Hoe doe ik dit?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 16:58:33
Quote Anchor link
Ik ben aan een mafia spel aan het werken en wil een pagina maken waar de speler zijn casino stats kan zien.
Alles wordt opgeslagen in de tabel 'warwin'.

De tabel structuur is als volgt:
id
win (Alle wins)
loss (Alle verloren bets)
by (gebruikersnaam)
type (type casino)

Nu wil ik het volgende laten zien:

Total bets won:
Total bets lost:
Total profit: (Dus win-loss)

Maar dan niet de totale win/loss maar alleen van $username.

Ik ben er er al een hele dag mee aan het kloten maar krijg het niet voor elkaar, kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 03/09/2013 17:31:01 door Jordy Kooij
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 18:08:18
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/09/2013 17:09:50
Quote Anchor link
Hoe heet die tabel?
Zijn er verschillende records voor 1 username mogelijk?
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 17:11:43
Quote Anchor link
tabel heet warwin

En ja elke bet op welke casino dan ook wordt zo opgelsagen:

id/win/loss/by/type

dus bijvoorbeeld:

1, 1000, 0, pietje, racetrack

Toevoeging op 03/09/2013 17:31:09:

tabel heet warwin

En ja elke bet op welke casino dan ook wordt zo opgelsagen:

id/win/loss/by/type

dus bijvoorbeeld:

1, 1000, 0, pietje, racetrack
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2013 18:29:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
SELECT
   SUM(`win`) AS twin, SUM(`loss`) AS tloss
FROM
   `warwin`
WHERE
   `by`=1;


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if($row = mysqli_fetch_assoc($result))
{
    echo 'totaal win: ' . $row['twin'] . '<br>';
    echo 'totaal loss: ' . $row['tloss'] . '<br>';
}
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 18:39:39
Quote Anchor link
Dit is de html voor de pagina hoe ik het wil hebben.
Hoe krijg ik het er nu goed en werkend in?

<table class="header" width="400" align="center">
<tr>
<td class="menuheader" colspan="2">Casino Statics</td>
</tr>
<td>Total Casino's Won:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['casinoswon']; ?>
</td></tr>
<td>Total Bets Won:</td>
<td></td></tr>
<td>Total Bets Lost:</td>
<td></td></tr>
<td>Total Gambling Profit:</td>
<td></td></tr>

</table>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2013 19:13:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<table class="header" width="400" align="center">
<tr>
<td class="menuheader" colspan="2">Casino Statics</td>
</tr>
<td>Total Casino's Won:</td>
<td>
<?php echo $rows['casinoswon']; ?>
</td></tr>
<td>Total Bets Won:</td>
<td><?php echo $rows['twin']; ?></td></tr>
<td>Total Bets Lost:</td>
<td><?php echo $rows['tloss']; ?></td></tr>
<td>Total Gambling Profit:</td>
<td></td></tr>

</table>
Gewijzigd op 03/09/2013 19:14:09 door Frank Nietbelangrijk
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 19:21:51
Quote Anchor link
Ik heb dit als code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
include "includes/db_connect.php";
$username=$_SESSION["real_name"];

SELECT
   SUM(`win`) AS twin, SUM(`loss`) AS tloss
FROM
   `warwin`
WHERE
   `by`=$username;

?>


Maar dat geeft errors...sorry maar ik ben het nog aan het leren
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2013 19:27:46
Quote Anchor link
Nee de SELECT.. is je query. Ik weet niet welke driver je gebruikt voor mysql. laat anders jouw db_connect.php eens zien?
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 19:33:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
session_start(); ob_start();
$connect = mysql_connect('localhost', 'root', 'root');

if($connect == TRUE) {

 if(mysql_select_db("game_database") != TRUE) {

  exit("<span style='color: blue'>Not Connected.</body></html>");

 }

}
else{

 exit("<span style='color: red'><b>Not connected..</body></html>");

}



if (!function_exists('logged'))
{
    function
logged()
    {

        static $_logged = null;
        
        if ($_logged === null)
        {

            $realip = isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']) ?
            $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

            $_logged = isset($_SESSION['real_name'])
                   &&
isset($_SESSION['ip'])
                   &&
isset($_SESSION['ua'])
                   &&
$_SESSION['ip'] == $realip
                   && $_SESSION['ua'] == $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
        }

        
        return $_logged;
    }
}
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2013 20:33:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
include "includes/db_connect.php";

$query = "
SELECT
   SUM(`win`) AS twin, SUM(`loss`) AS tloss
FROM
   `warwin`
WHERE
   `by`='naamVanDeGebruiker';
"
;

$result = mysql_query($query);

if(!$row = mysql_fetch_assoc($result)) {
   die('geen informatie gevonden.');
}


?>

<table class="header" width="400" align="center">
<tr>
<td class="menuheader" colspan="2">Casino Statics</td>
</tr>
<td>Total Casino's Won:</td>
<td>
<?php echo $row['casinoswon']; ?>
</td></tr>
<td>Total Bets Won:</td>
<td><?php echo $row['twin']; ?></td></tr>
<td>Total Bets Lost:</td>
<td><?php echo $row['tloss']; ?></td></tr>
<td>Total Gambling Profit:</td>
<td></td></tr>

</table>


- je gebruikt nog de mysql_ functies. Je kunt beter direct gaan werken met mysqli of PDO
- je werkt met gebruikersnamen. dit is niet handig. Beter is het om met gebruiker ID's te werken
Gewijzigd op 03/09/2013 22:16:57 door Frank Nietbelangrijk
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 20:39:59
Quote Anchor link
Krijg geen informatie gevonden. te zien :S
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2013 20:40:59
Quote Anchor link
ik heb hem nog even iets aangepast. let op regel 10.
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 20:46:25
Quote Anchor link
Regel 10 is nu:
`by`='$username';

Maar blijf geen informatie gevonden krijgen.





Toevoeging op 03/09/2013 20:50:28:

Afbeelding

dit is de tabel
Gewijzigd op 03/09/2013 20:46:53 door Jordy Kooij
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2013 20:55:08
Quote Anchor link
doe eerst eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   `by`='TonyM';
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 20:59:55
Quote Anchor link
veranderd niks, sorry dat ik zo lastig ben hoor.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2013 21:02:35
Quote Anchor link
staat nog een foutje in op regel 15: mysqli_fetch_assoc moet mysql_fetch_assoc zijn
Gewijzigd op 03/09/2013 22:17:22 door Frank Nietbelangrijk
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

03/09/2013 21:21:39
Quote Anchor link
de foutmelding is nu weg, maar de cellen waar de uitkomst in moet komen blijft leeg :S
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2013 21:58:51
Quote Anchor link
yep verschil zit in $rows en $row. op regel 15 dan even $rows van maken of beter is om alle $rows te veranderen naar $row omdat het maar één record of regel betreft
 
Jordy Kooij

Jordy Kooij

04/09/2013 00:26:11
Quote Anchor link
Het werkt, super bedankt!!!!!!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.