Foutmelding??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »
John D

John D

27/02/2015 14:57:26
Quote Anchor link
Onderstaande fout ontving ik van phphulp na verzenden van mijn reactie op: Reageren op site publiceren:
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
Gewijzigd op 27/02/2015 15:02:47 door John D
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:23:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/02/2015 15:06:35
Quote Anchor link
Ik heb het gemeld, heeft waarschijnlijk te maken met de problemen van gisteravond.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

27/02/2015 22:41:32
Quote Anchor link
Ik word ook telkens uitgelogd (sessie timeout?).

Als ik inlog levert mijn login POST een 500 Internal Server Error op, maar als ik vervolgens de pagina ververs ben ik wel ingelogd.

@Aar
Krijgen we hier nog een kleine update over? Wat zijn ze allemaal aan het uitspoken onder de motorkap? :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/02/2015 22:59:46
Quote Anchor link
Op de achtergrond heb ik contact met Bas hierover. Ikzelf ben ook maar de messenger. ;-)
 
John D

John D

28/02/2015 08:06:42
Quote Anchor link
Zojuist weer eentje:
Reageren op Back-ups maken:
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 08:52:14
Quote Anchor link
Het heeft volgens mij te maken omdat de topicstarter dan blijkbaar mail-notificatie aan heeft staan, en dat die mail niet kan worden verstuurd. Dit ter informatie...
Gewijzigd op 28/02/2015 08:52:33 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2015 15:24:16
Quote Anchor link
Ik denk / vrees toch echt dat er meer aan de hand is, de site werkt niet weer terug als voorheen - ik word continu uitgelogd, ook als ik aangeeft dat ik ingelogd wil blijven. En als ik dan inlog nog steeds een error 500 melding. Mogelijk een misconfiguratie ten aanzien van sessies?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 15:55:36
Quote Anchor link
Ik blijf wel ingelogd, maar ik krijg een deels blanko pagina als ik aangeeft mijn wachtwoord te laten onthouden.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2015 17:20:44
Quote Anchor link
Gelukkig had ik een lange reactie gecopy-paste voor het versturen, want mijn sessie was tijdens het opstellen van deze reactie verlopen. Ik kreeg dan ook in eerste instantie de melding "Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen".

Ergens klopt er iets niet (meer).
 
E Ander

E Ander

28/02/2015 19:50:59
Quote Anchor link
Reageren op site publiceren
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators

krijg ik als ik aangemeld, reageer op een forum bericht.
 
Aad B

Aad B

28/02/2015 20:20:25
Quote Anchor link
Reageren op site publiceren
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
 
Willem vp

Willem vp

01/03/2015 12:25:02
Quote Anchor link
Ik hoop heel erg dat Bas de problemen snel heeft opgelost. Dat de notificaties niet worden verstuurd vind ik nog niet eens zo erg, maar dat ik word uitgelogd als ik eens een wat langer bericht tik vind ik wel een probleem.

Je wilt niet weten wat voor verwensingen Bas daarnet naar zijn hoofd heeft gekregen... ;-)
 
E Ander

E Ander

01/03/2015 19:58:28
Quote Anchor link
Reageren op Google maps
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators.

Krijgt Bas een riant salaris dan is dat terecht.;-) Anders gewoon het mail adres veranderen in die foutmelding. [email protected] Dan kan je weer iemand anders de schuld geven. ;-) Inmiddels zal Bas weten dat het mailadres van hem wel of niet werkt.
 
Koshi koshi

Koshi koshi

01/03/2015 20:59:25
Quote Anchor link
ik krijg telkens
"You don't have permission to access /forum/newtopic/ on this server."
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/03/2015 21:09:30
Quote Anchor link
Het lijkt me niet interessant om per topic te melden of je daar een mail-foutmelding in krijgt.



Toevoeging op 01/03/2015 21:09:53:

Koshi koshi op 01/03/2015 20:59:25:
ik krijg telkens
"You don't have permission to access /forum/newtopic/ on this server."

Waar doe je precies, en waarklik je op? Dan neem ik het mee naar achteren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.