HTACCESS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »
Richard v B

Richard v B

21/09/2014 22:38:42
Quote Anchor link
Goedendag,

Ik weet niet waar ik dit moet plaatsen dus probeer ik het hier even...
Ik heb een htaccess file gemaakt met de volgende instellingen:

RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^cb-services\.nl$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.cb-services.nl/$1 [R=301,L]
RewriteCond %{THE_REQUEST} ^.*/index.html
RewriteRule ^(.*)Page.php$ http://www.cb-services.nl/$1 [R=301,L]
RewriteRule ^(.*)/$ http://%{HTTP_HOST}/$1
RewriteRule ^search.html$ /search.php [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.* - [L]
RewriteRule ^([^/]*)-([^/]*)$ /Page.php?page=$1&sub=$2 [L]
RewriteRule ^([^/]*)$ /Page.php?page=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . http://%{HTTP_HOST} [R,L]
ErrorDocument 404 http://www.cb-services.nl/404.html

Dit lijkt allemaal goed te werken TOT ik een directory benader die al bestaat en daar een subfile in wil openen via de browser.

http://www.cb-services.nl/Blog/index.php bijvoorbeeld.

Dan redirect hij naar www.cb-services.nl

Als je naar de map http://www.cb-services.nl/js ga dan doet hij dit ook (terwijl de map bestaat) maar dit wil ik ook.
Sterker nog, ik redirect het liefste niet maar ik wil dar hij gewoon zoals bij overige pagina's Page.php?page=js dan opent maar aangezien de directory bestaat doet hij dit niet.

Iemand een tip?!?


Gr,

Richard
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:38:54
 
Richard v B

Richard v B

25/09/2014 20:41:28
Quote Anchor link
Serieus niemand die hier iets van weet :( ?
 
Ivo P

Ivo P

25/09/2014 22:13:58
Quote Anchor link
ik neem aan dat die index.php daarbij dan niet bestaat?

bestond hij wel, dan was van toepassing:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.* - [L]

deze regel is niet van toepassing:
RewriteRule ^([^/]*)-([^/]*)$ /Page.php?page=$1&sub=$2 [L]
want je hebt geen - in je path.


RewriteRule ^([^/]*)$ /Page.php?page=$1 [L]
is ook niet van toepassing, want er zit wél een / in Blog/index.php


dan komen we bij
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . http://%{HTTP_HOST} [R,L]

het is inderdaad geen directory, dus redirect je naar http://www.domein.nl/
 
Richard v B

Richard v B

26/09/2014 09:03:53
Quote Anchor link
Hoi, bedankt voor je reactie.

Er zit wel een - in mijn pad.

want ik heb bijvoorbeeld: http://www.cb-services.nl/Hosting (gaat naar Page.php?page=Hosting) en http://www.cb-services.nl/Hosting-Prijzen (gaat naar Page.php?page=Hosting&sub=Prijzen)

Ik heb geen index nee, dan moet hij naar Page.php?page=Index gaan.

Toevoeging op 26/09/2014 09:05:33:

Het werk ook goed alleen kom ik niet meer in die Blog.index.php op deze manier.
Als ik alles weghaal zoals jij adviseert werkt het helemaal niet meer :)
 
Ivo P

Ivo P

26/09/2014 09:21:03
Quote Anchor link
Quote:
Er zit wel een - in mijn pad.


Quote:
Blog/index.php


misschien wil je hem even aanwijzen? Ik zie geen -


---
Ik adviseer niet dat je alles weg moet halen, ik bespreek alleen blokje voor blokje je rewrite rules mbt path Blog/index.php om te kijken waar je uitkomt.
En mijn conclusie is dat je inderdaad op de laatste regel uitkomt en rewrite naar /

(wat niet netjes is, want een 404-header was op zijn plaats geweest, maar dat is een andere discussie)
 
Richard v B

Richard v B

26/09/2014 10:15:49
Quote Anchor link
Toppie trouwens dat je me probeert te helpen!

On-topic:

Nee, klopt. Bij die Blog zit er geen - in het pad maar bij de rest van de site wel.

Ik weet gewoon niet goed wat ik moet doen nu...

Ik wil dus dat het zonder - naar ?page=$1 gaat en met - naar ?page=$1&sub=$2 zonder dat je het ziet in de adresbalk maar als je naar een bestand gaat hij gewoon naar het bestand gaat en als je naar een bestaande directory gaat hij toch nog ?page=$1 doet tenzij je binnen die directory naar een file verwijst. Dat laatste lijkt hij dus niet te doen in het geval van Blog/index.php (very strange).
Ik heb achter ?page=$1 een 404 afhandeling als je naar een niet bestaande pagina gaat en als je teveel - gebruikt ook een officiele 404 afhandeling in htaccess maar die staat hier niet bij.
Gewijzigd op 26/09/2014 10:17:08 door Richard v B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.