galgje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »
Kim groot

kim groot

18/05/2011 14:17:10
Quote Anchor link
Bouw het spel GALGJE, dat voldoet aan de volgende specificaties:

De speler kan kiezen uit drie verschillende moeilijkheidsgraden: makkelijk (woorden van 5 letters), gemiddeld (woorden van 8 letters) en moeilijk (woorden van 12 letters)aangeboden uit een array van 40 verschillende woorden.
De speler kan in een aantal beurten proberen het woord te raden door een letter te kiezen.
Na iedere beurt krijgt de speler te zien of zijn poging goed was (de letter wordt zichtbaar in het te raden woord), of fout was (er wordt een stukje toegevoegd aan de galg).
Het aantal beurten wordt bijgehouden & de tijd wordt bijgehouden.

De gebruikersinterface bestaat uit een aantal webpagina's (en PHP-scripts) met minimaal:

-Een webpagina, waarop een willekeurig woord van 8 letters wordt getoond, samen met een afbeeldingsvak voor de 'galg' en een formulier, waarbij gekozen kan worden uit 26 verschillende letters.
-Een php-script, dat controleert of de gekozen letter staat in het woord. En afhankelijk van goed/fout de letter zichtbaar maakt in het woord òf de 'galg' aanpast.
-Een webpagina met de uitslag van het spel. In de uitslag wordt getoond: het aantal beurten, de tijd en de uitslag.
Suggesties

En vanzelfsprekend voldoen alle webpagina's aan XHTML 1.0 en is de opmaak ondergebracht in een CSS-bestand.

Dit is mijn opdracht, kan iemand mij hiermee op weg helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:20:54
 
- Mark -

- Mark -

18/05/2011 14:19:30
Quote Anchor link
Tot hoever kom je zelf / waar loop je op vast?
 
Kim groot

kim groot

18/05/2011 14:29:37
Quote Anchor link
- Mark - op 18/05/2011 14:19:30:
Tot hoever kom je zelf / waar loop je op vast?


css maken en de plaatjes voor galgje lukken me wel, ik ben zelf helemaal niet echt handig met php dus dacht misschien kan iemand me een beetje op weg helpen..
 
- Mark -

- Mark -

18/05/2011 14:32:27
Quote Anchor link
Ik zie nergens iets staan van een database of gebruikers account dus ik neem aan dat het voldoende is als de gegevens tijdelijk worden opgeslagen in een session.

Ben je bekkend met $_SESSION's en array's in php?
 
Jasper DS

Jasper DS

18/05/2011 14:33:05
Quote Anchor link
Beginnen kan je doen met te checken of er voor welke moeilijkheidsgraad er is gekozen.

Maak een formulier en check dat dan met dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch($_POST['moeilijkheidsgraad'])
{
    case
'makkelijk':
        $woorden = array('woord1', 'woord2', '...');
        break;
    case
'gemiddeld':
        $woorden = array('gemiddeldwoord1', 'gemiddeldwoord2', '...');
        break;
    case
'moeilijk':
        $woorden = array('moeilijkwoord1', 'moeilijkwoord2', '...');
        break;
}

?>


dan kijk je naar dit
Gewijzigd op 18/05/2011 14:35:13 door Jasper DS
 
Kim groot

kim groot

18/05/2011 14:34:09
Quote Anchor link
ja dat is genoeg! ik ben er niet echt bekend mee nee..

Toevoeging op 18/05/2011 14:34:51:

dankjewel!


Toevoeging op 18/05/2011 14:35:10:

gebruik jij dreamweaver?
 
- Mark -

- Mark -

18/05/2011 14:36:07
Quote Anchor link
Dan wordt het wel heel erg lastig. Ben je achter geraakt met lessen of hebben ze het niet goed uitgelegd?

Ik gebruik dreamweaver ja, Niet dat het veel uit maakt, je kan elk programma gebruiken waarin je kunt typen eigenlijk.
Gewijzigd op 18/05/2011 14:39:08 door - Mark -
 
Kim groot

kim groot

18/05/2011 14:46:20
Quote Anchor link
niet goed uitgelegd..
 
- Mark -

- Mark -

18/05/2011 14:49:52
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je wel weet hoe formulier afhandeling in zijn werk gaat?

Snap je het stukje dat Jasper plaatste?
 
Kim groot

kim groot

18/05/2011 14:51:11
Quote Anchor link
ja dat snap ik! ik weet wel hoe je een formulier moet maken in html, maar afhandeling weet ik eigenlijk ook niet precies..
 
Jasper DS

Jasper DS

18/05/2011 14:52:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
# je kijkt of er is gepost door middel van:
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    # nu is er gepost -> hier komt dus je code
    switch($_POST['moeilijkheidsgraad'])
    {
        case
'makkelijk':
            $woorden = array('woord1', 'woord2', '...');
            break;
        case
'gemiddeld':
            $woorden = array('gemiddeldwoord1', 'gemiddeldwoord2', '...');
            break;
        case
'moeilijk':
            $woorden = array('moeilijkwoord1', 'moeilijkwoord2', '...');
            break;
    }
}

?>


lees snel dit even of je kan googelen op galgje php
Gewijzigd op 18/05/2011 14:57:18 door Jasper DS
 
- SanThe -

- SanThe -

18/05/2011 15:26:46
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

18/05/2011 15:32:22
Quote Anchor link
Als je wat meer van php wil weten, kun je een boek lezen erover. Heb ik ook gedaan, werkt prima. Er zijn ook boeken van php, mysql en dreamweaver samen. Voor meer info verwijs ik je door naar de bieb :)
 
B a s
Beheerder

B a s

18/05/2011 15:38:38
Quote Anchor link
Mooi gemaakt SanThe.
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

18/05/2011 15:53:45
Quote Anchor link
Begrijp ik goed dat je een opdracht moet maken met iets waar je geen kennis van hebt? Is het voor school of iets dergelijks? Zo ja, dan lijkt het me niet geheel onverstandig om dat bij school aan te kaarten.

Begrijp me niet verkeerd, maar zoals je het plaatst komt het over als een soort van schoolopdracht en dan moeten ze toch tenminste basiskennis behandelen, toch?

Edit: lees net dat je zegt dat het niet goed uitgelegd is. Dan kun je beter het probleem op school neerleggen toch? Ik neem aan dat je vast niet de enige uit de klas bent.
Gewijzigd op 18/05/2011 15:56:47 door Erik van de Locht
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

18/05/2011 15:53:55
Quote Anchor link
Ik heb ooit ook zoiets (bijna) gemaakt. Mischien heb je er iets aan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting (E_ALL);

session_start();

if(!empty($_SESSION['aantal'])) //is er al een x gebrpobeerd?
{
        $aantal = $_SESSION['aantal'];
}

else
{
    $_SESSION['aantal'] = 1;

}



if(empty($_SESSION['woord']) OR ($_SESSION['woord']) == '')
{
                                        //ER is nog geen woord, laat het txt bestand en selecteer een woord.
    $file = file("w3gahjxkr.txt");
    $number = array_rand($file);
    $_SESSION['woord'] = $file[$number];
}



if(($_SESSION['aantal']) < 8) // Hoeveel x is er al geraden? 8 of niet?
{
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')    // Is er geklikt?
    {
        $length = strlen($_SESSION['woord']);
        $letter = $_POST['letter'];
        
         for($i = 0; $i < $length; $i++)
         {
      
            if(in_array($woord[$i], $_SESSION['wgeb']))
            {

                $_SESSION['wgeb'] = $_SESSION['wgeb']. " " . $letter;
                $_SESSION['aantal'] = $_SESSION['aantal'] + 1;
                echo "Fout, u heeft deze letters gebruikt:";
                echo $_SESSION['wgeb'];
                include_once 'inputveld.php';
                include_once 'invoerveld.php';
            }

            else
            {
                            echo $woord[$i];
            }
        }
        
        
        
    }

    else //Toon formulier, er is niet geklikt.
    {    
        include_once 'inputveld.php';
        include_once 'invoerveld.php';
    }
}

else // Woord is niet geraden......!!
{
    echo 'U heeft het woord niet geraden.';
    echo 'Het woord was:' . $_SESSION['woord'];
    $_SESSION['woord'] = '';
    $_SESSION['aantal'] = '1';
}

?>
Gewijzigd op 18/05/2011 15:58:48 door Ocirina Ocirina
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

18/05/2011 16:06:02
Quote Anchor link
- SanThe - op 18/05/2011 15:26:46:


Argh ): , ik zie niet wat het woord had moeten zijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/05/2011 16:07:40
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 18/05/2011 16:06:02:
- SanThe - op 18/05/2011 15:26:46:


Argh ): , ik zie niet wat het woord had moeten zijn.


Nee, dat zit er (nog) niet in.
 
Kim groot

kim groot

18/05/2011 16:21:09
Quote Anchor link
we krijgen het wel een beetje op school maar ze verwachten dat je het gewoon kunt ofzo..
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/05/2011 18:25:10
Quote Anchor link
Volgens mij zijn er recent al meer vragen geweest om Galgje te maken. Daar al naar gekeken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.