foto uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Jovank vank

jovank vank

27/07/2014 21:11:43
Quote Anchor link
Ik gebruik voor het uploaden van foto's de input functie met type = 'file'.
Dan krijg je een invoerveld en een blader functie etc.
Maar ik zou wel een foto willen kunnen uploaden zoals marktplaats dat doet.
Dat is klikken op de plaats waar de foto komt. je komt dan in een bladerfunctie en de foto komt direct op z'n plek.
Weet iemand hoe dat is geprogrammeerd?

Jovank
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:16:28
 

27/07/2014 21:49:44
 
Jovank vank

jovank vank

27/07/2014 22:43:54
Quote Anchor link
Hi pascal,
ja dat is mooi maar nog niet wat ik bedoel. Op marktplaats klik je op de plaats waar de foto wordt geplaatst. Een jpg afbeelding van het type file. Kijk maar eens op marktplaats. Ik ga deze code wel verder uiitpluizen, want wat hij wel doet is de foto direct plaatsen en niet eerst de naam in het invoerveld platsen waarna je nog op verzenden moet klikken.
thx in ieder geval
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2014 22:46:32
Quote Anchor link
Was dit niet een onderdeel van de upload-API van HTML5?

Anyway, er is zelfs een makkelijke functie voor in jQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type='text/javascript' src="https://rawgit.com/fyneworks/multifile/2.1.0-preview/jquery.MultiFile.js"></script>


http://jsfiddle.net/fyneworks/2LLws/
Gewijzigd op 27/07/2014 22:53:33 door - Ariën -
 

27/07/2014 23:11:20
Quote Anchor link
Als de script client-side is kun je het gewoon van marktplaats af plukken

greets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2014 23:13:54
Quote Anchor link
Pascalop 27/07/2014 23:11:20:
Als de script client-side is kun je het gewoon van marktplaats af plukken

greets

Mits het (zoals vaak) minified is.
Gewijzigd op 23/09/2020 14:52:55 door - Ariën -
 
Jovank vank

jovank vank

31/07/2014 21:24:15
Quote Anchor link
Wel, het is wel wat ik zoek qua presentatie van de afbeelding. Maar de selectiebutton is nog steeds een knop. En ik weet maar niet hoe marktplaats daar nu een afbeelding voor kan gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2014 21:26:12
 
Erwin H

Erwin H

31/07/2014 23:23:45
Quote Anchor link
Merk wel op dat verreweg de meeste (zoniet alle) oplossingen voor het verfraaien van de file upload, NIET werken in IE. IE, ook nieuwere versies, blokkeren het programmatisch versturen van een file upload om veiligheidsredenen. Het onzichtbaar maken van de knop en er dan op klikken via een javascript oplossing werkt dan dus niet!

Als iemand dit overigens kan weerleggen met een werkend voorbeeld dan zie ik dat heel graag, daar ben ik namelijk nog steeds naar op zoek :-)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 11:46:12
Quote Anchor link
Wat zoek je precies?
Je kan nl wel het formulier versturen naar een (verborgen) iframe, en vanuit dat iframe het javascript van het bovenliggende document aansturen.
 
Erwin H

Erwin H

01/08/2014 12:18:48
Quote Anchor link
Heb je het tegen mij? :-)

Dan is het antwoord namelijk wat dan ook, als het maar de optie biedt om een custom upload input/knop te tonen die ook werkt in IE.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 13:08:05
Quote Anchor link
Ja ik had het tegen u ;-)

http://jasny.github.io/bootstrap/javascript/#fileinput

Afbeelding

Afbeelding

Toevoeging op 01/08/2014 13:09:36:

Screenshot vanuit IE 11
Gewijzigd op 01/08/2014 13:09:04 door Ger van Steenderen
 
Erwin H

Erwin H

01/08/2014 13:23:57
Quote Anchor link
Ok, gaan we volgende week eens even bekijken, want het ziet er in elk geval veelbelovend uit.
 
Jovank vank

jovank vank

01/08/2014 13:38:36
Quote Anchor link
De google van Aar is precies wat ik zocht. Dank daarvoor! De andere oplossing is ook heel mooi. Ik ga aan de slag.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 13:42:12
Quote Anchor link
Er zit ook nog de mogelijkheid voor een wis knop bij, maar die in is bovenstaande uitgeschakeld voor de hoofd afbeelding.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.