Hemelvaart

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/06/2011 10:12:40
Quote Anchor link
Joepie, een vrije dag!

Tot om 9 uur de live piratenmuziek begon bij de rommelmarkt in onze straat...

Koptelefoon op en bezig met jquery dan maar.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 10:04:44
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/06/2011 11:00:31
Quote Anchor link
:) Ook al bezig met jquery? Ik momenteel ook, en dan leuk met ajax enzo er bij
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

02/06/2011 11:12:30
Quote Anchor link
Haha, ik ben mijn website ook wat meer richting Web 2.0 aan het maken op het moment. CSS3 en Ajax.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/06/2011 11:27:00
Quote Anchor link
Ik heb tot nu toe het meeste css3 in de border-radius, verder nog niet veel dacht ik
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/06/2011 13:35:52
Quote Anchor link
Ik probeer om een deel van een pagina te reloaden waar ook php/mysql op staat, maar kom er niet echt uit
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/06/2011 13:36:52
Quote Anchor link
gewoon jquery.load() voor gebruiken, dat is verder niet zo heel moeilijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2011 13:51:21
Quote Anchor link
Hier bezig met een csv-importer dinges voor mijn uber CMS waarop Treinenweb straks komt te draaien. Heel spannend twee array;tjes vergelijken met materieelnummers van treinen om die vervolgens met wat datums in de database te plaatsen.

Uiteraard vergezeld van Alexis Jordan die me een heerlijk nummer inzingt, genaamd Happiness.

En straks er even op uit, even de PHP-wereld verlaten, haha :P
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/06/2011 13:54:48
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 02/06/2011 10:12:40:
Tot om 9 uur de live piratenmuziek begon bij de rommelmarkt in onze straat...

Hmm, heb dus precies hetzelfde gezeik. Geen idee wat er aan de hand is, maar er komt een partij herrie af van de markt waar ik achter woon! Gewoon niet gezellig meer...
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/06/2011 14:51:38
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 02/06/2011 13:36:52:
gewoon jquery.load() voor gebruiken, dat is verder niet zo heel moeilijk


Dit is mijn huidige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
    $(function() {
        $('.stem_plaatsen').click(function(){

            var this_radio_set = $('input[name="optie_id_radio"]');
            var optie_id;
            
            for (var i=0; i < this_radio_set.length;i++) {
                if ( $(this_radio_set[i]).is(':checked') ) optie_id = document.forms[0].optie_id_radio[i].value;
                
            }

            var poll_idPre = document.getElementById('poll_id_input');
            var poll_id = poll_idPre.value;
            $.ajax({
                url: 'place_vote.php',
                type: 'POST',
                data: 'poll_id=' + poll_id + '&optie_id=' + optie_id,
                
                success: function(result) {
                    $('#poll_result').slideDown(4000);
                    $('#stemmen').slideUp(4000);
                    $('#nieuw_div').load('inc.poll.results.php');
                }
                
            });
            return false;
        });
    });
</script>

Dit werkt, zolang de load-functie er niet in staat. Als ik die eruit haal, dan doet hij het prima, met de functie erin loopt hij vast in place_vote.php, wat volgens mij betekent dat de hele functie niet werkt en hij de form-actuie uitvoert.

EDIT:
Als ik inc.poll.results.php wijzig naar bv results.php, dus zonder die extra punten, werkt hij wel!
Gewijzigd op 02/06/2011 14:56:41 door Tobias Tobias
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

02/06/2011 14:59:19
Quote Anchor link
Iemand nog dauwgetrapt vanmorgen?

Toevoeging op 02/06/2011 14:59:50:

Lekker druk vanmorgen trouwens
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/06/2011 15:12:29
Quote Anchor link
Nope, vanmorgen lag ik nog lekker te slagen na een avondje stappen. Ook prima, totdat die teringherrie los ging...
 
Wouter J

Wouter J

02/06/2011 19:58:36
Quote Anchor link
@Tobias, als je de $.ajax functie gebruikt heb je load niet meer nodig. Misschien eens een goede screencast om te kijken: http://blog.themeforest.net/screencasts/ask-jw-how-do-i-make-ajax-requests-with-jquery/
 
Bram Boos

Bram Boos

02/06/2011 20:40:56
Quote Anchor link
- Aar - op 02/06/2011 13:51:21:
Hier bezig met een csv-importer dinges voor mijn uber CMS waarop Treinenweb straks komt te draaien. Heel spannend twee array;tjes vergelijken met materieelnummers van treinen om die vervolgens met wat datums in de database te plaatsen.

Uiteraard vergezeld van Alexis Jordan die me een heerlijk nummer inzingt, genaamd Happiness.

En straks er even op uit, even de PHP-wereld verlaten, haha :P


Ben jij de beheerder van Treinenweb dan en zit jij ook op Tweakers? :O
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2011 20:44:50
Quote Anchor link
Dat kan ik niet ontkennen ;-)
 
Bram Boos

Bram Boos

02/06/2011 20:54:11
Quote Anchor link
- Aar - op 02/06/2011 20:44:50:
Dat kan ik niet ontkennen ;-)


Goh, wat is de wereld dan ook weer klein. Maar je hebt in ieder geval 1 vaste bezoeker op Treinenweb ;) haha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.