EU datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

20/10/2014 21:18:54
Quote Anchor link
ja, dan vul je op de plek waar nu 44 staat toch 45 danwel 46 in?

Ik zie, los van wat ik noem, maar waar jij geen probleem in ziet, geen probleem.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:24:24
 
Pierre Web

Pierre Web

20/10/2014 21:26:49
Quote Anchor link
Ik wil weten of het mogelijk is 44 te veranderen in bijv. 45 met een selectbox op de pagina

http://www.w3schools.com/tags/tryit.asp?filename=tryhtml_select

Volvo wordt dan 44
Saab wordt dan 45 enz.

als ik 44 kies worden alle inschrijvingen van week 44 getoond

bij 45 alle van week 45 enz
Gewijzigd op 20/10/2014 21:32:04 door Pierre Web
 
Ivo P

Ivo P

20/10/2014 21:29:46
Quote Anchor link
misschien moet je dan even dat hele query verhaal loslaten, en eerst even naar een beginners tutorial php kijken.

Dat is ongeveer wat het tweede kwartier van de eerste les php aan de orde komt: het al genoemde $_POST['naamvandeselect']
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.