Grote PHP hackathon op 16 mei in Amsterdam

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bertram Welink

Bertram Welink

23/04/2014 14:09:50
Anchor link
SEOshop, eyeOpen en AmsterdamPHP organiseren op 16 mei de eerste editie van de terugkerende Amsterdam Hackathon, speciaal voor PHP-programmeurs en programmeurs van andere front-end talen. De 24 uur durende hackathon vindt plaats in Pand Noord in Amsterdam.

Programmeurs worden door de organisatie uitgenodigd om samen met collega's, mede-programmeurs of designers software te ontwikkelen 'that will make Time Berners-Lee look like a rookie', aldus de website. De organisatie verzorgt eten en drinken.

Wil je deelnemen? Ga dan naar http://www.amsterdamhackathon.com/
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:53:41
 
Wouter J

Wouter J

24/04/2014 16:32:27
Anchor link
Leuk idee en goed dat zo'n concept nu ook naar Nederland komt!

Het redactie team heeft dit topic omgezet in een Nieuwsbericht: "Grote PHP hackathon op 16 mei in Amsterdam". Om niet 2 gespleten discussies te hebben op deze site, sluit ik dit topic.

Merk op dat dit dus niks afdoet aan dit topic of het geweldige idee, er is alleen een betere plek voor zoiets op phphulp.nl :)

Bedankt Bertram!
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.