Fouten in website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robbert

robbert

22/08/2008 23:33:00
Quote Anchor link
Ik heb een website www.vakz4.nl
Ik gebruik daarvoor cutenews,maar als ik bij een nieuwsbericht op lees meer druk dan zie ik het nieuws drie keer en dat moet niet. http://www.vakz4.nl/index.php?subaction=showfull&id=1218625657&archive=&start_from=&ucat=3&.

Nu stonden er een paar fouten in me index.php zei iemand kan iemand zeggen wat er fout is en hoe het dan wel moet.Alvast bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="Al het laatste nieuws rondom Feyenoord Rotterdam, ook een Forum om het lekker gezellig te maken.">
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="feyenoord, competitie, eredivisie, landskampioen, uefa cup, champions league, geschiedenis, informatie, links, de kuip, rotterdam, stadionclub, legioen, fr, sportclub, feijenoord, scf, hooligans, fans, vakz4, 100 jaar">
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, FOLLOW">
<META NAME="PUBLISHER" CONTENT="VAKZ4">
<META NAME="COPYRIGHT" CONTENT=" 2008 VAKZ4.nl">
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
<title>VAKZ4.nl | Het laatste nieuws rondom Feyenoord!</title>
</head>

<body>
<div id="container">

<div id="logo">
<img src="img/header.png" alt="VakZ4.nl | Het laatste nieuws rondom Feyenoord" /></div>

<div id="witvlak">
<div id="content">
<div id="menu">
<img src="img/menu0.png" alt="Menu" /><a href="index.php?p=home"><img src="img/menu1.png" alt="Home" border="0" /></a><a href="index.php?p=fotopagina"><img src="img/menu2.png" alt="Fotoverslagen" border="0" /></a><a href="index.php?p=downloads"><img src="img/menu3.png" alt="Media" border="0" /></a><a href="index.php?p=feyenoord"><img src="img/menu4.png" alt="Feyenoord" border="0" /></a><a href="index.php?p=kuip"><img src="img/menu5.png" alt="De kuip" border="0" /></a><a href="index.php?p=wedstrijden"><img src="img/menu6.png" alt="Wedstrijden" border="0" /></a><a href="index.php?p=overons"><img src="img/menu7.png" alt="Over ons" border="0" /></a></div>

<div id="headerlinks"><img src="img/headerlinksonder.png" alt="Feyenoord Rotterdam!" /></div>

<div id="advertentieruimte1"><a href="http://www.vakz4.nl/forum/"><img src="img/advertentie1.png" alt="Bekijk ons forum ook eens!" border="0" /></a></div>

<div id="links">  <?php
$p
= (isset($_GET['p'])) ? $_GET['p'] : '';
if($p == "") {
    include("home.php");
}
else {
    if(file_exists($p.".php")) {
        include($p.".php");
    }

    else {
        include("404.php");
    }
}

?>


<div id="advertentieruimte2">
<a href="http://www.vakz4.nl/forum/"><img src="img/advertentie2.png" alt="Bekijk ons forum ook eens!" border="0" /></a>
</div><br /><br />

<div id="headlines">
<h1>Headlines:</h1>
<p>     <?PHP
 $number
= "15";
 $template = "Headlines";
 $category = "3";
 include("news/show_news.php");

?>
</p>
</div>

</div>

<div id="midden">
<div id="competitie">
<h1>Tussenstand competitie</h1>
<p>  <?PHP
 $number
= "1";
 $template = "competitie";
 $category = "9";
  include("news/show_news.php");

?>
</p>
</div>

<div id="youtube">  <?PHP
 $number
= "1";
 $template = "youtube";
 $category = "8";
  include("news/show_news.php");

?>


</div>

<div id="advertentieruimte3">
<a href="index.php?p=adverteren"><img src="img/advertentie3.png" alt="Advertentieruimte!" border="0" /></a>
</div>

<div id="specials">
  <?PHP
 $template
= "columns";
 $number = "2";
 $category = "4";
  include("news/show_news.php");

?>

</div>

</div>

<div id="rechts">
<div id="fotoverslag">
  <?PHP
 $number
= "1";
 $template = "fotopagina";
 $category = "6";
  include("news/show_news.php");

?>

</div>

<div class="rechts">
<h1>Poll</h1>
<p>
  <?php
include 'poll.php';
?>

</p>
</div>

<div class="rechts">
<h1>Volgende wedstrijd</h1>
<p>
  <?PHP
 $number
= "1";
 $template = "Wedstrijden";
  $category = "2";
 include("news/show_news.php");

?>

</p>
</div>

<div class="rechts">
<h1>Partners</h1>
<p>Hier komen onze partners!</p>
</div>

<div class="rechts">
<h1>Vorige wedstrijd</h1>
<p>  <?PHP
 $number
= "1";
 $template = "Wedstrijden";
  $category = "1";
 include("news/show_news.php");

?>
</p>
</div>

</div>

</div>


<div id="footer">Home | Contact | Disclaimer | RSS<img src="img/footerblank.png" alt="footer" />2008 - 2009 &copy; Vakz4.nl<img src="img/footerblank.png" alt="footer" width="20px" />Design by BS Designs</div>
</div>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robbert
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:06:44
 
- SanThe -

- SanThe -

22/08/2008 23:46:00
Quote Anchor link
Je linken zien er best vreemd uit.
Ik heb 'm even gesplitst om uit te leggen.
http://www.vakz4.nl/index.php
?subaction=showfull => goed
&id=1218625657 => goed
&archive= => leeg?
&start_from= => leeg?
&ucat=3 => goed (of moet dit 1 zijn om het 1 keer te zien?)
& => wat is dit?
 
Robbert

robbert

24/08/2008 12:00:00
Quote Anchor link
De lay-out heb ik door iemand erin laten zetten die is nu op vakantie dus vandaar dat ik het hier vraag.
Dacht al dat die link niet goed was.
Weet iemand wat ik moet veranderen in de index om het goed te krijgen?Heb zelf niet heel veel verstand van php vandaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door robbert
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.