Foto's weergeven, kan de fout niet ontdekken!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Mike Van der Veer

Mike Van der Veer

29/03/2015 23:24:03
Quote Anchor link
viewer.php heet het bestand. Had nog een foutje ontdekt; verkeerde variabel, $pagename moet $naampagina zijn. Maar toen ik de aanpassing uploadde naar de server kreeg ik nog steeds hetzelfde resultaat, dus dat is het ook niet :(
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:06:31
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2015 23:25:30
Quote Anchor link
echo 'Deze afbeeldig bestaat niet!'

Hier mist de puntkomma,
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/03/2015 23:33:16
Quote Anchor link
en je roept viewer.php rechtstreeks aan? dus in je url balk staat iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
http://mydomain.nl/viewer.php

?
 
Mike Van der Veer

Mike Van der Veer

29/03/2015 23:46:12
Quote Anchor link
Ik roep hem aan met mydomain.nl/viewer.php/?afbnr=1

Die puntkomma was het inderdaad, nu krijg ik in ieder geval iets. Of naja iets, het werkt nog steeds niet zoals ik wil dat het zou werken. Die plus 1 komt er telkens niet bij .. dus dat ie naar de volgende afbeelding springt, in plaats daarvan blijft ie telkens bij de eerste 'if' hangen.

Edit: ah nu wel. Maar nu pakt ie de 'if' niet waarbij hij in het midden zit, waarbij je dus zowel een volgende als vorige knop heb ..
Gewijzigd op 29/03/2015 23:47:55 door Mike Van der Veer
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/03/2015 23:50:31
Quote Anchor link
Wel merkwaardig dat je nog steeds geen foutmeldingen krijgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);  
error_reporting(E_ALL);
?>


zou voldoende moeten zijn. Haal die andere twee regels eens weg?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2015 23:53:06
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/03/2015 23:21:43:
} elseif ($currentimage = $aantal){

} elseif ($currentimage == $aantal){


Heb je deze al aangepast?
 
Mike Van der Veer

Mike Van der Veer

30/03/2015 00:02:43
Quote Anchor link
Laatstgenoemde was de fout waar ik naar zocht; hij werkt nu! Geeft voldoening om hem eindelijk werkend te hebben, bedankt allemaal voor de reacties! :)
 
Ivo P

Ivo P

30/03/2015 09:38:18
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 29/03/2015 23:50:31:
Wel merkwaardig dat je nog steeds geen foutmeldingen krijgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);  
error_reporting(E_ALL);
?>


zou voldoende moeten zijn. Haal die andere twee regels eens weg?



Nee:
als je een ; vergeet of een andere parse-fout hebt, dan kan je script niet starten.
Een script dat niet start kan ook geen error-reporting aan zetten.

daarvoor moet je in de php-settings zijn vóórdat het script start.
Dus via php.ini, of via .htaccess

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
php_flag display_errors on
php_value error_reporting -1
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/03/2015 10:50:53
Quote Anchor link
Ah daar zit wat in Ivo, dank je wel.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.