foto's automatisch verwisselen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Arend b

arend b

04/12/2011 13:44:38
Anchor link
ik denk dat we er bijna zijn.
Uncaught TypeError: Cannot read property 'foto' of undefined
dit krijg ik nu terug
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:53:18
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 13:53:33
Anchor link
Iets te snel geweest, wordt niet herkend omdat ie in de onload event staat, dus daar moet ie uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>
<script>
setTimeout(imgRotate(), 5000);
</script>
 
Arend b

arend b

04/12/2011 14:07:09
Anchor link
ik krijg dit nu terug

Uncaught TypeError: Cannot read property 'foto' of undefined
imgRotate/jelmer/:13
(anonymous function)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php

<html>
<
head>
<
link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<
script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('1.jpg','2.jpg', '3.jpg'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = 'image/foto/' + src;
    return imgObj;
}

</script>

<title>test</title>
</head>

<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt=""></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php">Home</a>
                <a href="test.php">Contact</a>
                <a href="test.php">Foto</a>
                <a href="test.php">Over</a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>
        <script>
    setTimeout(imgRotate(), 5000);
    </script>
</body>
</html>
?>
Gewijzigd op 04/12/2011 14:09:10 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 14:26:41
Anchor link
Er staat nog een typo op regel 15: het moet zijn document.getElementById('foto').src
 
Arend b

arend b

04/12/2011 14:33:38
Anchor link
heel scherp gezien

Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined

dit krijg ik nu terug
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 15:22:45
Anchor link
wijzig regel 44 in:
imgRotate();
setInterval("imgRotate();", 5000);
 
Arend b

arend b

04/12/2011 16:43:27
Anchor link
heb het veranderd maar ik geloof dat de fout in dit gedeelte zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 document.getElementById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
?>


Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 17:15:27
Anchor link
Ik heb het uitgetest en bij mij werkt het gewoon, dus ik kan deze foutmelding niet plaatsen
 
Jaron T

Jaron T

04/12/2011 22:07:19
Anchor link
Arend b op 04/12/2011 16:43:27:
heb het veranderd maar ik geloof dat de fout in dit gedeelte zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 document.getElementById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
?>


Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined


getElementById is een functie, niet een array.

dus: document.getElementById('foto').src = imgArray[curPos].src;
 
Arend b

arend b

10/12/2011 12:44:58
Anchor link
Het werkt bedankt voor al jullie hulp
 
Damien De Leeuw

Damien De Leeuw

25/07/2015 19:39:08
Anchor link
Hallo,

Ik probeer dit script aan de praat te krijgen, maar het lukt me niet...
Bedoeling is om twee webcams afwisselend te tonen (om de 15 sec, maar elk webcambeeld moet zich elke seconde refreshen...) Een uitdaging dus...

Ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
<script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('http://webcam.radiostar.be:88/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&usr=website&pwd=live','http://webcam2.radiostar.be:89/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&amp;usr=website&amp;pwd=live'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById("foto").src = imgArray[curPos].src;
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = src;
    return imgObj;
}

</script>

?>


en dan om de afbeelding op te roepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
<img id="foto" src="" alt="Webcam" onload="setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf('t=')+2))+(new Date()).getTime()}, 1000)" onerror="setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf('t=')+2))+(new Date()).getTime()}, 5000)" width="700" />
<
script>
imgRotate();
setInterval("imgRotate();", 15000);
</script>

?>


Iemand enig idee wat ik verkeerd doe... ? Alvast bedankt voor de hulp...

Damien
 
Jan de Laet

Jan de Laet

26/07/2015 09:32:47
Anchor link
Damien,
Een beschrijving van wat er niet lukt of welke foutmelding zou wel fijn zijn. Of wil je dat we gaan raden?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/07/2015 11:55:32
Anchor link
Daarnaast, een topic hijacken van ~4 jaar terug is ook niet echt handig.

Start een nieuw onderwerp en verwijs eventueel naar dit topic.

En dan wat Jan hierboven zegt.
 
Damien De Leeuw

Damien De Leeuw

26/07/2015 16:54:06
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 26/07/2015 11:55:32:
Daarnaast, een topic hijacken van ~4 jaar terug is ook niet echt handig.

Start een nieuw onderwerp en verwijs eventueel naar dit topic.

En dan wat Jan hierboven zegt.


Ik heb een nieuw topic aangemaakt:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/webcam-beelden-afwisselend-weergeven-en-tegelijk-refreshen/98330/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2015 17:03:34
Anchor link
Dan doe ik deze maar dicht!
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.