Gezocht: Java developer in Amsterdam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ardekay it recruitment

ardekay it recruitment

04/05/2015 10:36:32
Quote Anchor link
Wat ga je doen als Java Developer?
Je gaat bij deze informele werkgever inhouse gaan werken aan eigen software en daarnaast bij de klant op locatie werken aan uitdagende projecten. Je bent bezig met maatwerk software, webapplicaties en mobiele applicaties. Samen met je team streef je ernaar om de beste software te ontwikkelen die de technologische ontwikkelingen van dit moment mogelijk maken. Voor en bij grote klanten ga je aan diverse en uitdagende opdrachten werken.

Wat wordt jou geboden?
• Een goed startsalaris dat kan oplopen tot €50k
• Een leaseauto
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Waar ga je werken?
Als Java Developer ga je in Amsterdam werken bij een bedrijf dat web en mobiele applicaties maakt en daarnaast kwalitatieve maatwerk software bouwt. Je ervaring is belangrijk maar je krijgt ook alle mogelijkheden om verder te leren van je collega's. Daarbij ga je voor succesvolle opdrachtgevers werken waardoor je bij uitstek de kans krijgt je talent te gebruiken en verder te ontwikkelen. Ze zijn gevestigd in een mooi en ruim pand met prachtig uitzicht over Amsterdam.


Solliciteer direct: http://www.ardekay.com/vacatures/vacature_java_developer_amsterdam_€50_000_661532_11.html
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.