help blowfish

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 16:54:27
Quote Anchor link
hallo
weer een topic denk je dat klopt nu geen css/html maar php(blowfish)

ik heb me registeerder omgebouwt naar blowfish dat werkt
maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41

login.php
<?php
require_once("config.php");
session_start();
 if (!empty(trim($_POST['username'])) && !empty(trim($_POST['password'])))
    {

        $username = ($_POST['username']);
        $password = ($_POST['password']);
        $ha_pass = password_verify ($password , CRYPT_BLOWFISH);
 
        $sql = $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
        if (!$sql->num_rows == 1) {
                echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
        }
else {
                echo "<p>Logged in successfully</p>";
                  session_regenerate_id(true);
                  $_SESSION['user'] = "test";
              
        }
    }
else{
    ?>

       <form action="login.php" method="POST">
                Gebruikersnaam:<br />              
                <input type="text" placeholder="gebruikersnaam" name="username" /> <br />
                    Wachtwoord:<br />
                    
                    <input type="password" name="password" placeholder="wachtwoord" />
                    
                    <input type="submit"id="login" value="login">
                    
                    <?php if(isset($_SESSION['user']) == true){
                     echo  $_SESSION['user'];
                    }
else{echo "login ";
                    }
?>

            
            </form>
            <?php
            
    }
?>


registeer.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
require_once("config.php");
if(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] ==1){

$username = $_POST['username'];
 $password = $_POST['password'];
 $password2 = $_POST['password2'];

if ($password == $password2){
 $sql1 = $mysqli->query("SELECT username from user WHERE username='".$username."'");
if($sql1->num_rows == 1){
echo"bestaat al";
 }
else{
         $sql3 = $mysqli->query( "INSERT INTO user (`username`, `password`) VALUES ('".$username."','".password_hash($password, CRYPT_BLOWFISH)."')");
 }

}
else{
    echo "passworden komen niet overeen";
}
}

?>

<html>
<head><title>registeer</title></head>
<body>

<form action='registeer.php' method='post'>
username:<input type='text'name='username'/> <br />
password: <input type='password'name='password' /> <br />
password retype: <input type='password'name='password2' /> <br />
<input type='hidden' name='hidden' value=1>
<input type='submit' value='registeer'>
</form>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:44:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:11:12
Quote Anchor link
je doet niks met $ha_pass. Je kijkt alleen in je query naar de gebruikersnaam.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/09/2014 17:14:07
Quote Anchor link
>> maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he

Dat is logisch, want je controleert het wachtwoord niet in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
if (!$sql->num_rows == 1) {
    echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
}
else {
    echo "<p>Logged in successfully</p>";
    session_regenerate_id(true);
    $_SESSION['user'] = "test";
}

?>
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:14:50
Quote Anchor link
moet ik dan die password='{$ha_pass}' doen in die query
zoja dan krijg ik deze fout
Notice: Trying to get property of non-object in C:\Users\kenny\Desktop\xammp\htdocs\login.php on line 11
foutte gebruikersnaam/wachtwoord
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:24:30
Quote Anchor link
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:25:00
Quote Anchor link
- Aar - op 19/09/2014 17:24:30:
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?


ja in me config

Toevoeging op 19/09/2014 18:25:03:

iemand anders die kan helpen

Toevoeging op 19/09/2014 21:10:26:

iemand die kan helpen
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 13:29:56
Quote Anchor link
Je moet de password_verify in een if statement gebruiken, voor hoe jij het wilt.
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:43:13
Quote Anchor link
hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?

Toevoeging op 20/09/2014 14:43:13:

hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:46:14
Quote Anchor link
if(password_verify(//Kan je zelf wel invullen)) {
//true
} else {
//false
}
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:47:44
Quote Anchor link
if(password_verify($password, CRYPT_BLOWFISH)) {
tog? zo dan?
Gewijzigd op 20/09/2014 14:52:01 door kenny iets
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:51:01
Quote Anchor link
Nee, je gebruikt hem verkeerd.
Bekijk deze pagina a.u.b eens:
http://php.net/manual/en/function.password-verify.php
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:54:10
Quote Anchor link
dit is wat ik er begrijp $hash =CRYPT_BLOWFISH ;
if(password_verify($password, $hash)) {
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2014 15:27:29
Quote Anchor link
Nee, je moet het anders doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// en nu goed LEZEN wat in de variabele staat...
if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
{

   //true
}
else
{
   // false
}
?>

En om het je nog duidelijker te maken hier een opzetje hoe het werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php

$options
= [
            'cost' => 10
           ];
        // Get the password from post
        $passwordFromPost = 'test';

        $hash = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
        
        echo $hash;
        echo '<br />';
        
        // Get the password from the database and compare it to a variable (for example post)
        //$passwordFromPost = $_POST['password'];

        $hashedPasswordFromDB = '$2y$10$es6QnePL938piPYTlboNEeh7ZL8O3WpT6LPbFa7o7Gc8ex5WL9vei';

        if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
        {


            echo 'Password is valid!';
            echo '<pre>';
            
            echo '<hr>';
            var_dump(password_get_info($hash));

            //  CHECK TO SEE PASSWORD NEED REHASH

            if (password_needs_rehash($hashedPasswordFromDB, PASSWORD_BCRYPT, $options))
            {


                $hashNew = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
                echo '<br>';
                echo $hashNew;

            }

        }

        else
        {

            echo 'Invalid password.';
        }

?>
 
Advil Denvil

Advil Denvil

20/09/2014 15:31:19
Quote Anchor link
-_-

Stop maar met PHP, het antwoord is hier alleen al 5x gegeven ofzo.

Ik begrijp trouwens niet wat die {$var} dingen daar doen.....
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 15:22:48
Quote Anchor link
wat kan ik er aan doen dat ik een noob bent wat meer makkelijker uitleg moet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:13:56
Quote Anchor link
Edit:
Zullen we het gezellig houden? Alvast bedankt!
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:41:09
Quote Anchor link
Kenny even ontopic, snap je mijn voorbeeld?
Heb je het bekeken/geprobeerd?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:45:32
Quote Anchor link
ja echt vaak en een paar geprobeerd ik loop alleen steeds vast met de db
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:47:50
Quote Anchor link
Op welke manier loop je vast? Kan je wat specifieker zijn?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:48:47
Quote Anchor link
de hash nakijken
zal vast aan mijn ligggen
Gewijzigd op 21/09/2014 16:52:01 door kenny iets
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:52:16
Quote Anchor link
Zoals je ziet heb je nooit een zelfde hash. Dat is ook de bedoeling.
Maar volgens mij heb je mijn tweede voorbeeld niet gebruikt anders had je gezie dat het wel werkt.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.