help script nodig display foto uit folder werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mito leukens

mito leukens

17/05/2013 20:20:14
Quote Anchor link
ik kan een beetje php en ben ik nu bezig met een soort advertentie site, heel simple dus net als bij alle advertentie websites eerst komt een foto dan stukje text en als je op dat text klikt kan je de advertierder contacteren.
Men kan gegevens en een foto uploaden (text gaat naar mysql foto naar root folder)DAT LUKT.
En dan is een probleem. Text word weergegeven en foto niet.
ik gebruik een table voor alle gegevens, ik weet niet of ik een aparte tabel moet maken voor fotos of niet
hier is mijn php :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
    // Connect to database server
    mysql_connect("myho", "u5555", "123") or die (mysql_error ());

    // Select database
    mysql_select_db("123456") or die(mysql_error());

    // SQL query
    $query = "SELECT * FROM elma WHERE braeburn ='1'";
    
    
if ($query_run = mysql_query($query)){

while ($query_row = mysql_fetch_assoc($query_run)){


$title =  $query_row['title'];
$braeburn =  $query_row['braeburn'];
$country =   $query_row['country'];
$city =      $query_row['city'];
$company=    $query_row['company'];    
$tel =       $query_row['tel'];
$fax=        $query_row['fax'];
$email=      $query_row['email'];    
$comment =   $query_row['comment'];
$photo =    $query_row['photo'];
 echo "";
 echo $title. "<br/>".'PICTURE' .$country. "<p>" .$city. "<p>". $company."<p>" . $tel. $fax. $email. $comment."<p>". $photo."<br/><hr />

<p/>
"
;

 }
 

}
else{
echo mysql_error();
}


?>

kan iemand mij hiermee helpen? of heb ik er een zooitje van gemaakt?
bedankt.
Gewijzigd op 18/05/2013 14:08:34 door Mito leukens
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:54:36
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/05/2013 20:23:44
Quote Anchor link
Wil je aub je titel "help" aanpassen in iets zinnigs.
 
Mito leukens

mito leukens

17/05/2013 20:28:53
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 17/05/2013 20:23:44:
Wil je aub je titel "hoe werkt??" aanpassen in iets zinnigs.
 
Eddy E

Eddy E

17/05/2013 21:22:29
Quote Anchor link
Mist er niet ergens een <img>-tag?

Kortom: de 2e les van HTML even volgen.
 
Mito leukens

mito leukens

18/05/2013 08:07:09
Quote Anchor link
Hoi Eddy E.
ik heb wel <img> tag gebruikt lukte ook niet
hier complete script:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
#header {
background-color: #64B1FF;
height: 30px;
width: auto;
}
#body {
background-color: #C93;
width: 1280px;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
}
#contenetlef {
background-color: #FFF;
float: left;
height: 800px;
width: 150px;
}
#contentright {
background-color: #FFF;
height: 800px;
width: 100px;
float: right;
}
#contentcenter {
background-color: #FFF;
height: 800px;
width: 1000px;
float: left;
margin-left: 10px;
font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
font-size: 14px;
color: #000;
border-bottom-width: 2px;
border-bottom-color: #CCC;
}
</style>
</head>

<body>
<div id="header">Content for id "header" Goes Here</div>
<div id="body">
<div id="contenetlef">Content for id "contenetlef" Goes Here</div>
<div id="contentcenter">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
    // Connect to database server
    mysql_connect("mysql.hostinger.ph", "u133490726_gos", "tetovo123") or die (mysql_error ());

    // Select database
    mysql_select_db("u133490726_puno") or die(mysql_error());

    // SQL query
    $query = "SELECT * FROM elma WHERE braeburn ='1'";
if ($query_run = mysql_query($query)){

while ($query_row = mysql_fetch_assoc($query_run)){


$title =  $query_row['title'];
$braeburn =  $query_row['braeburn'];
$country =   $query_row['country'];
$city =      $query_row['city'];
$company=    $query_row['company'];    
$tel =       $query_row['tel'];
$fax=        $query_row['fax'];
$email=      $query_row['email'];    
$comment =   $query_row['comment'];
$photo =     $query_row['photo'];//dit heb ik ook erbijgedaan maar niks//
 echo $title. "<br/>".'PICTURE' .$country. "<p>" .$city. "<p>". $company..$photo."<p>" . $tel. $fax. $email. $comment."<br/><hr />

<p/>
"
;


 }
 

}
else{
echo mysql_error();
}


?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
/* some processing to get appropriate image id from DB and store in variable $imgId happens here, then... */
?>

<img src='/image.php/id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo (int) $imgId;?>
' alt='' />
</div>

<div id="contentright">Content for id "contentright" Goes Here</div>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 18/05/2013 20:31:54 door mito leukens
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/05/2013 14:02:04
Quote Anchor link
Ik hoop dat de databasegegevens in je posts fictief zijn....?!
Anders zou ik ze zsm verwijderen.

or die is geen (juiste) foutafhandeling.
Selecteer het veld/de velden die je wilt ophalen ipv * te gebruiken. Het geeft je inzicht in wat je ophaalt en ook bij joins (in de toekomst) maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Waar komt $imgId vandaan?
Waarom maak je in de while-lus al die variabelen aan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.