http://monkey.trabot.net/

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:07:00
Quote Anchor link
http://monkey.trabot.net/

Dit is hem dan :o

Ik heb een site gemaakt voor mijn zus, een fanatieke kraler. Zoals je kunt zien staat de site nog op een sub-host, dit mede omdat mijn zus nog geen echte naam heeft.

De lay-out is van een template site, wat aangepast naar eigen wensen natuurlijk. Er komt nog een winkelwagen systeem op, maar hier moet ik nog eens goed over nadenken, de gele balk onderaan moet nog verder uitgebreid worden.
Hier komt een disclaimer, leveringsvoorwaarden en wat snelle shortcut knoppen. Ook zal de site eindelijk worden vertaald naar het engels en duits.
Vandaar de vlaggetjes onderaan.

Ideën over uitbreidingen en aanpassing zijn welkom, net als beargumenteerde kritiek. Er is expres GEEN forum, dit is iets wat mijn zus echt niet wilde. Ter vervanging is er dus een gastenboek, zodat mensen wel eventueel een berichtje kunnen achterlaten. Met het gastenboek ben ik nu bezig, dus dat zal ook vanavond klaar zijn.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:26:47
 
Mr.Moe

Mr.Moe

09/06/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Zoals ik je eerder al verteld had, Fantastisch ontwerp!

Hoe heb je dat probleem met die img nu opgelost?

Ik heb denk ik nog een klein foutje gevonden, als je op bekijk drukt bij armbanden, dan krijg je zo uitleg over die armband, maar die gele band onderaan loopt dan niet meer over heel de breedte van het scherm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Ik heb de beschrijving (de tekst links) en het plaatje zelf in een container gezet. En daar tussen heb ik een spacer gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
.entryspace {
clear: both;
}

?>


En de rest afgemaakt met float left en right. ^^

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.leftsentry {
    width: 150px;
    float: left;
}

.rightsentry {
    width: 100px;
    float: right;
    padding-top: 5px;
}
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:19:00
Quote Anchor link
De gele band hoort zo, dit heb ik afgeleid van mijn nieuws-item, waarin alle content in een div genaamd "post" stond, En de lijn liep dan mee met de tekst.

Dit heb ik toegepast op alle pagina's omdat ik dit mooi vond staan. Dit kun je goed zien bij "over mij" waar ik twee keer een "post" div heb.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Al meteen wil ik even opmerken dat ik bij de naam en email wat '" enz heb geplaatst en ik krijg tot mijn verbazing . Gelieve toch even de invoer te controleren.

Gelukt! Vanaf nu bent u lid van mijn nieuwsbrief. Afmelden kan altijd op de zelfde wijze als u zich heeft aangemeld.

Terug naar Begin

Ik zou voor de foto's gebruik maken van bv een fotovieuwer als lightbox. Staat altijd zeer netjes en is makkelijk aanpasbaar.
Hij is ook niet gevalideerd door W3C .:)
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:26:00
Quote Anchor link
Dat is inderdaad één van de dingen die ik al verwachtte, aangezien ik de input niet goed check, eerlijk gezegt zou ik niet eens weten hoe.
Wel heb ik de input in het adressenbalk goed beveiligd, aangezien ik op de gehele site overal gebruik maak van $_GET.

Ik zal even dieper ingaan op het beveiligen bij het nieuwsbrief item.
Bedankt voor de tip!

Betreft de foto's, de lightbox is inderdaad een optie, heb er gisteren nog iets overgelezen op het forum hier. Maar wat ik zoiezo wil gaan doen is er een foto bij stoppen wanneer men op "Bekijk" klikt. En dan rechts er van 3 tumbnails van andere foto's, en wanneer daar op geklikt wordt veranderd de "grote" foto naar het grote exemplaar van de tumbnail.

Hopelijk was dat te begrijpen :p. En betreft de W3C validatie, bedoel je de hele site of de foto's?

EDIT: Ik heb de w3c valid check gedaan, en zo te zien kan ik weer even aan de slag. Ik zal eerst eens die errors wegwerken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:34:00
Quote Anchor link
Ik persoonlijk gebruik hiervoor , als voorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
function RemoveXSS($val) {
   // script van xss hacks
   // remove all non-printable characters. CR(0a) and LF(0b) and TAB(9) are allowed
   // this prevents some character re-spacing such as <java\0script>
   // note that you have to handle splits with \n, \r, and \t later since they *are* allowed in some inputs

   $val = preg_replace('/([\x00-\x08,\x0b-\x0c,\x0e-\x19])/', '', $val);
  
   // straight replacements, the user should never need these since they're normal characters
   // this prevents like <IMG SRC=&#X40&#X61&#X76&#X61&#X73&#X63&#X72&#X69&#X70&#X74&#X3A&#X61&#X6C&#X65&#X72&#X74&#X28&#X27&#X58&#X53&#X53&#X27&#X29>

   $search = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
   $search .= 'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ';
   $search .= '1234567890!@#$%^&*()';
   $search .= '~`";:?+/={}[]-_|\'\\';
   for ($i = 0; $i < strlen($search); $i++) {
      // ;? matches the ;, which is optional
      // 0{0,7} matches any padded zeros, which are optional and go up to 8 chars
  
      // &#x0040 @ search for the hex values

      $val = preg_replace('/(&#[xX]0{0,8}'.dechex(ord($search[$i])).';?)/i', $search[$i], $val); // with a ;
      // &#00064 @ 0{0,7} matches '0' zero to seven times

      $val = preg_replace('/(&#0{0,8}'.ord($search[$i]).';?)/', $search[$i], $val); // with a ;
   }
  
   // now the only remaining whitespace attacks are \t, \n, and \r
   $ra1 = Array('javascript', 'vbscript', 'expression', 'applet', 'meta', 'xml', 'blink', 'link', 'style', 'script', 'embed', 'object', 'iframe', 'frame', 'frameset', 'ilayer', 'layer', 'bgsound', 'title', 'base');
   $ra2 = Array('onabort', 'onactivate', 'onafterprint', 'onafterupdate', 'onbeforeactivate', 'onbeforecopy', 'onbeforecut', 'onbeforedeactivate', 'onbeforeeditfocus', 'onbeforepaste', 'onbeforeprint', 'onbeforeunload', 'onbeforeupdate', 'onblur', 'onbounce', 'oncellchange', 'onchange', 'onclick', 'oncontextmenu', 'oncontrolselect', 'oncopy', 'oncut', 'ondataavailable', 'ondatasetchanged', 'ondatasetcomplete', 'ondblclick', 'ondeactivate', 'ondrag', 'ondragend', 'ondragenter', 'ondragleave', 'ondragover', 'ondragstart', 'ondrop', 'onerror', 'onerrorupdate', 'onfilterchange', 'onfinish', 'onfocus', 'onfocusin', 'onfocusout', 'onhelp', 'onkeydown', 'onkeypress', 'onkeyup', 'onlayoutcomplete', 'onload', 'onlosecapture', 'onmousedown', 'onmouseenter', 'onmouseleave', 'onmousemove', 'onmouseout', 'onmouseover', 'onmouseup', 'onmousewheel', 'onmove', 'onmoveend', 'onmovestart', 'onpaste', 'onpropertychange', 'onreadystatechange', 'onreset', 'onresize', 'onresizeend', 'onresizestart', 'onrowenter', 'onrowexit', 'onrowsdelete', 'onrowsinserted', 'onscroll', 'onselect', 'onselectionchange', 'onselectstart', 'onstart', 'onstop', 'onsubmit', 'onunload');
   $ra = array_merge($ra1, $ra2);
  
   $found = true; // keep replacing as long as the previous round replaced something
   while ($found == true) {
      $val_before = $val;
      for ($i = 0; $i < sizeof($ra); $i++) {
         $pattern = '/';
         for ($j = 0; $j < strlen($ra[$i]); $j++) {
            if ($j > 0) {
               $pattern .= '(';
               $pattern .= '(&#[xX]0{0,8}([9ab]);)';
               $pattern .= '|';
               $pattern .= '|(&#0{0,8}([9|10|13]);)';
               $pattern .= ')*';
            }

            $pattern .= $ra[$i][$j];
         }

         $pattern .= '/i';
         $replacement = substr($ra[$i], 0, 2).'<x>'.substr($ra[$i], 2); // add in <> to nerf the tag
         $val = preg_replace($pattern, $replacement, $val); // filter out the hex tags
         if ($val_before == $val) {
            // no replacements were made, so exit the loop
            $found = false;
         }
      }
   }

   return $val;
}

$nacontrole= RemoveXSS(mysql_real_escape_string(trim(addslashes($invoer))));
?>

De RemoveXSS script heb ik niet zelf geschreven.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Bedankt Bart!

Ik heb het meteen in het script aangepast, dus nu zou het goed beveiligd moeten zijn. Hartelijk dank!
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
Nu word bv "' opgeslagen als \"\' . Het is niet echt een gebruikersnaam maar het doet niets meer met je code dacht ik toch.
 

09/06/2008 14:00:00
Quote Anchor link
misschien nog een tip :) hang er een cms systeem achter, leg je zus 1x uit hoe het moet, ken ze in het vervolg der eigen site onderhouden.
 
Meddiecap B

Meddiecap B

09/06/2008 14:25:00
Quote Anchor link
Website ziet er goed uit. Ik zou wel even kijken naar de roll-over menu knoppen. Ik zou ervoor zorgen dat de roll-over state zichtbaar is wanneer je ook echt over de betreffende knop/link heen beweegt.

En ik ben het eens met Pascal, een CMS lijkt me ook voor jou fijner, dan wordt je niet telkens door je zus gevraagt om iets aan te passen....tenzij je je natuurlijk laat betalen per mutatie.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 14:44:00
Quote Anchor link
haha, nee ik heb het vrijwillig aangeboden, ik leer er tenslotte het meest van.

Ik weet niet wat je met een CMS systeem bedoeld, maar ik denk dat ik dat al heb. Ik heb in ieder geval een control panel voor admin (zij dus) waar ze nieuws-items kan toevoegen, en natuurlijk ook nieuwe sierraden. Het veranderen heb ik nog niets voor, maar tot die tijd doe ik dat wel.
 
Hipska BE

Hipska BE

09/06/2008 15:08:00
Quote Anchor link
Ja dan heb je wel al iets wat lijkt op een cms ;-)

Wat je ook nog erbij zou kunnen maken is een beetje zoekmachine vriendelijke urls maken..
Zodat bv. http://monkey.trabot.net/?p=gallery&n=2&id=3 dan http://monkey.trabot.net/gallery/2/3/Armband_astrid.html zou kunnen worden.
Zoek hiervoor eens op mod_rewrite en het enige wat je nog moet doen is in je php code waar je de links aanmaakt dit veranderen zodat hij die nieuwe links kan maken.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 15:14:00
Quote Anchor link
Hmm, weet niet of dat wel gaat. Aangezien ik eigenlijk op index.php blijf, en alle andere include doormiddel van php en css.

Ik heb nu even met W3C valid zitten klooien, en ik krijg nu nog 6 errors waarvan 5 gaan over het feit dat ik &s=member gebruik in de link.

Wat is hier fout aan? Want ik had toch het idee dat ik dat goed heb gedaan.
 

09/06/2008 15:17:00
Quote Anchor link
De mouseovers van de menuitems gaan met de gele achtergrond over de bruine bloemetjes heen. Dat zou ik fixen, want dat ziet er niet echt mooi uit. Verder vind ik de witte mouseover tekst met gele achtergrond op het menu niet erg duidelijk leesbaar.

Daarnaast de grote bloemenafbeelding bij binnenkomst. Ten eerste zijn die bleoem niet echt toepasselijk op kralen als je het mij vraagt. Verder natuurlijk wel met de stijl in de header. Zou het toch wat kleiner maken, omdat je nu moet scrollen voor het nieuws. Het nieuws is iets wat je in 1 oogopslag wil kunnen zien. sowieos met een breedbeeld scherm is het niet ideaal. Kijk dus of je een kleinere afbeelding kan plaatsen of gebruik uberhaupt GEEN afbeelding.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 15:38:00
Quote Anchor link
Dat teken & <- ampersant kan je oplossen door er &amp; van te maken in je urls.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

09/06/2008 15:40:00
Quote Anchor link
Neem een ander lettertype in de header, of maak er een plaatje van. Bij mij is het heel erg hoekerig enzo.

En verander voor de duidelijkheid even begin in home, ik klikte namelijk op collectie, en toen wist ik niet hoe ik terug moest. Dat kwam doordat begin actief was, en ik geen link naar home vond.

Misschien in je header ook even een linkje zetten?

Toen ik bij collectie aankwam, kon ik slechts via één link bij een artikel komen, maak de titel ook aanklikbaar, en eventueel het plaatje(of via het plaatje -> vergrote afbeelding(lightbox?)).

Bij de artikelen is het plaatje verdwenen? Ik wist niet meer hoe het er nou uitzag, moet ik echt terug? Heb je niet meer/grotere afbeeldingen?
Ook je footer is niet breed genoeg als je op een artikel hebt geklikt.

Bij oorbellen staat een lege pagina, een foutmelding/verklaring waarom is wel zo netjes.

Verder een aanvulling op hierboven, want je kunt jezelf nog steeds voor de nieuwsbrief aanmelden als '
Dit moet niet kunnen, dus je zult de naam eerst van ongewenste tekens moeten verwijderen, en vervolgens het aantal letters tellen.
Over de mail kun je hier genoeg scripts vinden op phphulp.nl
En als je niets invult komt er error! te staan, dit staat echt niet. Maak hier even een andere tekst van, en vermeld ook wat er fout is gegaan.

Gastenboek is er nog niet?

en de verschillende talen werken niet?

verder zag ik een naam staan: bonita-joya ofzo, wat is dit? want je begint met Floortjes kralenweb. Dan verwacht ik een Floortje, geen bonita-joya.

Ik moet zeggen dat Bonita-Joya wel mooier staat.

:)
Edit:
typo, zullen er wel meer inzitten :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 15:43:00
Quote Anchor link
Warning: main(contact.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/index.php on line 87

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'contact.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/index.php on line 87

Om dit te vermijden kan je dit gaan gebruiken.

bv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$filename
= 'index.php';

if (file_exists($filename)) {
    echo "The file $filename exists";
}
else {
    echo "The file $filename does not exist";
}

?>
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 16:36:00
Quote Anchor link
Dit heb ik opgelost, dit komt omdat ik gisteren contact en over mij (haar) bij elkaar heb gevoegd, en het andere menu item is nu gastenboek.
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

09/06/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Beste aapjuh

http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm

Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag

Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.
 

09/06/2008 17:54:00
Quote Anchor link
ceasar schreef op 09.06.2008 17:45:
Beste aapjuh
http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm
Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag
Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.

aapjuh schreef op 09.06.2008 13:07:
De lay-out is van een template site, wat aangepast naar eigen wensen natuurlijk.

Alleen wat lettertype verander zo snel gezien. Inderdaad, d'r moet een link terug naar die site.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.