Hulp bij PHP Fatal error: Call to undefined function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rudie Balink

Rudie Balink

03/05/2015 12:19:55
Quote Anchor link
Hallo,

Een tijdje geleden heb ik een website gemaakt met een wordpress theme.
In de direct admin error log krijg ik de volgende error te zien:
PHP Fatal error: Call to undefined function d5businessline_credit() in /home/rudiehx139/domains/ffkanaalrenovatie.nl/public_html/wp-content/themes/d5-business-line/footer.php on line 36

Line 36 is:
<div id="creditline">&copy;&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo date("Y") ?>
&nbsp;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php bloginfo( 'name' );  d5businessline_credit(); ?>
</div>

Kunnen jullie mij helpen of kunnen jullie direct al zien wat de PHP error veroorzaakt?

De hele file:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
/*     D5 Business Line Theme's Footer
    Copyright: 2012-2014, D5 Creation, www.d5creation.com
    Based on the Simplest D5 Framework for WordPress
    Since D5 Business Line 1.0
*/

?>



</div><!-- container -->


<div id="footer">

<div class="versep"></div>
<div id="footer-content">

<div id="social">
<?php if (esc_url(of_get_option('facebook-link') !='')) : ?>
<a href="<?php echo (esc_url(of_get_option('facebook-link'))); ?>" class="facebook-link" target="_blank"></a>
<?php  endif; if (esc_url(of_get_option('twitter-link')) !='') : ?>
<a href="<?php echo (esc_url(of_get_option('twitter-link'))); ?>" class="twitter-link" target="_blank"></a>
<?php  endif; if (esc_url(of_get_option('youtube-link')) !='') : ?>
<a href="<?php echo (esc_url(of_get_option('youtube-link'))); ?>" class="youtube-link" target="_blank"></a>
<?php  endif; if (esc_url(of_get_option('li-link') !='')) : ?>
<a href="<?php echo (esc_url(of_get_option('li-link'))); ?>" class="li-link" target="_blank"></a>
<?php  endif; if (of_get_option('blog-link') !='') : ?>
<a href="<?php echo (esc_url(of_get_option('blog-link'))); ?>" class="blog-link" target="_blank"></a>
<?php  endif; ?>
</div>

<?php
       get_sidebar( 'footer' );
?>


<div id="creditline">&copy;&nbsp;<?php echo date("Y") ?>&nbsp;<?php bloginfo( 'name' );  d5businessline_credit(); ?></div>

<?php wp_footer(); ?>
</div> <!-- footer-content -->
</div> <!-- footer -->

</body>
</html>


Alvast heel erg bedankt.
- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 03/05/2015 12:29:12 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:53:27
 
- SanThe -

- SanThe -

03/05/2015 12:26:17
Quote Anchor link
De function d5businessline_credit() bestaat niet.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

03/05/2015 12:27:40
Quote Anchor link
Bestaat die functie überhaupt wel ?
Die error geeft duidelijk aan dat de functie niet bestaat namelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.