
 
Willem L

Willem L

06/07/2015 13:00:17
Quote Anchor link
@-Aar-
Dank je wel voor de genomen moeite. Kan wederom weer verder.

@Thomas

Dit komt vanuit Digioz gastenboek functions.php
// Function to detect if form submitted using injection ------------------------.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.